Модні клатчі на Карнавал – огляд трендів

Модні клатчі на Карнавал – огляд трендів

Складно уявити вдалу карнавальну укладку без правильно підібраної сумочки – карти клатча, яка підкреслить модний вигляд і виділить вас з натовпу. Модні клатчі для карнавалу також мають своє практичне застосування – ви вмістите в них всі необхідні дрібниці для вечірки. Який гаманець взяти з собою для карнавальних веселощів? Ось кілька підказок від наших стилістів.

Перш ніж правильно вибрати сумочку, варто врахувати практичні міркування. У клатчі сумки повинні вільно поміститися всі необхідні предмети. Телефон, гігієнічні серветки або ключі від квартири іноді можуть займати зовсім небагато місця, і крихітна сумочка може не утримувати їх. Однак перебільшення іншим шляхом також недоцільно. Взявши на карнавальну вечірку занадто велику, в дрібній упаковці сумку ви можете відчувати себе не дуже комфортно. Ще одним важливим питанням є кріплення, яке гарантує безпеку. Найкраще, щоб зчеплення мав міцний замок, такий як засувка або магнієвий, тому вам не доведеться турбуватися про свої речі. Дуже практичним рішенням є також ремінець у вигляді ніжної ланцюжка. Це дозволяє мати карту зчеплення завжди з собою.

Глянцевий аксесу

Карнавал це, як і новорічна ніч, ідеальний час, щоб блищати унікальне творіння. ніщо не заважає увазі оточуючих не тільки гламурне плаття, але і клатч в стилі глем. У цьому сезоні глянцеві сумочки носять як аксесуар до не менш багато декорованого сукні, але і на контрастній основі з мінімалістичним, гладким творінням. У пропозиції інтернет-магазинів ви знайдете найрізноманітніші моделі, які обов’язково сподобаються вам. Вам не доведеться обмежувати себе тільки класичним золотом і сріблом, але в цьому сезоні ви можете дозволити собі експериментувати з відтінком бордового, кобальтового або пляшкового зеленого. Якщо ви віддаєте перевагу більш приглушеному вигляду, підійде для вас модно Муфти для карнавалу прикрашений одним глянсовим елементом, наприклад застібкою з діамантами. Багато прикрашена блискітками або блискітками сумочка не потребує конкуренції, тому поєднуйте її з ніжними прикрасами, такими як золоте намисто знаменитості або тонкий браслет. Ще тільки зручні туфлі на високих підборах, акуратна стрижка і можна дико бігати на танцполі до ранку!

modne kopertówki na karnawał

Модні клатчі на карнавал – Класичний чорний

На майбутній вечірці ви хочете представити повний чорний вигляд? Або, на вашу думку, чорна сумочка клатч стане найкращим доповненням до всього? Мініторебкі в цьому відтінку дуже часто є найкращим вибором, який підкреслює елегантний овертон всього. Хіба ви не знаєте, які чорні моделі на вершині цього сезону? У зоряному стилі часто з’являються клатчі простої мінімалістської форми, також в більшому форматі, наприклад прямокутник. Вони відмінно підійдуть в компанії шикарного комбінезона або сукні з модною довжиною міді. Якщо вам набридли класичні чорні клатчі, можна спробувати урізноманітнити свій гардероб оригінальною сумочкою у відповідності з останніми тенденціями. Нам, швидше за все, припадуть до смаку оксамитові моделі, делікатно прикрашені стразами і ніжними складками. Така сумочка клатч відмінно підійде як з повітряними мереживними сукнями, так і з класичним маленьким чорним кольором.

А може, пастелі?

Якщо ви цінуєте романтичний образ кожен день, а для карнавальної вечірки вибрали щедро ажурне або тюлеве плаття, відмінною ідеєю можуть виявитися модні карнавальні ручки в ніжних пастельних тонах. Нам найбільше сподобалися злегка глянцеві моделі з перламутровим світінням і матові в пудрово-рожевому, синьому або екру кольорі не тільки вмістять всі потрібні вам дрібнички, але і красиво покажуть під час вечірнього виходу. Клатчі в пастельному стилі поєднуються з мереживними сукнями, а також гладкими варіантами з асиметричним низом. У комплекті з пастельними сумками буде найкраще замша шпильки, Золотих прикрас і виразного макіяжу.
Блискуча, бархатиста або ніжна пастель? Яку б сумочку ви не вибрали, варто було б створити гармонійне ціле з іншою укладанням і підкреслити її унікальність. Не чекайте, скористайтеся сезонними скороченнями і знайдіть свій ідеал!