Міні спідниці в укладанні на осінь і зиму

Давно відомо, що короткі спідниці вони відмінно працюють не тільки влітку. Досить правильно підібрати інші частини гардероба, щоб красиво укладати міні восени і взимку. Це дійсно дуже просто, і отриманий ефект може бути вражаючим. Якщо ви акуратні і володієте стрункими ногами, то найкращим чином скористайтеся благом міні спідниці протягом усього року. Сьогодні ми покажемо вам наймодніші міні-спідниці в укладанні для холодної погоди. Надихайтеся і спробуйте щось нове в цьому сезоні!

Міні-спідниця з еко шкірою

Одним з хітів цього сезону є Спідниці еко-. Звичайно, ви також можете зробити ставку на модель натуральної шкіри, але тоді доведеться рахуватися з більш високими витратами. Еко шкіра від оману нагадує справжню і має схожі властивості, так навіщо переплачувати. Такі міні-спідниці з еко шкіри представлені на силуеті дуже жіночні і сексуальні. З ними ви отримуєте хижий і нехижий вигляд, але в шикарну розстрочку. Міні-спідниця з еко шкіри одягне до светра oversize в casual варіанті і з вечірньою блузкою для вечірнього виходу. В обох випадках їх можна носити з підп’ятими ботильйони. На вечірку наділи довгу маршрутку мантія і тонкі колготки, щоб не мріяти. На щоденній основі можна вибрати товсті і теплі колготки і більш короткий жакет.

Міні-спідниця з еко шкірою не обов’язково повинна бути гладкою. Ви можете вибрати дуже модний візерунок Моро в цьому сезоні, який добре поєднується з цим типом матеріалу. Модний колір для моро на осінь – це не тільки хакі зелений, але і гранат або графіт!

Міні-спідниця з штучної замші

Це друге must-have в цьому сезоні ви повинні мати в своїй колекції. Еко-замша дуже м’яка і приємна на дотик. Так він буде відмінно працювати в більш холодну погоду! Його текстура ідеально поєднується з осінніми наборами, тому її швидко відкрили інтернет-блогери та знаменитості. Найбільш популярними є міні-замшеві спідниці в відтінках коричневого кольору. Цей тип спідниць також відмінно підходить як для повсякденних укладок, так і для вечірок. Якщо ви хочете перевернути укладку ще щільніше то вибирайте спідницю з декоративними гудзиками спереду. Це тепер шалено модний аксесуар, який красиво урізноманітнює всю річ і приділяє увагу. Ці види спідниць часто мають трапецієподібну форму і трохи вищий стан. Вертикальний ряд гудзиків симетрично розділяє спідницю навпіл, що красиво підкреслює пропорції силуету. Міні-спідниця з штучної замші також виглядає сенсаційно в зіставлення з модними ботильйони.

mini spódniczki, modne mini spódniczki na jesień, tanie mini spódniczki, mini spódniczki stylizacje, spódnice mini sklep, krótkie spódniczki damskie
Модні міні-спідниці на осінь — магазин Ebutik.pl

Джинсові міні спідниці

Не менш модні, як і замші, вони короткі спідниця з джинсовою. Джинсова тканина завжди відмінно працює восени і взимку, і справа не тільки у вигляді штанів. Цього літа дуже модними були трапецієподібні міні-джинсові спідниці на ґудзиках. Так що використовувати їх варто і зараз! Чому вони висять в шафі, коли можна створити божественну укладку з ними в осінньому кліматі. Поєднуйте їх з легкими толстовками і вільними светрами з класичним плетінням. Джинсові міні-спідниці також добре поєднуються з білими сорочки. Ви побачите, що ви будете в захваті від ефекту!

Веветові міні спідниці

Пам’ятаєте дитинство вельветові штани? Цей матеріал в даний час повертається до грації в великий шлях поряд з велюром і chenila. Більш товстий, акуратний і приємний на дотик вельвет також відмінно підійде для осінньої укладання. Веветові міні спідниці тому є відмінним вибором на щоденній основі. Вони красиво виглядають з блузами, футболками і светрами. Найкраще робити ставку на чорний колір — він універсальний і як завжди має відтінок елегантності.

В’язані міні спідниці в візерунках

Абсолютним хітом цієї осені є ці