Модні куртки на осінь – перелік трендових моделей

Модні куртки на осінь – перелік трендових моделей

Час утеплитись! Осінь вже на порозі. А це означає, що варто подумати про стильний верхній одяг. Куртки на осінь якнайкраще захистять нас від пронизливого вітру та перепаду температури. Наша команда із задоволенням допоможе Вам підібрати ідеальний осінній варіант куртки. Вам буде затишно, тепло та комфортно. Отож, досить зволікати. Час для шопінгу!

Актуальні куртки на осінь

  • вітрівка

Тонка та щільна куртка без підкладки. Найчастіше її виготовляють з капюшоном та на довгий рукав. Така модель куртки якнайкраще захистить Вас від дощу та вітру. Проте такий варіант навряд чи підійде для холодної осені. 

  • бомбер

Цей варіант вважається спортивним. Особливі характерні ознаки такої моделі – наявність манжетів з резинкою по рукавах та на поясі. Зустрічаються бомбери як з підкладкою, так і без неї. Утеплені моделі легко можна носити навіть у найхолодніший осінній день! Бомбери набирають шалену популярність завдяки своїй універсальності. Адже Ви сміливо зможете носити їх з сукнями та діловими укороченими брюками. Стильні куртки на осінь – це точно про зручні бомбери. Виберіть свою ідеальну модель!

  • пальто

Ця річ не потребує додаткового представлення. Адже вже кілька років поспіль вона захищає нас від непередбачуваної осінньої погоди. Пальто може бути легким та дуже теплим. Чим більше вовни у складі, тим воно краще буде Вас гріти. Така річ може стати повноцінною заміною пуховикам. Тому ми рекомендуємо Вам уважно придивитись до цього універсального варіанту для осіннього сезону. 

Довга бежева куртка з капюшоном в поєднанні з чорними штанами та кофтою
Куртка на осінь – модні фасони на eButik.com.ua!

Трендові куртки на осінь: поради щодо вибору

Кілька корисних порад щодо вибору куртки точно стануть Вам у пригоді. Ви часто пересуваєтесь за допомогою автомобіля? Тоді найкращим для Вас варіантом будуть укорочені куртки на осінь. В таких Вам буде зручно за кермом. Протягом дня Ви перебуваєте в різних за температурним режимом приміщеннях? Тоді Вам точно буде актуальним багатошарове рішення. А для створення багатошарового образу Вам знадобиться легка модель куртки. Важливо: куртка повинна бути неймовірно зручною та не сковувати Ваші рухи. Шукаєте теплий варіант для осені? Зверніть увагу на куртки з підкладками та натуральними тканинами. Підкладка повинна бути виготовлена з віскози, шерсті або шовку. Натуральні матеріали допомагають підтримувати необхідний рівень тепла та правильну циркуляцію повітря. Обов’язково зверніть увагу на якість фурнітури, швів та міцність ниток. Неякісна фурнітура здатна вплинути на термін служби Вашого верхнього одягу. Тому будьте уважними в цих моментах. Шукаєте універсальний варіант? В такому випадку Вам варто надати перевагу базовим кольорам та моделям без декору. 

Універсальні куртки на осінь: тренди

Особливою популярність серед жінок будуть користуватися моделі курток на осінь в стилі оверсайз. Об‘ємні та теплі куртки на осінь стануть Вашою найкращою покупкою сезону! Тепер поговоримо про найкращі кольорові рішення. Практичні та улюблені кольори – відтінки синього, зеленого, та червоного. Ніколи не потрібно орієнтуватись лише на темні відтінки в осінньому гардеробі. Якщо Ви любите виділятись серед натовпу, то обов‘язково розгляньте яскраві моделі. Також актуальними залишаються ніжні варіанти у світлих та пастельних тонах. Бежевий, кремовий та шоколадний – абсолютні хіти цієї осені. Шукаєте декоровану модель? В цьому сезоні дизайнери використовують заклепки, блискавки та вставки інших фактур для декорування осінніх курток. Ми рекомендуємо Вам вибирати моделі з мінімальним декором або без нього. Це дозволить Вам комбінувати Вашу стильну куртку з будь-якими варіантами одягу. Також ми рекомендуємо Вам робити вибір на користь курток у casual та smart стилі. Жінки люблять, коли універсальність та стиль комбінуються в одній річчі. 

Якісні куртки на осінь: огляд матеріалів

  • плащовка

Цей матеріал вирізняється вологостійкістю та повітронепроникністю. Досить щільний варіант. Буває з утеплювачем та без нього. Такий варіант матеріалу вважається найкращим для осінньої дощової погоди. 

  • фліс

Синтетичний варіант матеріалу. Він використовується для пошиву теплого одягу. Фліс легкий та еластичний. Добре пропускає повітря. А ще він взагалі невибагливий в догляді. Спортивні куртки на осінь виготовляють саме з нього.

  • денім

Натуральний варіант матеріалу. Денім досить грубий та жорсткий. Тому він вирізняється хорошою зносостійкістю та гігроскопічністю. Часто до нього додають еластан або лайкру. Моделі з деніму класно виглядатимуть у total denim луках! Адже денім – один з фаворитів цього року!

  • шкіра

На осінь кращого матеріалу і не вигадати. Шкіра завжди буде залишатись у тренді. Залежно від її товщини та наявності підкладки, шкіряні куртки на осінь врятують Вас від будь-яких осінніх погодних умов. А ще шкіряні моделі курток виглядають надзвичайно стильно. Тому така куртка стане хорошою основою для створення неперевершеного осіннього образу. 

Настав час для покупок!

Шукаєте дешеві куртки на осінь? Ви з легкістю знайдете найкращу модель на просторах каталогів інтернет-магазину eButik.com.ua. В нас представлений широкий асортимент стильних жіночих курток. З нами Ви не замерзнете цієї осені. І цей сезон буде особливим! Ми щодня оновлюємо наш асортимент. Щасливі та стильні клієнти – наша мрія. Команда eButik.com.ua виготовляє колекції одягу та аксесуарів лише з матеріалів найвищої якості. Ми переконані: мода повинна бути доступною для кожного. Саме тому Ви ніколи не зустрінете в нас високі ціни. З нами Ваш гаманець залишиться в безпеці. Ви здатні реалізувати найпотаємніші бажання разом із інтернет-магазином eButik.com.ua. Будьте сміливими та відважними. Продемонструйте світу свою унікальність. Запрошуємо Вас до перегляду нашого широкого асортименту стильних жіночих зимових шапок. Теплий головний убір – запорука комфорту. Бажаємо Вам вдалого дня та стильних покупок. Будьте собою – будьте стильними разом із інтернет-магазином eButik.com.ua

Читайте більше: Яскраві акценти в гардеробі – що модно цієї осені?

Подивіться також: Жіночий піджак у чоловічому стилі – знайди свою модель