Модні фарби нігтів на зиму — це те, що?

У сьогоднішньому вступі ми хочемо піднести тему модних кольорів лаків для нігтів в зимову пору року. Попереду ще досить багато прохолодних тижнів, тому варто запастися такою косметикою!

Модні фарби для нігтів на зиму — який це?

Кожен сезон передбачає певну колірну гамму. Деякі речі постійні, як і те, що взимку в моді зарекомендували себе сірі і неонові кольори виглядають прохолодно влітку, інші більш мінливі. Він не відрізняється для лаків для нігтів. У поточному сезоні також є деякі тенденції, які варто знати, щоб показати чудово — з голови до ніг! Пам’ятайте, що модною дівчині властива увага до деталей, крім усього іншого. Тому жодне з наймодніших навіть творіння нічого не подарує вам, якщо ви не будете доглядати за зачіскою або доглянутими нігтями. У сьогоднішньому входженні ми вирішили задуматися над тим, які кольору лаків для нігтів взимку вони будуть працювати найкраще.

Ці фарби лаку будуть працювати завжди — ви повинні мати їх

Безумовно, в якості першого кольору слід було б згадати класичний червоний. Я не думаю, що хтось повинен бути переконаний конкретно, що цей колір буде чудово працювати насправді завжди. Через круглий рік червоні нігті вони представляють себе чудово — дуже елегантно, шикарно і просто жіночно. Ми, в будь-якому випадку, любимо лаки для нігтів в червоному кольорі і завжди рекомендуємо їх своїм клієнтам. Якщо ви хочете пофарбувати нігті, і ви абсолютно не уявляєте про колір, обов’язково варто придбати собі лак червоний — це завжди буде джекпот і вам не доведеться побоюватися, що ви будете виглядати погано. Цей колір відмінно працює як для вечора, так і протягом дня. Вона, очевидно, також хіт, коли справа доходить до знайомства, весілля або випускного укладання. В даний час триває сезон випускного вечора, тому ви можете зробити ставку на червоний манікюр. Нам подобається така «певність», яка завжди буде працювати. Далеко не у кожної жінки є час і бажання стежити за мінливими тенденціями, тому добре володіти знаннями про такий повинен have.

modne kolory paznokci na zimę
Модні фарби нігтів на зиму — аптека Ebutik.pl

Кольори лаків — зима 2019

Крім червоного в класичному розумінні цього слова, варто також зробити ставку на колір бордового. Сексуальний кляр обов’язково буде працювати в холодні місяці — він вас зігріє! Крім того, в зимових тенденціях, що стосується нігтів, є і металевий блиск. Цікаво, металеві цвяхи Вони будуть працювати не тільки як елемент укладання для вечірки або просто для вечора — ніхто не здивує металевими срібними або золотими нігтями протягом дня. Нічим обмежуватися тільки такими квітами. Металевий блиск також буде працювати на блакитних, червоних нігтях і насправді те, що ви хочете. Там ще рожевий час теж – поряд з червоним, багато дам перерахують його як колір «завжди модної» серії. Пурпурні або природні кольори землі також відмінно підійдуть в холодну погоду.

Ставка на природність — це зверху

Ця тенденція, можливо, вас сильно здивує. Невідомо, звідки вона взялася взагалі — можливо, через причину принцеси Меган, чия етикетка забороняє носіння барвистих лаків, і чиїм стилем захоплюються жінки по всьому світу? Йдеться про природність. Короткі нігті, пофарбовані тільки безбарвним лаком або будь-яким з найяскравіших відтінків, в даний час дуже популярні. Ще кілька років тому кожна жінка хотіла мати найдовші нігті, бажано в кидалися в очі кольорах. Модно було подовжувати. Сьогодні ситуація дещо інша — короткі натуральні нігті також повертаються в грації. То чому б тобі не зробити ставку цієї зими на таке рішення? Це, безумовно, до досить комфортно. Модні фарби нігтів на зиму то іноді… ніякого сильного кольору!

КОМО лаки — перевірте їх!

До речі цього запису ми також хочемо порекомендувати вам КОМО лаки