Міні-спідниця – ранкінг варіантів на літо

Міні-спідниця – ранкінг варіантів на літо

Колись міні-спідниця сприймалась доволі таки вульгарним предметом жіночого гардеробу. Проте все змінюється. І сьогодні цю річ може дозволити собі будь-яка жінка. Головне – це вміти створювати гармонійний образ. Широке різноманіття фасонів здатне задовольнити жінку з будь-яким типом фігури. Спідниці короткої довжини – справжній хіт сезону! Бажаєте придбати цю модну річ? Тоді ми із задоволенням розповімо Вам усі секрети для вдалої покупки! 

Актуальні міні-спідниці 

Яскраві та насичені кольори або однотонні. Принти та паєтки… А може варто спробувати техніку печворк? Зараз ми розповімо Вам про найтрендовіші моделі року:

  • Джинсова міні-спідниця з потертостями

Здається, денім ніколи не вийде з моди! Цей матеріал з кожним роком набирає все більшої популярності! Така спідниця – це хороша інвестиція на кілька років вперед. Потертості додають образу легкої нотки зухвалості. А чому б і ні?

  • Спідниця з цікавими візерунками

Ромашки, смайлики та геометрія. Зараз як ніколи актуально носити дитячі принти. Така річ додасть Вашому образу легкості та милості. 

  • Спідниця в техніці печворк

Тренд на печворк – ковток свіжого повітря. Будь першою, хто уміло використає спідницю з печворком у своєму образі! Ми впевнені, в такій річчі важко буде залишитись без уваги! 

  • Спідниця із зав’язками на талії

Бажаєте додати своєму образу нотку сексуальності? Тоді ця трендова міні-спідниця – це саме те, що Вам потрібно! Зав‘язки на талії додають образу крутий акцент та класно підкреслюють лінію талії! Увага чоловіків точно буде Ваша! 

Зелена міні-спідниця з воланами у квітковий принт в поєднанні з коротким топом жовтого кольору
Міні-спідниця – трендові фасони знайдете на eButik.com.ua!

Стильна міні-спідниця: підбираємо правильний фасон

Ви щаслива власниця типу фігури «пісочний годинник»? Вам личить будь-який фасон спідниці!  А що робити, якщо Ваші параметри особливі? Тут не обійтись без кількох секретів. А ми із задоволенням поділимось ними з Вами! У Вас пишні форми? Тоді Вам краще уникати крою тюльпан. Така спідниця лише додасть небажаного об‘єму в стегнах. Для струнких красунь з довгими ногами найкращим варіантом стане класична міні-спідниця. Хочете візуально зробити свою талію стрункішою? Зверніть увагу на спідницю з плісерованою тканиною. Цей варіант ідеально підійде для красунь з типом фігури «прямокутник».  А ось фасон «дзвіночок» ідеально сидітиме на жінках з типом фігури «перевернутий трикутник». У Вас широкі плечі? Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу спідницям вільного фасону. Вільний фасон – табу для тих, у коло широкі стегна та животик. Крій «тюльпан» ідеально підійде жінкам з типом фігури «яблуко». Такий крій вміло відверне увагу від повного живота та підкреслить Ваші красиві ноги! Трапецієподібний фасон – найкращий вибір для типу фігури «перевернутий трикутник» або «груша».  

Яскрава міні-спідниця: огляд кольорів та матеріалів

Ще на початку кольору інститут кольору Pantone оголосив жовтогарячий та сірий – головними кольорами! Проте до літа цей перелік поповнився новими героями! Цього літа ми не сумуватимемо! Адже яскраві кольори заполонили нас з ніг до голови! Яскраві сміливі поєднання – ось девіз року! Елегантна міні-спідниця відмінно виглядатиме у фіолетовому кольорі! Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на смарагдовий, фуксію, небесно-блакитний, салатовий та помаранчевий! Серед цього переліку Ви точно здатні відшукати улюблений відтінок! Чим яскравіший образ Ви створите, тим стильніше виглядатимете! Щодо матеріалів? У цьому сезоні ми рекомендуємо Вам звернути увагу на шкіру. Особливою популярністю користується кольорова шкіра. Яскраві спідниці зі шкіри легко стають головним акцентом образу! А шкіряні лакові спідниці – ідеальні кандидати для створення стильного вечірнього образу! Також актуальною буде спідниця з деніму. Цей універсальний матеріал легко підкорив серця мільйонів жінок! І ось вже який рік ми не хочемо з ним розлучатись. А для чого? Не варто відмовляти собі у задоволені! 

Як носити міні-спідницю: найкращі образи 

Ця універсальна річ легко поєднується з будь-яким верхом та взуттям. І зараз Ви у цьому переконаєтесь на власному досвіді! Бажаєте створити образ з модною спідницею з зав’язками? Ми рекомендуємо Вам доповнити образ чимось стриманим. Однотонний топ на довгий рукав ідеально підійде для завершення образу. Адже головний акцент повинен залишатись на спідниці! Жіночі міні-спідниці чудово підійдуть для створення робочого образу. І ні, Ви не виглядатимете вульгарно. Знаєте, у чому секрет? Все максимально просто! Головне правило – не одягати взуття на підборах та надати перевагу скромному верху. Класична жіноча сорочка – чудовий вибір. А зручні білі кеди допоможуть Вам відчувати комфорт протягом усього робочого дня. Доповніть образ улюбленим жакетом або легким кардиганом! Бажаєте створити комфортний образ для прогулянки? Обирайте футболку вільного крою та улюблені кросівки! Для теплої осені Ви можете створити образ з худі oversize та однотонними колготками. Взуття на масивній підошві додасть Вашому образу легкої брутальності. Спробуйте створити свій ідеальний образ! 

Настав час для шопінгу! 

Ви терпіти не можете шопінг у торгових центрах? Тоді Вам на допомогу прийде онлайн-шопінг. У цього різновиду шопінгу є низка переваг: економія часу та грошей, легкість та швидкість здійснення покупок. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua до Ваших послуг! Наша команда – це творці якісного та незабутнього одягу!  В ньому Ви відчуєте себе стильною та зможете підкреслити свою особистість якнайкраще. Ми бажаємо бачити наших покупців задоволеними та щасливими. Саме тому ми постійно оновлюємо наші каталоги та незмінно слідкуємо за актуальними трендами. Якісні речі та аксесуари тепер стали ще доступнішими! З нашим інтернет-магазином   eButik.com.ua  Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Щодня у нашому інтернет-магазині знижки та сезонні розпродажі! Якість за помірною ціною – це синонім до eButik.com.ua. Мода повинна бути доступною для кожного. Наші дешеві міні-спідниці приємно здивують Вас своєю відмінною якістю! Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих футболок! Будьте у тренді разом із eButik.com.ua! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Дізнайтеся більше: Одяг ombre – вирізняйся хорошим смаком!

Перегляньте також: Короткі топи – перегляд актуальних моделей