Міні спідниці: тонкі укладання

Міні спідниці: тонкі укладання

Як скласти укладання з міні-спідницями, щоб не виглядати зухвало? Рекомендуємо вам цікаві міні-спідниці і підкажемо, з яким одягом і аксесуарами варто їх поєднувати. У нас є три готових набори для вас для різних випадків.

Менше більше

Перш ніж ми представляємо вам готові набори, давайте обговоримо деякі правила. Міні-спідниці самі по собі досить зухвалий одяг — вони короткі і розкривають майже цілі ноги. При складанні укладання з ними легко переборщити і домогтися зухваючого ефекту. Яких правил дотримуватися, щоб цього не сталося? Якщо ви зважилися на міні спідниці, Відмовтеся від глибоких декольте — ваша сексуальна привабливість буде підкреслена досить. Ще одна поширена помилка – носити топи або короткі сорочки до міні-кадрування – в міні ви виставлені цілі ноги, вам більше не потрібно показувати. Також необхідно подбати і при виборі добавок. Не робіть ставку на ювелірні вироби в занадто багато, краще робіть ставку на тонкі елементи. спідниці będą wyglądać dobrze z eleganckimi butami oraz obuwiem idealnym na co dzień. Nie wybieraj szpilek i unikaj obuwia na obcasie, które sprawi, że mini będzie wydawać się jeszcze krótsza. Tworząc stylizacje ze spódnicami mini pamiętaj, że nie nadają się one do pracy – nie są zgodne z zasadami dress code.

spódnice mini
Spódnice mini – sklep ebutik.pl

Які моделі вибрати?

Міні-спідниці є відмінним одягом для літа, ми з легкістю підтримуватимемо в них тепловий комфорт. Варто зробити ставку на джинсові моделі з натиранням або дірочками, хорошими прикрасами є також шипи, стрази і шпильки. Ефектно трапецієподібні моделі застібаються на гудзики, натхненні модою 1990-х. Для літа також варто вибирати моделі светштанів з м’якої бавовни. Добре вибирати такі фасади з краваткою в талії і з лампасами. Варто також зробити ставку на тюль і інші тонкі матеріали. Спідниці з екошкіри або замші виглядають ефектно, відмінно підійдуть для вечора. Цікаво представити себе спідниці з декоративними повзунками збоку. Відповідні останнім тенденціям міні спідниці з шаруватими рюшами. Крім уніфікованих моделей, добре вибирати міні у шаблони. Хороший вибір – картаті моделі, смужки, етнічні мотиви або оригінальні фасади в серці. Вищезгадані моделі пропонує ebutik.pl магазин.

Спідниці міні укладання

Кожен день ми рекомендуємо вам набір з розкльошені міні-спідницею з різнокольоровими квітами і класичною білою футболкою. Укладання буде відмінно виглядати як з шпильками, так і з взуттям на плоскій підошві – вибирайте взуття адекватно до випадку. Варто зробити ставку на такі аксесуари, як сонцезахисні окуляри і невеликий гаманець в інтенсивному відтінку. Для побачення або вечірки ми пропонуємо набір з темно-синьою міні-спідницею з шаруватими воланами. Для спідниці ми зробили яскраво-жовту сорочку з модним палітуркою. Комплект найкраще носити з шпильками і сумкою клатчем, з прикрас ми рекомендуємо золотий браслет. Для сімейної зустрічі варто вибрати по черзі світло-рожеву спідницю і елегантну чорну сорочку-блузку, прикрашену мереживом. Додатково може бути містка сумочка, зручні балерини і намисто.