Мереживні блузки – стильно і дуже жіночно

Мереживні блузки – стильно і дуже жіночно

Блузки, що радяться насиченою ажурною, є певним хітом цього сезону. Буде корисно, якщо вас чекає вечірній виїзд або офіційна вечеря, але можна успішно поставити на роботу або по місту. Ви не знаєте, з чим носити мереживні топи, щоб виглядати шикарно? Ми допоможемо! Ознайомтеся з порадами наших стилістів і відчуйте себе особливою цієї весни.

Одяг, прикрашений мереживом, – вічна тенденція, яка зовсім не старіє. Цей синонім романтизму і дівочого ласощі тепер носиться в різноманітних, часто дивуючих зіставлення. Поруч з мереживними спідницями або сукнями величезною популярністю користуються мереживні блузи, поєднуючи відсилання до традицій з сучасним дизайном.

Мереживні блузки з’являються в цьому сезоні в ряді дизайнерських топових пропозицій. Одного разу зарезервовані тільки для офіційних випадків, сьогодні ми також несемо їх в офіс або на післяобідні плітки з одним. Блузки, прикрашені ажурними вирізами, з’являються в самих різних колірних варіантах. Навесні кращими будуть тонкі пастелі – у нас серце моделей в екру відтінку, пудровий рожевий, білий і синій. Ніжний колір однозначно простіше набирати в різноманітність укладок, ніж контрастні кольори. Крім блузок, повністю прикрашених ажурними візерунками, ви також можете тягнутися до моделей, прикрашених мереживними вставками, такими як на лінії декольте або на рукавах. Якщо ви хочете додати своїй укладанні елегантності, надіньте на сорочка з мереживними вставками.

Мереживо для офісу

Якщо у вас є офіційний дрес-код кожен день, немає нічого в способі трохи оживити його навесні, надівши ажурні отвори. Кращим вибором буде мереживна блуза з довгим рукавом або сорочкою або також модель з ажурними вставками. Встановіть все це за допомогою сигарет, костюма блейзера і часток на високих підборах. Цікавою альтернативою може стати зіставлення зі спідницею. Для роботи уникайте довжини міні, вибирайте скоріше модель перед коліном або міді. Для цього вибирайте шифонові сорочки з мереживними вставками, трикотажне покривало без кріплення і шпильок.

bluzki koronkowe

Мереживні блузки в повсякденній укладанні

Одяг, прикрашений мереживом, є не менш цікавим вибором на щоденній основі. У поєднанні з одягом в типово casual стилі вони дадуть дуже цікавий ефект, який не залишиться для нас непоміченим. Мереживні блузки на щоденній основі також можуть прикинутися, що вписуються в досі застосовний бохо стиль, який особливо чарівно підносить навесні. Якщо ви уявляєте собі романтичний вигляд з відтінком етно, вибирайте бризну спідницю максі, а для цього виберіть мереживну блузку, що розкриває плечі. Ви підкреслите етнічний клімат за допомогою продуманого підбору аксесуарів, наприклад, у вигляді плечової сумки, прикрашеної китицями, зручними балеринами і ніжним макіяжем. У такому випуску можна успішно відправитися на прогулянку або на побачення з коханою людиною. Ви б віддали перевагу парі з брюками? Це нічого важкого! ставлення на дуже модні в цьому сезоні подовжені джинси і футболка з мереживними вставками. Для цього вибирайте плетені відбивні і великі етнічні прикраси.

Для особливих випадків

Мереживо як і раніше є ідеальним вибором, коли ми плануємо провести вечірній вихід в театр або офіційну сімейну вечерю. Для післяобіднього випадку ми вибираємо скоріше одяг в приглушених тонах, яка підкреслить елегантний обертон торжества. На наш смак припало поєднання простого матеріалу штанів, бажано чорного або графітового відтінку з мереживною сорочкою білого або екру кольору. Для цього зробіть блейзер чоловічого крою і мішок клатча на тонкому ланцюжку. Не забувайте туфлі на високих підборах або шикарних лордів. Весь доповнить класичне бежеве плащ і мінімалістський ювелірні вироби. Цікавого ефекту досягне, поєднавши мереживну блузку з відповідною спідницею-олівцем міді. Таким способом ви додасте своєму образу жіночу витонченість і зробите силует.

Якщо ви не знаєте, що вирішити, зробивши наряд для роботи або для особливого випадку мереживні блузи, безумовно, хороший вибір! Вони відмінно підійдуть в весняних укладаннях, адже додадуть їм легкості і дівочого витонченості. Ажурні вирізи та тонкі прозорі плівки, безумовно, є сильною тенденцією сезону, і немає ніяких ознак того, що все в цьому питанні збирається змінитися. Мереживні блузки змішуються зі спідницями і брюками, і вам ніколи не буде нудно модою. У пропозиції нашого магазину ви знайдете різноманітні мереживні моделі, які неодмінно сподобаються вам. Не чекайте, тепер виберіть свій ідеал і насолоджуйтеся оновленим поглядом кожен день!