Модні джинси: моделі для осінньо-зимового сезону

Модні джинси: моделі для осінньо-зимового сезону

Джинси – це вже позачасовий одяг, яку ми зараховуємо до класики в жіночому гардеробі. Сьогодні ми розповімо, які моделі варто робити ставки в цьому сезоні.

Який крій вибрати?

До того, що в нашому гардеробі буде корисно кілька пар джинсів не потрібно нікого переконувати. Які типи шрифтів варто робити ставку на хоча? Ми завжди говоримо, що джинси, Як і всі інші одягу, повинні мати крій, який підходить нашому силуету. У число найбільш популярних моделей тепер можна включити щільно завужені трубки. Розширені дзвони або факельні фасади (з дуже широкими ніжками) також все більш популярні в цьому році, маючи на увазі стилі бохо і хіпі. Бестселери зараз розгубилися брюки бойфренда, З трохи нижчим станом і широкими ногами, які, як правило, злегка згорнуті вгору.

Позачасова класика

На початку ми познайомимо вас з декількома класичними моделями. До класики відносяться сині і флотські моделі, добре виглядають також чорні брюки. Що стосується прикрас, то допустимо легке натирання, які роблять матеріал іншого, трохи світліше кольору. Ще одна хороша прикраса – замки або кольорова строчка. Класикою зараз також вважаються модниці з матеріалу з мармуровою тканиною. На думку нашого стиліста, найкрасивіші брюки з класичним виглядом – це темно-синій джинси z lekkimi przetarciami. Dobrym wyborem są także czarne, jednolite fasony z ozdobnymi zamkami przy kieszeniach.

modne jeansy damskie
Modne jeansy – sklep ebutik.pl

Кольори та орнаменти

Чи не могли б ви швидше трендові моделі над класикою? Ознайомтеся, які кольори і прикраси на брюках зараз модні. Почнемо з кольорів. Крім класичних відтінків все більш модними стають пастельні відтінки, такі як світло-рожевий або синій. Модні теж так натирають джинсищо вони виглядають майже як білі. В осінньо-зимовому сезоні також популярні сірі і коричневі моделі. З’являються також все більше голосів, які бежевого джинси скоро стануть класикою в жіночому гардеробі — їх продажі значно зросли. брюки в цьому кольорі все частіше є елементом різноманітної укладання. Модними прикрасами, звичайно ж, є натирання і дірочки на виворотах. Вже кілька сезонів популярною є барвиста патч і вишивка. Вони також добре виглядають модні джинси з декоративними замками або підкріпленнями, які виглядають як брюки мотоцикла Оригінальними предметами одягу є брюки джинси з металевими колами.

Модні джинси

Наш стиліст вибрав для вас п’ятірку кращих моделей осінньо-зимового сезону. З класичних моделей варто зробити ставку на уніформу джинси в темно-синьому кольорі з легким розтиранням. Поєднуючи класику з тенденціями, ви також можете зробити ставку на puréed брюки синього кольору з отворами на колін. Цікаво також виглядають бежеві бойфренди штани з численними тендерами. Надзвичайно гламурно представлять себе світло-сірі джинси з роликовими ніжками і металевими колами на всю штанину. Збиті в джек-пот для осінньо-зимового сезону також модні джинси з натиранням і кольоровою накладкою в комічному стилі.