Модна клітика на свята – як її стилізувати?

Модна клітика на свята – як її стилізувати?

Усі тренди про клітинку! І це не дивно, адже у цьому сезоні вона запалює з новою силою. Модна клітинка на свята – Ваш стильний вибір. Це символ стриманості та аристократії, делікатних і водночас сміливих рішень. Хочете виглядати по-новому? Тоді розпочніть власні зміни з принта в клітинку! Наші стилісти допоможуть вибрати правильні моделі, ідеальні для особливих і родинних святкувань. Ще досі сумніваєтесь в актуальності цього принта? Тоді ця стаття створена саме для Вас.

Модна клітинка на свята – принт, який не втрачає популярності!

Повертаючись до історії, можна зрозуміти, що принт в клітинку завжди цінувався знавцями моди та представниками знаті. Відомою на весь світ її зробила Коко Шанель, а вже після, велику хвилю популярності підхопили й інші модні дизайнери. Принт в клітинку пройшов великий шлях, але які зміни його чекають попереду ніхто не знає. Модна клітинка на свята вважається особливим символом новорічних свят. Поєднання червоного, чорного та зеленого кольорів навіює особливі спогади, які часто зустрічаються у новорічному декорі, улюблених фрагментах святкових фільмів і в одязі. Якщо ж Ви прагнете відчувати атмосферу свята, тоді одяг в клітинку – Ваш ідеальний вибір. Це не лише поєднання стилю та стриманості, але й найкращий спосіб бути в центрі уваги. Адже принтовані моделі одягу гарантовано не залишать нікого байдужими. 

Трендова модна клітинка на свята часто презентує поєднання класичних кольорів. У цьому сезоні особливу увагу варто звернути на насичені моделі червоно-чорного кольору. Це вічна класика, яку обожнює кожна з нас! Якщо ж Ваша душа прагне експериментів, тоді комбінації з зеленим, синім, помаранчевим і рожевим створені саме для Вас. Атмосферу новорічних свят точно не зіпсує екстравагантний колір. Адже вся увага на принт в клітинку. Без неї важко уявити жіночий гардероб, оскільки це універсальний принт, який буде актуальним у кожному стилі. Тому, якщо Ви хочете крокувати в ногу з модними трендами, одяг в клітинку перше на що варто звернути увагу.

Костюм в клітинку з піджаком і короткими шортами синього кольору в поєднанні з білою майкою та капелюхом
Модна клітинка на свята – стильні моделі одягу на eButik.com.ua!

Які моделі одягу в клітинку варто обрати на свята?

Період свят для кожної з нас несе особливу енергетику, радість і щастя. У такому піднесеному настрої хочеться виглядати не менш стильно та привабливо. У пошуках ідеального вбрання на свята ми забуваємо про стильні принти та цікаві колірні рішення. Модна клітинка на свята – гарячий тренд цього сезону! Саме вона символізує атмосферу новорічних свят у актуальних комбінаціях червоного, зеленого та синього кольорів. Давайте переглянемо, які моделі одягу варті Вашої уваги:

  • жіночий піджак у клітинку

Говорячи про жіночий піджак, ми не можемо не виділити його елегантність і стриманий стиль. Він ідеально пасуватиме як і у класичному поєднання, так і підкорить повсякденні стилізації. У цьому сезоні варто звернути увагу на моделі в чоловічому стилі. Це вільного та подовженого крою фасони, які ідеально пасуватимуть для жінок будь-якого типу фігури. Без модної клітинки на свята неможливо обійтись. Це можуть бути піджаки повністю оздоблені в принт або ж містити вставки на рукавах, кишенях або комірі. Вибір за вами!

  • жіночі костюми в клітинку

Ще кілька років тому жіночі костюми використовувались лише для ділових стилізацій. Проте мода мінлива та непередбачувана і кожного сезону дивує нас стильними рішеннями. Цієї зими варто звернути увагу на жіночі костюми в клітинку. Вони можуть бути різними: від фасонів зі штанами та піджаком, до спідниць і коротких топів. Святковий образ варто завершити аксесуарами в мінімалістичному стилі, оскільки клітинка повинна відігравати основну роль, а аксесуари – другорядну.

  • жіночі сукні в клітинку

Будь-який святковий образ важко уявити без сукні. Це справжній символ жіночності, романтичності та стилю. Сукні в клітинку ідеально виділять головні достоїнства фігури та підкорять не одне жіноче серце. Це стримані моделі, які пасуватимуть жінкам будь-якого віку. Тому, якщо ж Ви палка шанувальниця жіночих суконь, обирайте модну клітинку на свята та насолоджуйтесь стильним виглядом.

Модна клітинка на свята – як щодо стильних аксесуарів?

Не лише основний одяг може виготовлятись у цьому популярному принті. Стильні аксесуари в клітинку також мають місце у жіночому гардеробі. Це можуть бути екстравагантні сумки, елегантні шарфи, сміливі шапки, рукавиці, шерстяні пов’язки та прикраси. Цієї зими варто звернути увагу на шарфи та шапки в клітинку, які ідеально доповнять затишні поєднання. Вони з легкістю поєднуються з класичними пальтами та стьобаними куртками різної довжини. Шерстяні пов’язки в клітинку – хіт цього сезону. Вони не лише захищають від холоду, але й слугують стильним доповненням, яке гарантовано додасть Вашому образу сміливості. Жінки люблять стилізувати їх з трикотажними костюмами, сукнями та вільними моделями кардиганів. Щодо сумок, вони завжди слугували стильним завершенням для будь-якого образу. Звернуть увагу на моделі з принтованими вставками чи плюшеві вироби з яскравими деталями. Модна клітинка на свята – відмінний вибір для кожної з нас! Переконайтесь у цьому самі.

Час для покупок!

Набридли довгі черги та виснажливі походи по магазинах. Вихід є! Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – це ера мобільності, економії часу та власних коштів. Адже на головні сторінці Ви знайдете широкий асортимент трендових моделей високої якості за доступними цінами. Лише стильні новинки чекають саме на Вас. З нами Ваш шопінг буде приємним, оскільки тематичні акції та щоденні знижки Ви знайдете на eButik.com.ua. Ми робимо все, щоб модні новинки були доступними для кожної. Запрошуємо на онлайн-шопінг!

Читайте також: Утеплені легінси з еко-шкіри – 5 ідей для стилізацій!

Перегляньте ще: Зимові образи у блакитному кольорі – зустрінь зиму модно!