Модні жіночі блузки – огляд трендів на новий сезон

Модні жіночі блузки – огляд трендів на новий сезон

Модні жіночі блузки – основа жіночого гардеробу. Важко уявити більш якісні елементи укладання на щоденній основі, але і для особливих випадків. Шукаєте новинку, яка дозволить вам блищати в натовпі? Ознайомтеся з порадами наших фахівців і знайдіть свій ідеал для нового сезону.

Жіночі оборки і буфети

У цьому сезоні місця класичної бавовни або віскози займають легкі шифонові матеріали. Такий вибір особливо окупиться, якщо ми дбаємо про створення елегантного образу, який буде корисний під час ділової розмови або вечері в сімейному колі. В даний час модні блузки з сорочки отримують масу цікавих аксесуарів, які додадуть гламуру будь-якій, навіть самій скромній блузі. В даний час ми спостерігаємо за великим поверненням портьєрів і буфетів. Колись асоціювалися з кітчі модою 1980-х років, сьогодні вони знову в новій, благородній версії. Буфети в першу чергу менше, і до того ж з’являються не тільки на плечах, але і у вигляді драпірування по всій довжині рукава. Блузки з буфетами носять в супроводі класичних темних сигаріллос і туфлі на підборах для більш офіційних випадків. Якщо ви можете дозволити собі менш формальний вигляд, вибирайте пишно-декоровану блузку, таку як пудровий рожевий або екру відтінок, і підбирайте для нього підгонку спідниця з довжиною позаду коліна. Такий варіант відмінно підійде для зустрічі з друзями або післяобідньої дати.

Гарячий тренд – блузки з плеча

Мода на блузки, що розкривають плечі, не проходить. Нічого дивного в цьому немає, адже це перевірений спосіб додати повсякденну укладку дівчачій свіжості. Блузи з розкритими плечима додадуть силуету легкості і підкреслять його стрункість. Відповідно, зігнуті зі спідницею або брюками будуть відмінно підходять для будь-якого випадку, від менш до більш офіційних.

Найпопулярнішими в цьому сезоні є повітряні шифонові моделі, які м’яко обходять фігуру і вільно лягають на плечі. В асортименті інтернет-магазинів ви знайдете найрізноманітніші моделі, які вражають сучасним дизайном і різноманітністю дизайнів. На щоденній основі і для офісу найкраще підійдуть гладкі блузи з вирізами в приглухих відтінках – білі, темно-або чорні. Для сімейної зустрічі або побачення вибирайте блузку з плеча в ніжному грайливому візерунку, такому як бульдозери, папуги або кішки. У такому варіанті ви обов’язково привернете увагу оточуючих і відчуєте себе впевнено в освіженому погляді.

Повсякденні кофтинки з колбами найкраще носити в компанії джинси з натиранням і відповідністю матеріалу трубок. Уявіть собі більш елегантний вигляд? Поєднайте блузку з плеча з скроєною шкіряною спідницею, цуценятами на високих підборах і трикотажним покривалом.

modne bluzki damskie

Модні жіночі блузки – повітряний фатин

Це ще одна тенденція, з якою ми поки не прощаємося. Якщо у вашому гардеробі ще немає однієї прозорої блузки, обов’язково зробіть для неї місце, адже це must have дуже часто вибирають знаменитості і модні блогери. Боїшся, що ти будеш занадто зухвало випадати? Одягніть модні блузки з прозорими вставками або сітчастим вирізом обробки. Надмірне оформлення блузки також запобіжить делікатний принт і глянцеві прикраси. Тюлеві блузки з’являються в багатьох різноманітних колірних варіантах. Найчастіше вибираються чорні моделі, однак, ви знайдете багато блузки в бордовому, екру або фіолетовому кольорі. Сьогодні великою популярністю користуються тюлеві блузи, прикрашені рюшами і буфетами, які додають укладанні додаткової дівочого витонченості. Для роботи надягайте їх з матеріалом штанів і на підборах ботильйони. На вечір можна додати хижацтва собі, зітнувши тюлеву блузу зі шкіряними брюками, рамонеску і туфлями на високих підборах.

Модні жіночі блузки стануть в нагоді в будь-якій ситуації, тому варто скористатися моментом, щоб знайти ті, які найкращим чином потурають нашому повсякденному стилю і не принесуть відчуття штучності. У новому сезоні варто дозволити собі модні експерименти, змушуючи відчувати себе впевненіше і дуже жіночно. Не чекайте, перевірте цінові угоди зараз і насолоджуйтеся оновленим гардеробом.