Найкрасивіші сукні сезону в квіти

Найкрасивіші сукні сезону в квіти

Надзвичайно жіночні сукні в квіти – це беззаперечний тренд останніх років. Така річ зачаровує з першого погляду! Квітковий принт якнайкраще підкреслить романтичність та ніжність жінки будь-якого віку. В такій сукні Ви відчуватимете себе впевнено та по-особливому. Сучасний гардероб важко уявити без цього вишуканого та водночас простого принта. Стильні сукні прикрашають найрізноманітніші квіти: троянди та півонії, соняшники та лісове різнотрав‘я. Правильно підібраний фасон та доречний принт підкреслить всі переваги Вашої фігури та зробить Ваш образ незабутнім!

Актуальні сукні в квіти

Сьогодні ми здатні насолоджуватись найрізноманітнішими моделями та фасонами суконь у квітковий принт. Розглянемо найактуальніші цьогорічні моделі:

  • довгі сукні в квіти 

Це найкраще поєднання жіночності та романтичності. Такий варіант підійде жінкам високого зросту. У Вас низький зріст? Тоді надайте перевагу моделі із завищеною талією. Так візуально Ви здаватиметесь вищою. 

  • сукні в квіти міді

Ця довжина повинна бути у гардеробі кожної жінки. Адже більш універсальну довжину сукні годі і вигадати. Така річ врятує Вас у будь-якій ситуації. Все геніальне просто – так і з цією сукнею. 

  • сукні в квіти міні

Довжина міні – це справжній хіт цього року. Така річ легко продемонструє стрункість Ваших ніг. Проте з таким варіантом краще уникати взуття на підборах. 

  • сукні в квіти із запахом

Така модель добре виглядає на дівчатах високого зросту. Найкраще доповнювати образ літнім капелюшком та текстильною сумкою. 

Довгі сукні іспанки в пастельних кольорах з принтом в квіти
Сукні в квіти – актуальні моделі лише на eButik.com.ua

Яке взуття підібрати до сукні в квіти бохо?

Взуття відіграє точно не останню роль у створенні ідеального образу. Тому під таку сукню важливо вибрати саме те, що допоможе Вам вразити всіх наповал! Є кілька варіантів. І зараз ми разом із Вами розглянемо їх. Перший варіант –  ми підбираємо однотонне взуття  відповідного кольору до одного з аксесуарів або до кольору квітів на сукні. Інший спосіб – це підібрати взуття, яке відповідає принту. І знайти відповідне взуття буде не так просто. Іноді дизайнери виготовляють кілька позицій колекції з використанням одного принта. Просто добре перегляньте усю колекцію – можливо, там на Вас чекає ідеальна гармонійна пара взуття. А ось літня сукня максі краще поєднується з однотонними варіантами взуття. А коротка сукня гармонійно виглядатиме з взуттям у квітковий принт. Або Ви можете витягнути з шафи універсальну модну зброю, яка рятує у всіх життєвих випадках- білі або чорні босоніжки. Вони завжди вміло довершать образ. У будь-якому випадку, образ повинен подобатись Вам. Ви повинні бути впевнені в своїй красі!

Літні сукні в квіти: питання вибору

При виборі сукні важливо врахувати особливості фігури. Адже кожен орнамент по-різному виглядає на різних типах фігури. І за допомогою сукні Ви можете вміло підкреслити всі переваги Вашої фігури та продемонструвати всі недоліки. Також під час покупки варто подумати про Ваш кольоротип. Цей фактор також відіграє важливу роль. Жінкам зі світлою шкірою варто надавати перевагу насиченим та яскравим відтінкам. А красуням зі засмагою або смаглявою шкірою краще вибирати ніжні кремові відтінки. Струнким дівчатам варто придбати літні сукні з дрібним квітковим принтом. Саме дрібний принт якнайкраще підкреслить всі переваги фігури. Ваша гордість – Ваші бедра? Бажаєте підкреслити їх красу? Тоді сміливіше одягайте сукню в світлому відтінку трішки розкльошену донизу. Шукаєте варіант, щоб приховати небажаний об’єм? Тоді сукня у темних відтінках стане Ваших спасінням. Сукні в квіти плюс сайз – ідеальний варіант для красунь з пишними формами. Взагалі, коли Ви приміряєте ту саму сукню, то Ви відразу зрозумієте, що  ця річ Ваша. В правильній сукні Ви будете відчувати себе на всі сто!  

Найкращі комбінації для ідеального образу

Для створення довершеного луку потрібно не так багато. До сукні можна додати легкий в’язаний кардиган. За допомогою такого стилістичного прийому Ви розбавите образ. Проте надавайте перевагу гладким та тонким кардиганам чи светрам. Ніколи не комбінуйте квітковий принт з геометрикою та будь-якими іншими принтами. Такі поєднання не можуть вжитись в одному образі. Поговоримо щодо прикрас. Іноді хочеться додати родзинку до образу. Тут варто бути обережним. В деяких образах прикраси можуть бути недоречними. У Вас сукня у великий квітковий принт? Тоді Вам варто дотримуватись мінімалістичного настрою. А ось моделі у дрібний принт можна доповнити невеликою кількістю лаконічних прикрас. У всьому завжди повинна бути міра. Також цікавим доповненням до образу може бути взуття на грубій підошві. Тут відбудеться гра на контрастах. Ніжність та нахабність в одному образі можуть поєднуватись! А, взагалі, найкраща прикраса – це щира усмішка! Вона ідеально вписується у будь-який образ. Пам’ятайте про це!

Настав час для шопінгу!

Іноді виникає бажання потішити себе обновками! І не варто собі відмовляти у задоволенні! Онлайн-шопінг у eButik.com.ua – це справжнє задоволення для кожної жінки! Наш інтернет-магазин – ідеальне місце для реалізації всіх Ваших модних забаганок та мрій! Ми виготовляємо наші речі з любов’ю та лише з якісних матеріалів. Щодня в нашому асортименті з’являються нові позиції. З нами Ви завжди залишатиметеся в тренді та не з пустим гаманцем. Забудьте про торгові центри та довгі безрезультатні пошуки стильного та якісного одягу. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua допоможе Вам швидко придбати все для створення неймовірного та стильного образу на кожен день або для особливих подій. Наша мрія – щасливі та стильні клієнти. Ми хочемо бачити Вас усміхненими та вишуканими! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! Дешеві сукні в квіти у eButik.com.ua стануть Вашим ідеальним вбранням для будь-якої події. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш асортимент зі стильними жіночими туніками. Будьте неперевершеними щодня! Бажаємо Вам вдалого дня та приємного шопінгу! 

Перегляньте: Жіноча спідниця – як підібрати її до фігури? 

Дізнайтесь також: Жіноча футболка — познайомся з нею заново!