Модні куртки з хутром: цікаві моделі

Модні куртки з хутром: цікаві моделі

В осінньо-зимовий сезон ми із задоволенням надягаємо теплі куртки, в цьому сезоні дуже модні фасади, прикрашені хутром. Спеціально для вас ми вибрали такі фасади і підкажемо, які з них краще вибрати. Ознайомтеся з актуальними тенденціями і знайдіть модель, яка ідеально підходить для себе.

Навіщо робити ставку на модні куртки з хутром?

Зовнішні покриття мають різні прикраси, чому варто визначитися з моделями з хутром? По-перше, це дуже модна прикраса. Вставки з хутра крім курток і пальто бувають також на сукнях або толстовках і на взутті. Це популярність модних хутряних флопів, натхнених дизайнами бренду Gucci в цьому році. По-друге, шуба відмінно вписується в осінньо-зимову ауру і дозволяє зберігати тепловий комфорт. По-третє, шуба, як і будь-який орнамент, робить одяг більш привабливою. Прикраса може бути на комірі куртки або капотом. Вони також чудово виглядають верхній чохол з хутряним виліном.

Сучасні тенденції

Крім того, варто вибрати куртки з хутром також зосередитися на інших тенденціях цього року. Варто зробити вибір на інших модних прикрасах. Класичним доповненням є металік, декоративні замки в різних місцях верхнього покриття. Хітом цього року є барвисті скоби і вишивка, які можуть легко змінити обличчя всього одягу. Модним доповненням є також помпоніка різних розмірів. Цікаво на гарнірі шрифту? До милості вони повертаються куртки стиль мілітарі — простої форми, з великими кишенями і скобами. Відмінним вибором є також модні куртки парки, тобто моделі з прольтом на талії і капюшоном. Крім рівномірних моделей відмінно представлені і фасади з малюнком моро. Постріляли в джек-пот модні куртки вниз з стьобання. Тепловий комфорт неодмінно забезпечить довгий зріз. Варто також зробити ставку на верхній чохол з асиметричним зрізом з довшою спиною. Що стосується квітів, то для осінньо-зимового сезону характерні такі кольори, як червоний, бордовий, хакі, оливковий або коричневий. Завжди хорошим вибором є чорні моделі. Варто нагадати, що в цьому році всі відтінки рожевого і синього дуже модні — синій, гранатовий, кобальтовий, яскраво-рожевий або фуксія. Хорошим кроком також буде ставка на модні куртки з хутром w kolorze roku, czyli greenery.

modne kurtki z futerkiem
Modne kurtki z futerkiem – sklep ebutik.pl

Модні куртки з хутром

У нас є п’ять чудових моделей для вас. Найпопулярнішими, без сумніву, є куртки, Які прикрашені хутром в контрастному відтінку. Дуже модним одягом є куртка парка з інтенсивним рожевим хутром на капоті. Безперервно популярними є куртки з хутром в стилі Анни Левандовска, тобто з асиметричним кроєм і в липовому кольорі. На наш погляд, відмінним вибором є також чорний куртка з хутром як на кишенях, так і на капюшоні Також добре підійде бордова модель з декоративними замками і помпоніками. П’ята цікава модель – джинсова парка з білим хутром — ця модель відмінно підійде для так званого купе, тобто перехідного періоду між осіннім і зимовим.