Міські стилізації plus size – цього одягу не повинно забракнути у Вашій шафі

Міські стилізації plus size – цього одягу не повинно забракнути у Вашій шафі

Ми часто звертаємо увагу на комфортні новинки в світі моди. Адже щодня створюємо практичні образи для навчання, роботи чи зустрічей з друзями. Міські стилізації plus size допоможуть кожній виглядати стильно протягом цілого дня. Почувайтесь впевнено у наших весняних комбінаціях і підкорюйте оточуючих хорошим смаком. Адже не лише власниці модельних параметрів можуть похизуватись любов‘ю до модних тенденцій. Якщо ж Ви обожнюєте наслідувати гарячі тренди, тоді ця стаття створена для Вас!

Міські стилізації plus size – що вибрати в цьому сезоні?

Кожен сезон дивує нас стильними новинками, які все частіше приваблюють активних любителів модних трендів. Не варто перейматись зайвими кілограмами, адже сьогодні мода доступна для кожної з нас. За допомогою правильних фасонів Ви з легкістю приховаєте всі недоліки Вашої фігури. Жіночі образи перш за все повинні презентувати Вашу впевненість у собі та сміливість. Залиште максимально об‘ємні речі у своїй шафі та наважтесь на модні експерименти. Головне у Вашому образі це сяючі очі та щаслива посмішка. Міські стилізації plus size у цьому сезоні презентують комфорт і легкість. Адже їх так бракує у сучасному світі. Ми постійно поспішаємо, стаємо заручниками карантинних обмежень і вже забули як це тішитись кожному дню. Тому одяг – це особливий вид медитації. На кожен день варто розглядати жіночі костюми, улюблені джинси, блузки та трикотажні светри. Цієї весни не варто обмежувати себе в кольоровій палітрі. Зверніть увагу також на базові моделі. Адже стильна основа – наша чарівна паличка! 

Стильні міські стилізації plus size – це про цікаві модні рішення. Вибирайте жіночі сукні в насичених відтінках. Поєднуйте їх з комфортним взуттям і не забувайте про стильні додатки. У цьому сезоні денім користується неабиякою популярністю. Модні комбінезони, прямого крою джинси та куртки оверсайз – повинні бути у Вашому гардеробі. Міські стилізації plus size в моді повинні презентувати Ваш індивідуальний стиль. Не бійтесь проявляти себе цієї весни!

Довга кофта кольору екрю в поєднанні з базовими легінсами білого кольору
Міські стилізації plus size – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Приклади стилізацій для жінок з пишними формами

Пишна фігура – це не привід забувати про модний та привабливий вигляд. Мода настільки лояльна до жінок, що сьогодні plus size також може бути стильним. Звичайно, жінкам з пишними формами варто взяти до уваги декілька порад, які допоможуть створити правильні поєднання. В моді існують безліч лайфхаків, якими часто користуються модні стилісти. Це щось на подобі закоченого рукава, заправленого переднього краю сорочки та правильного принта. Всі вони з легкістю урізноманітнять образ і додадуть своєрідної родзинки. А комусь взагалі допоможуть відновити рівновагу в силуеті. Міські стилізації plus size на весну варто розглядати у легкому пошитті. Під час сонячних і теплих днів затишні фасони можна залишити для наступного сезону. Наші стилісти підібрали актуальні підбірки весняних стилізацій для будь-яких подій.

  • спідниця плісе в поєднанні зі шкіряною сорочкою

Еко-шкіра все ще залишається в тренді. А весняну пору варто освіжити грайливим плісе, щоб відчути всю романтичність цієї пори року. Таке поєднання гармонійно виглядатиме у класичній кольоровій палітрі. Якщо ж прагнете кольору, тоді одягніть під низ яскраву футболку. В результаті сорочка відіграватиме роль верхнього вбрання. Не забувайте про правильну довжину спідниці. Не всім жінкам пасують довгі моделі, тому стилісти радять зупинитись на довжині міді.

  • тканинні штани та сорочка

Міські стилізації plus size важко уявити без жіночих брюк. Для власниць пишних форм варто звернути увагу на легкі тканини та світлі фасони. Особливо у весняний період не варто ховатися за темним кольорами. Сорочку обирайте свого розміру чи на розмір більше. Найкраще пасуватиме однотонний варіант, але не забувайте, що принти в цьому сезоні на вершині популярності. Тому наважтеся на модні експерименти!

  • трикотажна сукня оверсайз і пальто в клітинку

Весною жіночі пальта б‘ють усі рекорди продажу. І надзвичайно хочеться прогулятися в улюбленій сукні з трикотажу. Це можуть бути фасони як і з високою горловиною, так і круглим декольте. Вибираючи пальто в клітинку, пам‘ятайте, що масивний принт додасть не потрібного об‘єму, тому дрібна геометрія – Ваш ідеальний вибір!

Міські стилізації plus size – підкорюйте кольоровими аксесуарами

Щоб Ваш образ виглядав яскравіше та цікавіше варто звернути увагу на стильні додатки. Аксесуари – це не лише прикраси, які завершать Ваш образ, а його своєрідна родзинка. Адже будь-яке невдале поєднання можуть врятувати саме вони. Жінки з пишними формами часто забувають підкреслювати лінію талії. Вибираючи фасони оверсайз, образ виглядає непропорційно та надзвичайно незграбно. Мішкуватий фасон не личить жінкам plus size, тому варто додати до вільної сукні тонкий ремінь, контрастного відтінку. Якщо ж Ви фанатієте від монохромних образів, тоді не забувайте про кольорові додатки. У цьому сезоні яскраві сукні з еко-шкіри б‘ють всі рекорди продажу. Тому така помічниця повинна бути у Вашому гардеробі. Вибирайте колір з популярної палітри Pantone і будьте в тренді цієї весни!

Час для покупок!

Кілька років тому нам важко було наважитись на покупки в мережі. Багатьох зупиняв страх або ж недовіра до брендів. Проте все змінилось і сьогодні все частіше любителі модних тенденцій звертаються до шопінгу онлайн. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для вигідних і стильних покупок в мережі. Наш широкий асортимент містить також фасони plus size. Тому з нами Ви з легкістю створите міські стилізації plus size лише за кілька хвилин. Переконайтесь у цьому самі! Запрошуємо на шопінг в eButik.pl.

Перегляньте: Сукні по фігурі – які фасони вибрати?

Подивіться: Повсякденні костюми – які кольори вибрати весною?