Модний весняний манікюр — ознайомтеся з новими тенденціями!

Красиві весняні дні ставлять всіх в гарний настрій. Вони також змушують нас шукати не тільки легший одяг, але і аксесуари в такому кліматі! Це нічим не відрізняється від косметики. Тому в нашому останньому записі ми хочемо показати вам ідеї для модного весняного манікюру.

Як доглядати за нігтями — кілька порад

Перш ніж ми навіть почнемо говорити про модні кольори лаків навесні 2019 року, не можна не згадати про правильному догляді. Ось для чого вона повинна бути основою. Наскільки ми дбаємо про своє тіло або волосся, ми повинні приділяти багато уваги стану наших нігтів. Не можна забувати, звичайно, ще й про дуже ніжній шкірі рук, тому не варто забувати про використання захисних кремів. Що стосується самих нігтів, то неодмінно варто поцікавитися домашніми масками. Дами дуже хвалять себе, наприклад, домашня специфіка з лимона і оливи. Багато жінок, на жаль, забувають надягати захисні рукавички під час прибирання, і це велика помилка. Будь-які миючі засоби можуть дуже погано позначитися на руках і нігтях, про їх безпеку дійсно варто подбати. Хоча теоретично нігті і руки піддаються найбільше небезпек взимку, доглядайте за ними незалежно від пори року. Якщо ваш нігті вони не будуть доглянуті, то просто ніякий лак не буде добре виглядати на них.

Наймодніші кольори лаків на весну 2019

Спеціально для вас наші фахівці перевірили, якими вони будуть наймодніші кольори лаків на весну 2019. Всі свідчення полягають в тому, що і любителі класики, і дівчата, які люблять трохи розбризкати в рази. Модний весняний манікюр в цьому сезоні буде насичений різноманітністю — і нам дуже приємно. Перш за все, це буде енергетично, що буде прохолодно для весняних і літніх сонячних днів.

Корал — Колір року 2019

Pantone вже багато років обирає колір року — експерти знають, що найспекотніше в конкретному сезоні. Колір позначений правилами Pantone на подіумах і в вуличному стилі. В цьому році кораловий колір вважався таким кольором, і це відбивається ще й на лаку для нігтів. Так що якщо вам цікаво, на який колір ви повинні зробити ставку, роблячи покупки краси, то обов’язково потягнутися за коралом. Цей теплий і енергійний відтінок також буде ідеальним для модного весняного манікюру. Зокрема, мова йде про живий корал — цей відтінок всіх оточуючих підсвітить оптимізмом! Ви можете фарбувати нігті таким чином як щодня, так і збираючись кудись зі своїми друзями або збираючись на вечірку, таку як весілля, хрестини або інший випадок. Живий корал це дійсно квінтесенція того, що ми найбільше любимо під час веслування. Без сумніву, це перший з квітів, які ми настійно рекомендуємо вам, коли мова йде про весняний манікюр. Звичайно, це не єдиний варіант!

modny wiosenny manicure
Модний весняний манікюр — інтернет-магазин аптеки Ebutik.pl

Модний весняний манікюр — яким він повинен бути?

Фахівці вказують на безліч квітів, які цієї весни варто буде носити на ваших нігтях. Якщо ви любите природність, у нас є для вас хороша новина — навесні вона продовжить правити. Тобто нанесення безбарвного лаку на нігті і можливо декорування нігтів якимось малюнком буде сенсаційним варіантом в цьому сезоні. Тоді як якщо ви віддаєте перевагу інтенсивні кольори, Ви також не розчаруєте. З’являться також неонові вогні вчасно, зокрема рожеві. Також не варто боятися спалаху. Також варто тягнутися за фіолетовим, жовтим або зеленим.

Класичний манікюр або гібридний манікюр?