Маленькі сумочки: моделі для різних випадків

Маленькі сумочки: моделі для різних випадків

Маленькі сумки розміру стануть в нагоді в багатьох стилізації для різних випадків. Сьогодні разом з нашим стилістом ми підкажемо на які моделі ставити і опишемо останні тренди. Відкрийте для себе цікаві фасади і знайдіть ідеальну сумочку для себе.

Коли маленькі сумочки стануть в нагоді?

Більшість з нас щодня вибирають місткі сумочки, З якого легко поміститься ноутбук, обід для роботи, документи і багато інших предметів. іноді сумки важать дуже багато, що сильно напружує наш хребет. На наш погляд, добре періодично міняти сумку кожен день на маленьку модель — наприклад, листоношу. Якщо потрібно перемістити документи, то можна скористатися екоторбою. Крім того, в деяких ситуаціях маленькі сумочки Вони просто стануть в нагоді – коли ми виходимо просто для того, щоб отримати продукти або коли ми йдемо на вечірку. Є й такі обставини, за якими не варто і не випадає мати сумки мішечок. Це весілля, кулі і всілякі урочистості, для яких ми припускаємо вечірні або коктейльні творіння. Для елегантних суконь маленька сумочка підходить набагато краще, ніж перевантажена сумка з непотрібними предметами.

Сумочки маленькі

Сумки невеликих розмірів дійсно мають багато фасадів і гарнітури шрифтів. На наш смак були дуже витончені горщики з ручкою — округла модель і золота блискавка і ланцюжок. Постріляли в джек-пот маленькі сумочки трапецієподібної з декоративними замками або бахромою. Також відмінно підходять яскраві моделі, наприклад, яскраво-рожева сумочка з додатковою ручкою. Якщо ви хочете виділитися варто зробити ставку на маленькі сумочки з мерехтливою фактурою, яку відмінно набирають аксесуар в тренді металевих відтінків. Влітку великою популярністю користуються плетені сумочки невеликі за розміром кошики. Ці аксесуари в інтенсивних кольорах, як правило, декоровані барвистими декоративними елементами, такими як помпоніка або скоби. Варто також зробити ставку на сумочки листоноші і Муфти.

małe torebki torby
Małe torebki – sklep ebutik.pl

Сумки листоноші

Одними з найпопулярніших гарнітурок невеликих розмірів є листоноші, Які натякають своєю зовнішністю на листоноші сумки. Зазвичай вони мають прямокутну форму, довгий ремінь для перенесення через тулуб, і відкладений клапоть, щоб ніщо не може випасти з середини. Ви також можете зробити ставку на менш класичні моделі — трапецієподібної форми або з численними орнаментами. На наш смак кілька моделей припали до душі. Відмінним вибором стане чорний сумочки листоноші з закругленим клапотом, прикрашеним бахромою. Також добре виглядають моделі, виготовлені з комбінації декількох матеріалів, наприклад, еко-шкіри і замші. Красиво виглядає сумочка з золотим кругом і декоративним ланцюжком. На наш смак ми теж впали сумочки листоноші з стьобаними. Ще одна цікава прикраса – клапоть з матеріалу, що імітує шкіру змії або крокодила. Також добре виглядають коричневі моделі з ювелірним кріпленням.

Клатчі та сумки для відвідування

Форма цих мішків нагадує те, як назва вказує на конверт. Муфти вони невеликого або середнього розміру і є надзвичайно елегантними аксесуарами. Такі маленькі сумочки Вони прекрасно підходять для вечірніх виходів, м’ячів або офіційних зустрічей. Найкраще представлені однорідні моделі, які ми легко впишемо в будь-яке творіння. Добре вибирати позачасові кольори, такі як чорний, білий, гранатовий, сірий або червоний. Зйомлені джек-пот модні пастельні і металеві відтінки. Крім класичних клатчів, варто також зробити ставку на відвідування гаманців з фіксацією фіксатора. Відмінна вітрина злегка мерехтливих і глянцевих моделей, вони виглядають гламурно відвідування гаманців прикрашена паєтками. Щоб не тримати постійно сумочки в руки, на наш погляд, добре визначитися з моделями з ремінцем або ланцюгом.