Модні сніжники — красиві моделі в один і той же час для зими

Модні сніжники — красиві моделі в один і той же час для зими

ему взуття, або сніжинки, як і раніше дуже модне взуття на зиму. Сьогодні разом з нашим стилістом ми представляємо вам нові моделі і консультуємо на які фасади варто робити ставки. Ознайомтеся з тим, що зараз модно і виберіть модель ідеально підходить для себе.

Який колір взуття на зиму вибрати?

Відомо, що взимку погода дійсно мінлива і примхлива. Дощ, сніг, спів, мороз і миттєва відлига майже повсякденні. Взуття на зиму Тому вони повинні бути не тільки теплими, але і стійкими до різних погодних умов. Досить істотною є і товста підошва, яка трохи підхоплює взуття і робить її мокрою (вірніше, промазування) менш імовірною. Рішення купити темне взуття однозначно з тим, що на такому взутті плями або бруд будуть менш помітні. Варто зробити ставку на чорні або флотські моделі. Ми не бентежимо купувати яскраві туфлі — світло-сірі або пастельні відтінки – відмінний вибір в цьому сезоні. Однак потрібно рахуватися з їх більш частим очищенням і більш ретельним доглядом.

Сніжики з модними прикрасами

Класичні аксесуари у взутті – це ніжні луки, в цьому році варто зробити ставку в першу чергу на моделі attasite. Позачасові також декоративні гудзики або надають взуття трохи іншого характеру масивні пряжки. До провідних трендів цього року можна віднести використання хутра в якості декоративного елемента. Цей аксесуар для пуху також відмінно підходить для взуття. Прикрашена таким чином снігоприбиральників ще тепліше і представлять себе ідеально візуально. Дуже оригінально виглядають модних сніговиків зайчик, тобто моделі з нутими вухами і черешком наближаються до появи чоботи do króliczka. Wzrok z pewnością przyciągną ozdoby wykonane z ćwieków i drobnych cyrkonii.

buty emu modne śniegowce
Modne śniegowce – sklep papilion.pl

ТОП-5 за версією нашого стиліста

Для гарного початку наш стиліст надів класичну модель, тобто русявий снігоприбиральників виглядаючи майже як ему взуття. Проста модель, універсальний колір і відсутність прикрас робить взуття надзвичайно універсальна — кожен з нас повинен мати такий дизайн у своїй гардеробній кімнаті. Друга відмінна модель – темно-сині сніжники з ніжними стразами, класика і в той же час з ноткою сучасності. Третій цікавий фасад – яскраво-рожеві сніжинки, прикрашені хутром. Піднесення підошви і шнурівки робить чоботи вони здаються стрункими. четвертий модних сніговиків Підібрані нашим стилістом також є класичними — світло-сіра модель має декоративні строчки і пряжки на верхній частині. П’ята модель – вибір тільки для сміливих, наш стиліст зробив ставку на кролик взуття, Тобто зайчики.

З чим носити модні снігоболісти?

Насправді, снігоприбиральників ідеально виглядають з будь-яким типом одягу. Їх найкраще презентувати з джинсами або добре зшитими брюками. Комбінований зі спідницею або сукнею взуття на зиму вони можуть виглядати трохи масивно. У таких випадках ідеальним є ему взуття на вищій підошві або зі склеюванням візуально худнуть ногу. Ви також можете піти іншим шляхом і досягти протилежного ефекту — снігоприбиральників з пасмами і пряжками здадуться ще більш об’ємними, але завдяки цьому вони придбають інший характер і зроблять взуття стане важливим елементом такої укладання.