Модні в’єтнамки: найцікавіші моделі

Модні в’єтнамки: найцікавіші моделі

Я не думаю, що вам потрібно переконати когось, що шльопанці корисні влітку. Більшість з вас тепер буде думати про гумових фасадах для пляжу або душа. Ми пропонуємо вам, однак, модні шльопанці ідеально підходять для повсякденного укладання, в гламурному варіанті. Розглянемо, які моделі найпопулярніші.

Моделі з атаками-стрічками

Справжнім хітом цього року є шльопанці з атласними бантами. Трохи мерехтливий матеріал відмінно вписується в тренд металевих відтінків, в той час як палітурка дугоподібної форми робить взуття шикарно виглядати. Ми все частіше готові вважати не тільки шльопанці з атласними бантами, а й фасади з орнаментами з інших матеріалів — тюлю і навіть бавовни. На наш смак сріблясто-рожевий шльопанці з атласними бантами з мерехтливим світінням.

Модні в’єтнамки з хутром

Ще однією цікавою моделлю є в’єтнамки з хутром. Їх спочатку носили як альтернативу тапочкам, тільки після будинку. Сьогодні такі моделі також популярні в наборах на щоденній основі. Шльопанці може бути прикрашена вишивкою з написами і мерехтливими елементами, такими як бісер, стрази або шпильки. Оригінальний вигляд в’єтнамки з хутром в стилі зайчиків, тобто моделі, прикрашені витоками кролячих вух на хутрі. Хороший вибір модні фліп-флоп в приглушених кольорах — чорному, білому, сірому або бежевому. Однак дуже популярні моделі різних відтінків рожевого – світло-рожевого, фуксії або темно-рожевого. Варто також зробити ставку на чоботи łączące dwa kolory – podeszwy oraz futerka, na przykład fason czarno-różowy.

modne klapki
Modne klapki – sklep ebutik.pl

Біркенсток

Такий вид взуття часто називають ортопедичною або медичною взуттям (їх часто носять медперсонал, наприклад, медсестри). Перший біркенсток була випущена в 1964 році. Взуття на плоскій коркової підошві з верхом з декількома смужками, прикрашеними пряжками, зробленими фурором. Мода на них тільки повертається, в цьому році варто мати таку модель в своєму гардеробі. Чорні, червоні і білі моделі вважаються класичними. Але ви також можете впевнено робити ставки на інші відтінки, рожевий, бежевий або темно-синій. Варто також подивитися на туфлі, натхненні birkenstock, але, наприклад, з однією пряжкою. Ефективно виглядають біркенсток з смужками в візерунках, наприклад, відмінно підійдуть для літніх ананасів набори або квіткові мотиви.

Підкатаний фліп-флоп

Наступною популярною взуттям на літо є Модні шльопанці на підборах. Це відмінна альтернатива шпильок. Підкатаний фліп-флоп зручні і стабільні — кожен з нас буде ходити в них впевнено. Добре виглядають яскраво-рожеві або чорні фліп-флоп із замшею на асиметричному блоці. Можна навіть ставити їх на вечірки або всілякі виходи. Ефектно виглядають шльопанці на густому відбивні в металевому відтінку. Ви також можете зробити ставку на шльопанці на підборахякі виглядають як біркеншток на відбивній. Такі моделі часто прикрашають пряжками, ювелірним ремінцем або стразами. Хорошим вибором є також фліп-флоп на стабільному посту.

Всі моделі, перераховані вище, ви купите в магазині ebutik.pl!