Наймодніші кольори на зиму 2021/2022 – прочитай, що зараз в моді!

Наймодніші кольори на зиму 2021/2022 – прочитай, що зараз в моді!

Хочете виглядати стильно та йти в ногу з сучасними модними тенденціями? Перегляньте наймодніші кольори на зиму 2021/2020 року. Саме інститут кольору Pantone диктує останні ключові новинки цього сезону. Тому, якщо Ви хочете почувати себе на висоті, наша стаття саме для вас! На думку експертів модні кольори цього холодного сезону підкреслюють бажання до самовираження, радість і надію. Цієї зими важко обійтись без кольорових рішень, адже це не лише модний тренд, але й стиль життя. Переконайтесь у цьому самі!

Кольори на зиму – популярні відтінки за версією Pantone

Інститут кольору Pantone славиться своїми трендовими кольоровими палітрами від яких залежить майбутня модна колекція. Дизайнери невпинно слідкують за переліком кольорової гами, оскільки прагнуть створити дизайнерські рішення, які підкорять своїм стилем жінок з усього світу. Актуальні кольори на зиму підкреслюють не лише своєрідний характер, але й символізують особливий емоційний стан. Не кожна з нас може насмілитись одягнути яскраву куртку і виглядати впевнено під прицілом поглядів оточуючих. Проте цієї зими варто бути розкутими та сміливими. Якщо ж Ви готові до експериментів, відкиньте базове вбрання та обирайте кольорові моделі. Це чудова можливість кардинально змінити свій стиль, почуватись впевнено, незважаючи на кольорове вбрання. 

Існує твердження, що насичені відтінки здатні змінити наш емоційний стан і особисті почуття. Базові та темні моделі одягу здатні пригнічувати та виснажувати жінок будь-якого віку. Про це неодноразово згадується у модних статтях. Якщо ж Ви не можете відмовитись від стриманої класики і базового кольору, тоді додайте до свого образу кольорові аксесуари. Адже важко уявити стильний образ без виразних акцентів. Трендові кольори на зиму презентують яскраві відтінки синього, жовтого, зеленого, ніжно-рожевого, фуксія, теракотового, коричневого, червоного та фіолетового з синім підтоном. Це ще не весь перелік популярних кольорів, а лише особливі та найбільш практичні кольори зимового сезону.

Червона коротка стьобана куртка в поєднанні з чорним гольфом і голубими джинсами
Кольори на зиму – актуальні відтінки одягу на eButik.com.ua!

Яскраві кольори зимового сезону 2021/2022 року

Колір презентує життєву силу, впевненість і рішучість. Жага до експериментів у цьому сезоні лідирує серед жінок, які віддають перевагу повсякденному стилю. Верхнє вбрання – це вагомий внесок у жіночий гардероб. Без нього важко обійтись у холодний сезон і саме він забезпечує максимальний комфорт, а також правильний температурний режим. Жіночі куртки, пальта, парки та балонові жилети – невід’ємна складова холодного сезону. А їх сучасні моделі у яскравих кольорах справлять неабияке враження на оточуючих. Давайте переглянемо яскраві кольори на зиму 2021/2022 року:

  • mykonos blue

Яскраво-синій колір, який названо на честь грецького острова. Він асоціюється з теплим морем, який навіює ностальгію за чудовими літніми днями. Такий колір з легкістю поєднується з іншими відтінками та обожнює модні експерименти. Яскраві акценти допоможуть ще більше виділитись з натовпу і притаманні сміливим жінкам. Верхній одяг у такому кольорі справить неабияке враження. Тому, якщо Ви хочете виділитись, mykonos blue прийде Вам на допомогу!

  • illuminating

Насичений жовтий, який став фаворитом цього сезону. Його може дозволити собі не кожна модниця, проте ефектом Ви гарантовано будете задоволені. У холодну пору так не вистачає оптимізму та радості, тому жовтий колір – ідеальне рішення.

  • adobe 

Теплий теракотовий відтінок, який викликає лише гарячі емоції: пустеля, обпалена глина, пожовкле листя. Так чи інакше цей колір ідеально вписується у гардероб холодного сезону. Монохромні образи найбільше пасуватимуть цієї зими, проте яскраві акценти не стануть на заваді.

  • root beer

 Коричневий колір, який здатен об’єднати з природою. Його варто комбінувати зі спокійними відтінками, щоб отримати неймовірно гармонійну стилізацію. Чудовий вибір цієї зими!

  • fire whirl 

Вогняний червоний, який з легкістю заряджає сильною енергетикою життя і вселяє впевненість. Динамічний колір обожнює стримані, пастельні доповнення. У цьому кольорі стильно виглядають класичні пальта, стьобані куртки та пухові жилети.

Базові кольори на зиму 2021/2022

Базові кольори на зиму також займають особливе місце у жіночому гардеробі. Адже не лише кольорові відтінки повинні захоплювати цього сезону. Взагалі, у Вашій шафі повинно бути різноманітне кольорове вбрання, яке дасть змогу обрати, якою Ви будете сьогодні. Стильні кольори на зиму в стриманій кольоровій палітрі – це альтернатива білому та чорному, які можуть поєднуватись з іншими відтінками.

  • ultimate gray

Абсолютно сірий колір, який став головним кольором 2021 року. На думку модних експертів він ідеально вписується у клімат зимового сезону. Характеризується спокоєм, впевненістю та універсальністю, тому поспішайте!

  • coconut cream

М’який білий відтінок з персиковим підтоном викликає інтерес серед представниць прекрасної статті. Ідеальний для повсякденних і вечірніх образів. А ще цей колір обожнює кольорові акценти, які здатні привернути увагу.

  • olive branch

Коричнево-зелений відтінок оливкового дерева вважається популярним вже кілька сезонів поспіль. Це чудовий вибір для майбутніх образів будь-якого сезону.

Час для покупок!

Холодний сезон ще більше спонукає до покупок в мережі. Саме вони забезпечують комфорт і значну економію часу. Інтернет-магазин eButik.com.ua – це про вигідний та стильний шопінг. Ми цінуємо кожного клієнта, тому робимо моду доступною для кожного. Широкий асортимент стильного вбрання чекає саме на Вас! Популярні кольори на зиму Ви з легкістю знайдете на нашому сайті. Перегляньте колекцію зимових комплектів, які гарантовано зігріють Вас своїм теплом і затишком. Запрошуємо в eButik.com.ua

Прочитайте: Зимові аксесуари – тобто як доповнити свій образ!

Дізнайтесь більше: Сорочки в клітинку на зиму – тренд цього сезону