Маленький гаманець: які моделі вибрати?

Маленький гаманець: які моделі вибрати?

У своєму гардеробі у кожного з нас неодмінно є сумочки, які підходять різним стайлінгу. Сьогодні я хотів би розповісти, яка маленька сумка краще і які фасади вибрати для конкретних випадків. Ознайомтеся і знайдіть цікаві моделі за низькими цінами.

Поштові люди на щоденній основі

Їдете за покупками, прогулянками або кавою з другом? Немає сенсу брати з собою місткий гаманець, де при поверненні з роботи у вас ще є корпоративні документи. У таких випадках вони найкраще відпрацьовують листоноші. Невеликі сумки мають довгий ремінь для носіння на плечі, але і через тулуб, що забезпечує комфорт. У свою чергу, характерна заслінка краще захищає від можливого випадання чогось сумочки, Наприклад, коли нам потрібно підбігти до автобуса. Що листоноші найкрасивіші? На наш смак модель з відворотом прикрашена матеріалом, що імітує шкіру змії. Дуже добре виглядає маленький гаманець в чорному кольорі з еко-шкірою і замшею. Модель має великі золоті кола спереду і прикрашена ланцюжком. Варто зробити ставку на моделі з клапаном, скріпленим спеціальним карабіном — така конструкція відмінно підходить для подорожей. Постріляли в джек-пот також класичні листоноші z biżuteryjnym zapięciem.

mała torebka torebki
Mała torebka – sklep ebutik.pl

Елегантні муфти

Для деяких випадків варто вибирати елегантні і повні шикарних сумочки невеликого розміру. Ось якими вони є Муфти. Кожен з нас повинен мати їх в нашій шафі. Муфти є відмінним доповненням до створення побачення, весілля, куль, коктейлів, новорічної ночі, карнавалу або всіляких урочистостей. Невелика сумочки зазвичай мають довгасту форму і вміщають тільки те, що нам необхідно. Муфти дуже часто вони сильно декоровані. Варто зробити ставку на такі прикраси, як блискітки, ювелірні вставки, рюші, вставки в металік або контрастні відтінки до інших сумочки. Вони добре себе представляють маленькі сумочки в класичному, перевіреному і легко підходить до інших відтінків, таких як чорний, коричневий, гранатовий або сірий. Красиво презентують фасади в пастельних відтінках. Відповідні останнім тенденціям також є клатчі в металевих відтінках. Варто вибирати моделі з прикріпленим ремінцем або ланцюгом. Варто також звернути увагу на сам матеріал — вони прекрасно себе представляють Муфти виконані з злегка мерехтливого атласу.

Маленька сумочка: оригінальні моделі

дещо сумочки настільки незвичайні, що їх важко віднести до тієї чи іншої групи. Які ще моделі ми рекомендуємо вам? Красиво презентує себе маленький гаманець з круглою формою. Світло-коричнева модель прикрашена ремінцем спереду і модними бахромами в цьому сезоні. Постріл в джек-пот – це також трапецієподібна модель сірого кольору. Красиво презентує себе маленький гаманець в чорному кольорі декорований стильним стьобленням і золотим ланцюжком. На наш смак у нас також є пастельні сумочки із золотою фурнітурою. Також красиво виглядають моделі з прошивкою і золотими пряжками. Оригінальний вигляд гаманець у трьох кольорах, з трьома камерами, що слідують одна за одною. Модульні гаманець стане унікальним доповненням до багатьох наборів.