Мереживо — чи можна носити їх тільки влітку?

Мереживо — чи можна носити їх тільки влітку?

Мереживний одяг, яка злегка просвічує, асоціюється з теплими сезонами, і зокрема з літом. Чи працюють елементи гардероба з мережива тільки влітку? Сьогодні ми відповідаємо на це питання, порадимо, який одяг вибрати і з яких приводів їх можна носити.

Безсмертне мереживо

Мереживо як форма прикрас відомі вже багато років. Прикрашаються так практично всі предмети одягу, але також нижню білизну і взуття. Мереживні прикраси додають в класний одяг, але і натяк на таємничість. Елементи гардеробу з мереживом вважаються надзвичайно сексуальними і відмінно підкреслюють жіночну укладку. Мереживо може бути не тільки елементом декору, але і матеріалом, з якого виготовлена весь одяг. Особливо модними вважаються мереживні сукні, спідниці, шорти і блузи і топи. Мереживо перевіряють себе не тільки влітку, вони додають шарму одягу незалежно від сезону. Такі прикраси також використовуються в світшотах, светрах, довгих штанах — тобто одяг ідеально підходить для осені або зими.

Сукня з мереживом

Найпопулярнішою одягом, безсумнівно, є сукні з мереживом. Магазин ебутік.pl навіть є окрема вкладка для цього виду одягу. Сукні можуть бути прикрашені або виконані повністю з шнурків. Навесні і влітку популярні іспанські сукні або моделі, що падають на одне плече. Для різних випадків ми також обираємо мереживні сукні – їх можна носити щодня або вибирати коктейльні моделі для урочистих випадків, таких як весілля, хрестини тощо. Плаття з мереживним верхом і тюлевим подолом прекрасні, також варто зробити ставку на моделі, повністю виконані з мережива. Мереживо також можна прикрасити повсякденними або спортними моделями. Сукня з мереживом відразу асоціюються з теплими сезонами, але ebutik.pl магазин є в продажу також моделі, ідеально підходять для холодної погоди. Варто вибрати тоді сукні з мереживом z długim rękawem lub nosić je z żakietem lub kardiganem. Dobrze wyglądają sukienki z warstwowymi falbanami i koronką na dekolcie, klasyczne małe czarne z koronką na plecach, modele eleganckie i dresowe.

koronki
Koronki na odzieży – sklep ebutik.pl

Блузи та сорочки

Навесні і влітку особливою популярністю користуються блузки з мереживом з іспанським декольте — з опущеною лінією плечей і дуже часто ще й воланом. Також хорошим вибором є вирізані плечі моделі з вирізами на плечах. Красиво, перш за все, яскраві моделі — білі, бежеві або пастельні відтінки. Для більш холодних сезонів добре підійдуть блузки з обробкою мереживним вирізом, вставки на рукавах або на спині. Поєднання матеріалів зробить термокомфорт збереженим, і в той же час мереживо буде радувати своїм зовнішнім виглядом. Вони добре себе представляють блузки з мереживом і барвисті принти, шаруваті рюші або краватка на лінії декольте. Ефектно виглядають також сорочки з мереживо. Зазвичай використовується як обробка рукава — це робить одяг інтригуючою і цікавою для себе, але не втрачає своєї універсальності і елегантного зовнішнього вигляду. Мереживо також може прикрасити верх сорочки або її низ. Рекомендуємо вам, перш за все, універсальні сорочки з мереживо в таких кольорах, як чорний, білий, бежевий і сірий.

Одяг з мереживом для прохолодних пір року

Восени і взимку, крім блузок, сорочок і суконь, можна також носити і інші предмети гардероба, прикрашені мереживом. Зняті в джек-пот светри і кардигани з таким прикрасою, наприклад, на спині. Для повсякденного укладання добре підійдуть блузи з довгими рукавами і толстовки в спортивному стилі. Варто вибирати для комплектів для холодних днів також матеріал і джинсові брюки, прикрашені мереживом.