Мода на колір – як вибрати ідеальний для себе?

Мода на колір – як вибрати ідеальний для себе?

Сміливі рішення привертають Вашу увагу? Тоді Ви потрапили в правильне місце. Адже ми обожнюємо модні експерименти! Розпочніть знайомство з актуальними кольорами цього сезону. Мода на колір захопила весняний сезон. Все більше і більше яскравих комбінацій з‘являються на вулицях нашого міста. Якщо ж Ви готові кардинально оновити свій гардероб, тоді ця стаття стане Вам в нагоді. Хочете дізнатись більше про кольорові поєднання, тоді залишайтесь з нами!

Мода на колір – чому яскраві відтінки користуються популярністю?

Весняний сезон в багатьох асоціюється з кольоровими комбінаціями. Адже сама природа натякає на сміливі рішення. Це час розквіту, енергійних кольорів та появи нового. Після тривалої зими, ми насолоджуємось грою кольорів. Більшість стилістів переконані, що саме весняний сезон надихає на стильні та неординарні поєднання, в яких основну роль відіграє колір. Мода на колір все ще набирає шаленої популярності. Більшість жінок відходять від стереотипів минулого та віддають перевагу новим рішенням. Якщо ж у Вашому гардеробі бракує кольору, тоді ця стаття саме для Вас! Відповідно до кольорової палітри інституту кольору Pantone насичені відтінки на вершині популярності. Карантинні обмеження далися в знаки, тому після послаблення хочеться звернути на себе увагу. За допомогою кольору можна з легкістю проявити свою індивідуальність, характер і особисті уподобання. Проте не всім пасують трендові рішення, а також не всі наважуються на соковиті комбінації. Не переймайтесь, класика завжди в моді! Тому мода на колір презентує також і базові відтінки, без яких важко обійтись любителям мінімалізму та надмірної скромності. Проте у цій статті ми розглядаємо яскраві тони, які стануть головною родзинкою в Вашому майбутньому образі. 

Весняна мода на колір не зупиняється на обмеженій палітрі кольорів. Синій, зелений, червоний, рожевий, помаранчевий та фіолетовий – хіти цього сезону! Вони не лише стильно виглядають у будь-яких рішеннях, але й гармонійно поєднуються між собою. Хочете спробувати? Тоді вперед!

Коротка сукня з воланами на короткий рукав синього кольору
Мода на колір – актуальні моделі на eButik.pl!

Синій колір, як стилізувати?

Одним з найпопулярніших кольорів цього сезону є синій. Колір моря, неба, води. А отже, гармонії, безмежності в поєднаннях і впевненості в собі. Стильні комбінації з синім кольором гарантовано привернуть увагу любителів тиші та спокою. Навіть більше, синій колір допомагає впоратись з депресією, умиротворює та захоплює простотою. Мода на колір з синім в головній ролі розпочалась ще минулого року. Сьогодні неможливо уявити жіночі костюми, куртки та сукні без синіх мотивів. Його універсальність захоплює любителів стильних рішень. Адже синій пасуватиме всім без виключення. Зверніть увагу на широку палітру відтінків.

 Кожна з Вас знайде свій ідеальний тон, який підкреслить всі сильні сторони Вашої зовнішності. Аналізуючи кольоротип зовнішності, варто звернути увагу на насиченість синього в майбутніх образах. Наприклад, жінкам з кольоротипом Зима та Літо пасуватимуть темно-сині та світло-голубі відтінки. В цю палітру входить також вбрання в синьо-фіолетових і синьо-зелених тонах. Брюнеткам варто звернути увагу на яскраві та неонові відтінки. Жінкам з кольоротипом Літо пасуватимуть теплі і м‘які тони синього з сіруватим підтоном. Кольоротипу Осінь і Весна пасуватиме бірюзовий, аквамарин і колір морської хвилі. Мода на колір диктує нові тренди в світі моди цієї весни. Переконайтесь в цьому самі!

Мода на колір – поєднання рожевого та зеленого кольорів

Соковиті комбінації привертають увагу жінок, які активно крокують в ногу з модними трендами. Адже цієї весни колір має значення. Більшість жінок переконані, що саме такі яскраві образи надихнуть на позитивні зміни в особистому житті. Експерти також підтверджують дію кольору та його емоційний зв‘язок з обраницею. Сьогодні мода на колір займає чи не найперше місце. Кольорові рішення перевершили навіть список актуальних фасонів. Отож, у цій статті ми поговоримо про трендове поєднання рожевого та зеленого кольорів. Такий мікс виглядає романтично та жіночно. Не має місця вульгарності, лише гармонія. Насиченість відтінків не лише можна, але й варто змінювати. Грайте з тонами, чергуйте пастельні відтінки з яскравими. Поєднуйте зелену блузку з рожевими джинсами – і все трендовий образ лише за кілька хвилин готовий! Рожева сукня і зелена сумка допоможуть створити романтичну комбінацію для особливих подій. Зелений піджак, білий топ і рожеві класичні брюки – нова класика жіночого гардеробу. Повсякденні костюми неможливо залишити осторонь.

Як бачите образів можна скласти доволі багато, варто проявити сміливість і креативність. Весняний сезон надихає на трендові рішення. Рожевий у комбінації з зеленим неодмінно це доведуть. Не переймайтесь надмірною увагою. В цьому сезоні всі тренди про індивідуальність і сміливість. Будьте впевненими в собі! Мода на колір у повсякденних образах допоможе віднайти свій стиль. Зверніться до наших експертів. Адже саме вони щодня створюють стильні образи на нашому сайті. Отримайте порцію натхнення вже сьогодні. Мода на колір цієї весни – головний тренд сезону!

Час для покупок!

Покупки в мережі сьогодні користуються великою популярністю. Вони дозволяють з легкістю знайти те, що так довго шукали, а також наважитись на кардинальні зміни в образі. Приклади стильних комбінацій, швидка доставка та низькі ціни – те що приваблює найбільше. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стильних і трендових моделей вбрання, які не залишать нікого байдужими. Поспішіть обрати свої яскраві фасони, щоб запалювати в цьому сезоні. Мода на колір дозволяє фантазувати та експериментувати. Запрошуємо на покупки в eButik.pl вже сьогодні!

Читайте більше: Короткий базовий жіночий топ – переглянь модні фасони на кожен день!

Перегляньте ще: Kолекція plus size – дізнайся про весняні бестселери!