Модні тенденції: інтенсивний техніколор

Модні тенденції: інтенсивний техніколор

Утилівки, що складаются з інтенсивних відтінків, самі по собі можуть викладати суперечки, але вони дужі і популярні. Найвідомиші французькі та Американські фешен-газети вже писали про цю тенденцію. Комплектація комплектів від техника відтінків може зайнять час, але ризик впередньо. Як створіти оригинальні комплекти? Які відтінки варто зробіти ставку на цей рік? Наш стиль підказки.

Сонячний жовтий

у весняно-літній сезон жовтий завжди завертаєтся до благодаті. Глаукома відтінки жовтого є першими модними Техніколор. Цього року великою популярністуются жовті сукні (опубликувати про них скоро!). Сонячні відтінки жовтого дуже заряджають енергією і завжди приварюють увагу. Квест варто тих, кому комбінити, ще більше посилити цей ефект? З одного боку, ми можемо зробити ставку на флуоресцентні вікна, з іншого боку вибрати сильні кори. Наш стиль вибирає другий вариант. Жовтий буде відмінно виглядати з кобальтом і міцькою зеленню. Відмітна комбінація вже зустрічаться на од’язі деякихх магазинів. Махасин ебутік.pl має для вас, крим усього іншого, жовто-блакитне плата на літо. Для жовтого варто визначиться також і в добавках, вибираючи наприклад, лампочки штирі.

Зелень – техниколор

Зелень панує в найрізничих укладанних в цьому році, і все, завдяки визнанню Інституту відтінку зеленку зелене з року. Інтенсивна зелень найкраще виглядається в поєднані з міцькими рожевами. У більш пригуляхіх пропозицях ми можемо поєднувати його з кобальтом або глибоким фіолетовим продажем ус, крим усього іншого, флуоресцентну сукню зі скобами або темно-зеленими коктейлями. Нам дуже подоб’еться зелений Bluзки, Як однорідні моделі, так і візерунки (особово добре представлені овочеві мотиви). technicolor odcienie trendy

Мічні троянди

Це ще одна Техніколор, дуже модно в цьому році. Рожевий Одяг особово полярні в тотальному вигляді укладання, де поєднувати елементи гардероба одного кола, але різзорізоба низу ідтінків. Міжнародний рожевий виглядається відмінно поєднуватися з цукерковим відтінком або інтенсивною фрукцією. Ми також можемо створювати інтенсивні набори з іншими колорами. Рожевий відмінно виглядається з кричущим апельсином або кобальтом. На який одяг варто робити ставки? Від позиції Магазину ebutik.pl до душі душа сподобалася куртка з нашивками. Варто також вибрати рожевий боді. Хороший вибором є також інтенсивний сукні — з рюшами, вирізами або палитурками.

Глибокий кобальт

Інтенсивний відтінок синього, тобто кобальт це ще один Техниколор. Відтінок ідеально виглядається в поєднані з сильними або або або більш темними відтінами. Також можна створити оригинальні і привабливі набори з помаранчевим або жовтим колором такольорити Таком макоримо З коримако З кобальтових одягу надобыем більше Bluзки в цьому колірі. у цомі сезони популярні моделі зі зниженою плечею або або Іспанії. Хорошим вибором є також Коктейльна сукня з декоративними рюшами. Дуже жинальной і чуттьєвою одягом є мереживні футболки кобальового колеру. Хорошим доповненням є, в свою чергу, привязана ШПИЛИКИ в цей інтенсивний відтінок. Нам також подоб’еться кобальт сукня з привязками на плечах.