Модні сорочки: цікаві моделі

Модні сорочки: цікаві моделі

Сорочки є відмінним елементом гардеробу, так як вони вписуються в елегантну і повсякденну стильову. Сьогодні ми розповімо, які моделі відповідають останнім тенденціям. Відкрийте для себе модні жіночі сорочки і знайдіть ідеальну підгонку для себе.

Який крій і колір вибрати?

Перед покупкою сорочки важливо правильно підібрати крій. Більшість з нас чудово виглядають в класичних скроєних моделях з коміром. Деякі жінки, однак, вважають за краще більш пухкі скорочення, а частина вибирає навіть оверрозмірні гарнітури. При виборі моделей на щоденній основі ми можемо відпустити себе з коміром і вибрати, наприклад, конверт з декольте. Важливим елементом сорочки є манжети, які роблять одяг надзвичайно елегантною. Варто вибрати модні сорочки з кольором, контрастним до решти одягу з манжетами. Що стосується кольору самої сорочки, то варто зробити ставку на класику. У кожного з нас повинна бути біла модель в своєму гардеробі, але варто також надіти чорний, гранатовий або сірий. Також популярні пастельні відтінки, такі як світло-рожевий або синій. У весняно-літній сезон можна дозволити собі моделі в яскравих відтінках — жовтому, зеленому, червоному, рожевому або кобальтові. Що стосується матеріалу популярними є сорочки z materiałów półprzezroczystych. Na co dzień poleca się także modele z miękkiej bawełny lub flaneli oraz klasyczne fasony z jeansu.

modne koszule
Modne koszule – sklep ebutik.pl

Цікаві прикраси

Як їх можна декорувати модні сорочки? Тонкою прикрасою є металева вставка або вишивка на комірі — сорочка залишається гладким. Вишивки і патч також популярні на інших частинах сорочки. На них красиво представлені етнічні і квіткові візерунки. Хорошим прикрасою на сорочці є вставки з паєтками, наприклад, на кишені одягу. Позачасові прикраси – це вставки в контрастних відтінках або виконані з різних по відношенню до решти матеріалу сорочки. Також відповідають останнім тенденціям XXL рукава, рюші або палітурки (на лінії декольте, рукавах, талії). Популярністю також користуються модні сорочки прикрашені дрібними, мерехтливими перлами. Для теплих днів ідеальним буде сорочки з вирізаними плечима або опущеною лінією плеча. Багато людей також вибирають сорочки з іспанським вирізом.

Модні сорочки в візерунках

Для весняно-літнього сезону найкраще вибрати сорочки прикрашені квітковими мотивами. Ми можемо зробити ставку на той чи інший вид, наприклад, троянди або вибрати різні квіти, тобто візерунок в так званій ланці. Класикою є модні сорочки плед. Такі моделі повинні мати в шафі кожен з нас. Магазин ебутік.pl пропонує, крім усього іншого, моделі, зав’язані внизу, з металевими вставками або фасадами з м’якої фланелі. Непоганим вибором також стануть смугасті моделі. Модні сорочки в морському стилі буде працювати так само, як і на щоденній основі. Варто також зробити ставку на інші геометричні візерунки. На наш смак дуже випадкові сорочки з оригінальними дизайнами — котами, вишенями, губними помадами і автомобілями або велосипедами.

Підпишіться на розсилку ebutik.pl, щоб отримувати привабливі знижки і купувати одяг ще дешевше!