Модна байкерська куртка — завжди на висоті

Модна байкерська куртка — завжди на висоті

Незалежно від того, яка пора року у нас зараз є, байкер куртка завжди увійде в тренди сезону. Це одна з наймодніших моделей, яку дуже часто годують в жіночій і чоловічій укладанні. Сьогодні ми хочемо перевірити, які моделі будуть виходити навесні і влітку. Адже завжди треба бути готовим до різкого падіння температур або просто, прохолодних вечорів. Якщо ви просто шукаєте стильний піджак навесні для себе, то обов’язково перевірте, що запропонували наші стилісти. Ми розповімо, на що звернути увагу і з чим поєднувати модні байкерські куртки. Не соромтеся!

Жіноча шкіряна куртка — унікальна модель для всього

Як краще підкреслити свою індивідуальність і характер? Вибирайте виразну модель зовнішнього покриття, і в цьому випадку жіноча шкіряна куртка буде працювати найкраще. Він супроводжував нас протягом поколінь, і це найкращий доказ того, що він завжди залишиться унікальним, незважаючи на свою універсальність. Байкерська куртка – один з цікавих крою, які запропонували нам модельєри. Це загальнознайомий жакет з застібкою на блискавці, стильно підтягнуті лацкани на бік, бічні кишені і звичайно ж — мега оригінальна і фестиста застібка на талії для пряжки. Звичайно, моделі з декоративними замками, вставками є, тому однозначно в що вибрати. Цієї зими особливою популярністю користувалися утеплені моделі з овчини із замші, а навесні ми надягаємо позачасові рамонески з тонкої шкіри. А які вибрати?

Натуральна шкіра або еко шкіра?

Матеріал, з якого він був зшитий байкер куртка, Це індивідуальне питання вибору. Моделі з натуральної та органічної шкіри доступні. Який з них краще? Насправді важко порівнювати два, абсолютно різних матеріалу один з одним. Натуральна шкіра, як відомо, більш міцна і стійка до будь-яких руйнувань, однак, її ціна, безумовно, вище. При покупці байкерських курток зшитих з органічної шкіри можна вирішити багато питань. Одна з них – захист прав тварин, інша – ціна, а третя – просто відсутність візуальних відмінностей між натуральною і органічною шкірою, причому ціна вже вкрай різна. Якщо ви не можете зробити свій розум врешті-решт, у нас є одна порада для вас. Для людей, які прив’язують себе до одягу, люблять мати в своєму гардеробі класику, яка служить роками, рекомендую вибрати модель байкерські куртки виготовлена з натуральної шкіри. Однак, якщо ви любите часто міняти свій гардероб і він сповнений різними елементами, то краще буде надіти куртку з еко шкірою і зробити собі, наприклад, одну модель в класичному чорному кольорі і одну розетку — наприклад, в лавандовому кольорі (навесні).

kurtka biker
Модна байкерська куртка — магазин Ebutik.pl

Байкерська куртка на весну

Модна байкерська куртка навесні, безумовно, той, хто в яскравих, енергійних відтінках. Наймоднішими, звичайно ж, вважаються пастельні і пудровий відтінки. Троянда, лаванда, пастельно-жовтий, блакитний колір — ці відтінки будуть досконалими в літній укладанні, фантастично підкреслюючи колір в укладанні і тим самим гарну енергетику. Крім того, що вони принесуть укладку в життя, додадуть тонкості і жіночності. Для жінок, які шукають моделі у вечірній розстрочці, рекомендую більше рок-курток, які додадуть кіготь цілого. Це, звичайно, позачасовий байкер куртка чорного кольору, але і невблаганні моделі в пляшковому зеленому або гранатовому і фантастичному бордовому кольорі. Такі куртки чудово доповнюють образ, підкреслюючи його характер. Абсолютною перлиною в жіночій вечірній укладанні може стати червона байкерська куртка — тотальний петард на побачення або вечірку. Всі вони ви знайдете, звичайно ж, в нашій пропозиції Ебутік.pl.

Замша рамоніска на час

Цієї весни у вашій шафі може бути замша рамоніск жіноче. Модель байкерської куртки, зі стильними відворотами спереду, відмінно підійде для більш прохолодних вечорів. Такий рамонеск додасть класу будь-якої укладання, чи надягнете ви її на роботу, на зустріч з колегою, або побачення. У пропозиції магазину Ebutik.pl ви знайдете красиві моделі з декоративним тисненням на плечах або рукавах. Також доступні фантастичні моделі зі шкіряними вставками, завдяки чому куртка виглядає модно і оригінально. Сьогодні ми рекомендуємо модель для любителів рожевого кольору — замша рамоніська в пудровий рожевий колір, який зі світлими джинсами і білими

футболка буде мати гарний вигляд у випадковому виданні.

Чорний рамоніск — жіноча шкіряна куртка завжди в моді

На думку наших стилістів, позачасова модель байкерської куртки повинна з’явитися в гардеробі кожної жінки, тобто та, в чорному кольорі. Однак, якщо ви хочете поєднати його з сучасними тенденціями, нам також є, що підказати. Чорний Рамонеск можуть бути прикрашені шпильками або глянцевими діамантами, так це засвітить весь вигляд, і ви будете виглядати більш гламурною. Можна зробити ставку на модель з красивою вишивкою, на спинку або рукавах. На наш погляд, чорний рамонеск з різнокольоровими квітами на спині – абсолютний петард, а навесні він буде відмінно працювати.

Модна байкерська куртка — ознайомтеся з новою колекцією на Ebutik.pl

Всім бажаючим рекомендуємо ознайомитися з новою колекцією в Ебутік.pl, Який багатий тотальною модою бісер. Ви знайдете в ньому виключно наймодніші жіночі байкерські куртки, які навесні і влітку будуть служити вам прохолодними вечорами. Повідомте вам в коментарі, яка модель попалася вам в очі. Ласкаво просимо!