Міжнародний день сорочки — акція для чоловічих сорочок

Міжнародний день сорочки — акція для чоловічих сорочок

Не бракує в незвичних святах, ми дійсно дбаємо про них кожен день, але ми не знаємо про більшість з них. Сьогодні ми хочемо познайомити вас з ідеєю Міжнародного дня сорочки і закликаємо придбати чоловічі сорочки — як для себе, так і на подарунок.

Міжнародний день сорочки – навіщо носити сорочки?

Магазин ебутік.pl в даний час є просування на чоловічі сорочки, більшість моделей коштують 39,99zł за штуку. Чому? Компанія хоче заохотити святкування 13 січня ( Міжнародний день сорочки), І елегантний повсякденний дрес-код. Чому ви повинні носити сорочки? Без сумніву чоловічі сорочки зробити кожен чоловік виглядає ідеально, а елегантний дрес-код відразу кидається в очі жінкам. Завдяки сорочках, джентльмени підносять себе набагато краще і відчувають себе впевненіше (трохи як це з сукнями у випадку з жінками). Чоловічі сорочки перевіряти багато випадків, як офіційні роботи, співбесіди, святкові виходи (весілля, хрестини, різні кулі), так і неформальні — зустрічі в колі сім’ї або друзів, знайомства, вечірки, прогулянки або шопінг. Сорочки є одним з основних елементів в чоловічому гардеробі і ми з легкістю створимо з ними вдалі укладання. Ми можемо носити їх з джинсами, матеріальними брюками, але також шортами. Сорочки чоловіча prezentują się świetnie w połączeniu ze swetrami czy marynarkami, a czasami nawet bluzami sportowymi.

Międzynarodowy Dzień Koszuli
Koszule męskie – sklep ebutik.pl

Набиття, матеріали та моделі

Перш ніж купувати сорочку, варто розглянути кілька питань. Перший випадок – це її зріз. Варто відповісти собі на деякі з наступних питань. Чи віддаємо перевагу моделі з короткими або довгими рукавами? Ми дбаємо про те, щоб сорочка у неї був нашийник? Чи буде додатковим плюсом невеликий нагрудний кишеню для нас, або, може бути, завитий рукав моди? Також важливим є матеріал, з якого виготовлений предмет одягу. Він може бути злегка жорстким, джинсовим або бавовняним. Перед покупкою також варто врахувати колір, можливий малюнок і декоративні елементи. Модними прикрасами є вставки з інших матеріалів або інших кольорів. Цікавим і корисним одночасно аксесуаром є кольорова строчка для посилення конструкції одягу. Також зверніть увагу на обв’язку або інші елементи оздоблення — замість гудзиків застібається індійський виріз замість традиційних.

Чоловічі сорочки — який колір і візерунок вибрати?

На думку нашого стиліста, завжди варто зробити ставку на класику. Чоловічі сорочки в таких кольорах, як білий, гранатовий, чорний або сірий завжди будуть виглядати чудово. Вони будуть працювати в самих різних наборах і будуть модними незалежно від актуальних тенденцій. У цьому році також дуже модні пастельні відтінки, зокрема синій, світло-рожевий і бузковий. Також хорошим вибором стануть кольори, характерні для осінньо-зимового сезону — бордовий і хакі. Варто також зробити ставку на джинсовий одяг. Ви хочете, щоб ваш гардероб нарешті залишвся у вашому гардеробі чоловічі сорочки в шаблони? Рекомендуємо, перш за все, геометричні візерунки, тобто позачасові решітки радіатора і матросові смуги. Чоловічі сорочки в військовому мору теж відмінно представлені.