Модні жіночі шапки – огляд тенденцій

Модні жіночі шапки – огляд тенденцій

Шикарні і елегантні жіночі шапки – гарячий тренд сезону. Колись пов’язані з ретро-модою і зарезервовані для зрілих жінок, сьогодні вони повертаються в оновленій версії. Ми носимо їх не тільки з моменту свята, але і з кожного випадку, також щодня.

Якщо у вас ще немає своєї улюбленої капелюхи, це, безумовно, варто змінити! Майстерно підібрана шапочка додасть жіночій укладанні легкості і трохи сексуальної привабливості. Він також буде чудово працювати в даний час дуже популярному чоловічому погляді. У пропозиції інтернет-магазину ви знайдете безліч можливостей, які напевно сподобаються вам. Особливу увагу варто звернути виключно модну в цьому сезоні з фетровими шапками і знаменитою квінтесенцією колишньої елегантністю – федорою.

Модний фетр версія

Жіночі шапки з фетру – ідеальне поєднання елегантності і практичної зручності. Мало того, що вони відмінно виконують незалежно від випадку, вони також захищають від порід прохолодного вітру і дуже довговічні. Можна вдало вибрати його в якості укладального аксесуара з пальто або костюмом, але і об’ємний светр або джинсовий жакет. Цей сезон поставляється в різних колірних варіантах – від класичного чорного або коричневого до більш вогненно-червоного або помітного кобальту. Модниці зазвичай вибирають крислаті моделі, іноді декоровані додатково єдиною смужкою матеріалу навколо голови.

Широкі жіночі фетрові капелюхи припадуть до душі особливо шанувальникам романтичного стилю бохо. Сплетені з бризким квітковим сукнею, високим козаком і класичним пальто бежевого або коричневого відтінку представлять себе просто ідеально. Завершити все можна зручною сумкою для шопперів і ніжними золотими прикрасами. Ще одним цікавим варіантом може стати зітнення фетрового капелюха з короткою шкіряною куртка, Темні трубки і ботильйони на широкому каблуці.

Стильна федора

Шапка родоводу 19-го століття підкорює світ моди, і не дивно, адже вона є синонімом елегантності і класу моди. Відмітна структура з конкавацією по голові і відносно вузькою кільцевою розв’язкою додають чарівності і позачасової грації своїм власникам. Fedora – це чудовий вибір завжди, коли ми дбаємо про створення укладання, яка поєднує в собі чудовий шик з нечіткою в чоловічому стилі. Тому такі жіночі шапки стануть відмінним вибором для костюмів і комбінезон з простим вирізом. Вони також будуть носити в компанії полегшених траншей і джинсових курток.

kapelusze damskie

Жіночі шапки – на що звернути увагу при покупці?

Перед тим, як вибрати шапочку, варто врахувати найважливіші фактори, які зроблять щоденне використання шапки чистим задоволенням. Перш за все, його слід підбирати під овал обличчя і тип силуету, щоб він не порушував його пропорції і не додав йому зайвої тяжкості. Особливо це слід звернути на увагу людей невисокого зросту, які легко завалити візуально особливо з занадто широкою шапочкою. Кращим варіантом для філігранних дам буде капелюх казанка або хутряна шапочка.

Не менш значущим питанням, особливо коли ми вирішуємо купити шапочку онлайн, є визначення окружності голови. Завдяки цьому ми правильно підберемо його розмір і уникнемо необхідності замінювати його на більш велику або меншу модель. Colorway капелюх повинна відповідати тій, яку ми найчастіше носимо. Для особливих випадків ми можемо спокусити модель в більш сміливій колірній гамі, яка, однак, завжди варто тонувати весь дрес-код.

Головні убори сьогодні виконують не тільки практичні функції захисту від холоду або палючого сонця, але і є невід’ємною частиною модного жіночого гардеробу. У цьому сезоні варто пошукати шапку, в якій ви будете почувати себе комфортно, але і елегантно і дівоче. Незалежно від того, чи ви ставите на класичну федору або романтичну версію, ви можете бути впевнені, що створіть вигляд, який приверне увагу і додасть вам впевненості в моді.