Модні блузки на осінь – тренди перехідного сезону!

Модні блузки на осінь – тренди перехідного сезону!

Серед різноманіття одягу у жіночому гардеробі гарантовано знайдуться вони – блузки на осінь. Це стильні та по-особливому привабливі моделі у різноманітні принти та у типовій осінній палітрі. Довгий рукав, закрите декольте, масивна фурнітура та щільний матеріал – головні ознаки осінніх моделей блузок. Для багатьох жінок це справжній маст хев у осінню пору. Ще досі вагаєтесь, яку модель обрати? Тоді, ця стаття створена саме для Вас!

Блузки на осінь – елегантні та особливі моделі! 

Як відомо, перехідний сезон завжди асоціюється з мінливою погодою, холодними вітрами та дощовими днями. Інколи сонячні промені тішать нас делікатним теплом і дозволяють обирати грайливі та кольорові моделі вбрання. Саме у цей час жіночі блузки на осінь лідирують у щоденних і святкових комбінаціях. Вони відрізняються типово осіннім дизайном, який презентують відтінки червоного, помаранчевого, жовтого, темно-зеленого та кольору марсала. Також оригінальний дизайн з рослинними мотивами, об‘ємними квітами та тваринний принт по-особливому виглядає у цю пору. Не слід забувати про класичні відтінки та пастельні кольори. Вони створені для любителів простоти і гармонійних комбінацій в одному чи двох кольорах. Стильні блузки на осінь чудово підкреслюють жіночність. А лаконічний дизайн допоможе виділити головні достоїнства фігури та природну красу. Часто такі моделі доповнюють декоративні вставки, різноманітне оздоблення, цікавий крій рукава, а також масивна фурнітура. Без них важко уявити елегантну блузку, котра ідеально поєднується з іншими елементами гардеробу. Жінки обожнюють блузки за романтичність, легкість і невагомість. Саме вони створені для успішних і привабливих стилізацій, які додають впевненості, ловлять на собі захоплені погляди та завжди отримують бажаний результат. Осінні моделі є надзвичайно універсальними та практичними. Вони з легкістю доповнять образи для роботи, навчання, щоденних справ, а також для особливих подій чи різноманітних святкувань. 

Блузка з воланами та довгим рукавом чорного кольору у квітковий принт у поєднанні зі шкіряною спідницею
Блузки на осінь – стильні новинки на eButik.com.ua!

Які ж фасони вибрати у цьому сезоні? 

Ще досі вагаєтесь, яку ж модель обрати цієї осені? Ми Вам у цьому допоможемо. Кожного сезону з‘являються нові фасони, що дивують особливим характером і дизайном. Так і цієї осені модні колекції збагачують зовсім інші та по-особливому прекрасні жіночі блузки. Кожна з них відрізняється пошиттям, типами тканин і, звичайно, дизайном. Отож, найпопулярніші фасони цього сезону:

  • блузки на осінь з довгим рукавом 

Довгий рукав – найкращий вибір для осінньої прохолоди. Саме він здатний створити привабливі комбінації з особливими нотками. Часто дизайнери намагаються виділити саме його у цілому виробі. Рукава можуть бути об’ємними, широкими, з декоративним оздобленням, а також грайливими воланами.

  • блузки на осінь гольфом

Висока горловина ще один маст хев цього сезону. Такі вироби ідеально виділяють силует обраниці та її головні достоїнства фігури. Блузки гольфом часто обирають жінки будь-якого віку для щоденних і особливих комбінацій. До них найкраще пасуватимуть розкльошені спідниці, широкі брюки чи улюблені моми.

  • блузки на осінь з воланами

Новинка, на яку всі так довго чекали! Адже волани здатні створити особливі та романтичні поєднання. Саме вони закохали в себе тисячі жінок, які обожнюють неординарні образи та цікаві вироби. Волани стильно виглядають з завуженими штанами, спідницями-олівець і базовими джинсами з високою талією.

  • блузки на осінь з V-подібним вирізом

Таке декольте допоможе візуально видовжити силует і в найкращий спосіб представить принади жіночого тіла. Такі блузки будуть доречними для святкувань, побачень і особливих подій. Адже вони з легкістю привернуть увагу оточуючих і вразять всіх з першого погляду.

  • блузки на осінь з мереживом

Мереживні моделі гарантовано не залишать нікого байдужими. Адже саме вони вражають ніжністю та романтичністю. Найчастіше їх обирають у пастельних і світлих тонах для різноманітних подій.

Блузки на осінь: актуальні принти та кольорові рішення! 

Жіночі блузки – це символ жіночності та ніжності. Вони з‘являються практично у кожному жіночому гардеробі та вражають своїм привабливим зовнішнім виглядом. Все залежить від дизайну та кольорової палітри. Ця осінь є особливою. Вона пропагує велике різноманіття принтів і яскраві кольори. Наприклад, тваринний принт цієї осені як ніколи вражає новинками і цікавими поєднаннями. Ви з легкістю знайдете кольорову зебру чи леопардовий принт. Зміїні моделі притримуються класики, проте також з‘являються у яскравих рішеннях. Переважно у аксесуарах. Рослинні мотиви завжди здобували популярність у осінньому сезоні. Різноманіття листків і сухоцвітів вражає своїм дизайном. Квіти у свою чергу презентують пастельні та ніжні мотиви, які передають відчуття гармонії та насолоди. Щодо кольорів слід звернути увагу не лише на темні та класичні відтінки, але й поекспериментувати з актуальними кольорами зеленого, синього, червоного, рожевого та помаранчевого. Не бійтесь виділятися, адже це найкращий прояв Вашої індивідуальності.

Час для покупок! 

У холодну пору року так важко наважитись на шопінг у торговому центрі. Тому, ми пропонуємо чудову альтернативу, а саме інтернет-магазин одягу eButik.com.ua. Саме у нас Ви знайдете трендові моделі у доступних цінах. Ми стараємось крокувати у ногу з сучасними модними тенденціями, тому презентуємо широкий вибір актуального вбрання у різноманітних кольорах і фасонах. У нас кожен знайде, щось для себе. Дешеві блузки на осінь вражають своєю якістю та стилем. Ми обожнюємо дивувати покупців постійними знижками та тематичними акціями. Адже це чудова можливість значно зекономити. Запрошуємо на шопінг у eButik.com.ua!

Прочитайте ще: Жіночі велосипедки – за чи проти в жіночому гардеробі?

Дізнайтесь більше: Светр травка – модний фасон цього сезону