Модні клатчі – останні тенденції

Модні клатчі – останні тенденції

Осінньо-зимовий сезон в повному обсязі, час модних клатчів! Різдвяні розпродажі – це прекрасна можливість прикріпити до свого гардеробу модний аксесуар, який додасть неповторності вашому укладанню.

Немає сумніву, що без сумочки клатча нічого думати про успішну вечірку або офіційний looku. Ця маленька, зручна сумочка завжди буде корисна, коли ви дбаєте про те, щоб зробити незабутнє враження і отримати враження стовідсоткового жіночого вигляду. Варто використовувати сезонне зниження цін, щоб вибрати свою глянсову або мінімалістську красу, яку ви можете взяти з собою на різдвяну вечерю або передноворічну дурість.

Багатство можливостей

Модні клатчі раніше асоціювалися з крихітними сумками, які поміщаються в вашу руку і в які ми можемо вставити тільки найнеобхідніші аксесуари, такі як помада або пудра. У класичному варіанті вони приймають найчастіше форму прямокутника або квадрата. Однак завдяки дизайнерам, які все ще створюють свої нові варіації, у нас зараз є безліч форм і забарвлень клатчів, серед яких ми знайдемо модель, яка підходить для себе. У цьому сезоні обидві сумочки, що нагадують багато декоровані коробки, модні, як гладкі моделі з асиметричним перекидом. Гарячий тренд сезону – великі клатчі в версії XXL, часто зроблені з м’якого матеріалу, щоб легше було носити їх в руці. Крім класичних для конвертиУ вигляді блискіток і блиску ми також маємо моделі з багатою золотою фурнітурою, діамантами або графічними мотивами або шкірою дикої природи.

Блиск дівчині!

У нас є хороші новини для всіх шанувальників спалахів – в цьому сезоні ми все ще сяємо всіма силами! Блискучі і багато прикрашені модні горщики ми носимо як елемент захоплення уваги в супроводі тонованих коктейльних суконь. Нам особливо сподобалося поєднання яскравого блиску сумки з чорним або бордовим безгладним сукнею. Ви також справите велике враження на плаття максі в екру, для якого ви виберете сумочку клатча в виразному відтінку, наприклад фуксія або кобальт.

Сміливіше групи останніх тенденцій також можуть спокусити загальний glam looku і поєднувати глянсовий сукня зі стилістично схожою сумкою клатч. Час новорічної ночі і карнавальних дурниць спонукає до створення цих видів зіштовхувань. Не бійтеся експериментувати з модою, можливо, це буде ідеальний спосіб для вас відчувати себе надзвичайно жіночно і танталісніше.

modne kopertówki

Модні клатчі – не тільки світіння

Ви не шанувальник блиску і цінуєте мінімалістичні модні рішення? Ставка на гладкі, одноколірні клатчі. Ми особливо припали до смаку моделям в дивовижних і неочевидних відтінках – пляшковий зелений, бордовий або амарант.При виборі такої моделі ви можете бути впевнені, що справить сповняюче враження в компанії. Унікальним хітом серед модниць є модні в цьому сезоні клатчі, що поєднують в собі різні фактури матеріалів, таких як велюр і замша. Гладкий, позбавлений зайвих прикрас, носити сумку в супроводі комбінезонів і блейзерів чоловічого крою. Вони також будуть добре поєднуватися в компанії простих курток і відповідних джинсових трубок. У цьому наборі, доповненому ще шпильки і золоті прикраси, можна відправитися на побачення в ресторан або сходити в театр.

Великий хіт – Клатчі XXL

Новими, в які зірки швидко переконалися, є сумочки, які дивують своїми збільшеними розмірами. Набагато більше, ніж стандартні сумочки в плані дизайну зазвичай присутні більший колірний тон. Найчастіше вибирають моделі бежевого, чорного або червоного кольору, часто мають декоративну золоту застібку. Шанувальники глянцевих клатчів, правда, не залишаться розчарованими – в той час існують і м’які моделі цілком декоровані часто двосторонніми паєтками. Великі модні ручки ми носимо ці сукні для важливих торжеств, але також і состуємо їх комбінезонами і костюмами.

Клатчі – ідеальний вибір завжди, коли хочеться виглядати бездоганно і по-особливому. Цей чарівний аксесуар додасть будь-якій укладанні виразності, а ваш погляд придбає жіночну витонченість. Скористайтеся сезонними розпродажами і виберіть гаманець, який відмінно підкреслить вашу індивідуальність!