Макіяж революції — незвичайна кольорова косметика

Макіяж революції — незвичайна кольорова косметика

Англійський бренд Makeup Revolution знає кожну жінку хоча б трохи зацікавлену в виготовленні макіяжу і косметики. Тепер, drotrorocos ebutik.pl має в продажу різноманітну кольорову косметику цього бренду. Дізнайтеся, які продукти ми особливо рекомендуємо.

Філософія бренду

Бренд кольорової косметики Макіяж революції вже 28 років і завоювала світове визнання. Процвітаюча компанія пропонує різноманітні кольорова косметика — тіні для повік, троянди, глянці, помади, шпали, порошки, бронзатори, маркери та багато іншого. Косметика макіяж революції настільки популярні з кількох причин. По-перше, це продукти відмінної якості, які забезпечують тривалий ефект. По-друге, ціни на косметику не захмарні. По-третє, бренд піклується про те, щоб туалетні товари були зручними, зручними і красиво упакованими. Найкращий приклад — палітра тіней — в мінімалістичній упаковці, з дзеркалом в центрі, що дозволяє поліпшити або нафарбувати в будь-яких умовах. Бренд весь час придумує нові продукти і дивує інноваційними рішеннями. Останнім часом популярні аромат, веганські масла і сироватки, а також невеликі палітри з серії Opulance — з блиском для губ, тінями для повік або освітлювачами. По-четверте, продукти не тестуються на тварині, і багато мають веганські інгредієнти. Бренд має чотири продуктові лінійки — Макіяж революції London, Obsession, I heart Revolution i Revolution Pro.

makeup revolution
Palety Makeup Revolution – drogeria ebutik.pl

Макіяж революції Лондон

Флагманський продукт бренду MakeRevolution є тіньових палітр. Красиві, глибокі тони, насичені пігментом, відмінно зберігаються і роблять туалетні товари надзвичайно довговічні. Такі тіньові палітри як Iconic або Essential вже вважаються знаковими. Ти любиш робити макіяж очей і ви завжди використовуєте тіні для повік? Виберіть палітру «Після партії» з 24 кольорами. Варто пам’ятати, що Макіяж революції це не просто тіньових палітр до повік. Відмінним продуктом є палітра троянд і запальничок Queen Blush Palette або Goddes Blush Palette. Ми також рекомендуємо контурну палітру — Iconic Lights & Contour або набір з восьми кремових консилерів Ultra Cover & Conceal Palette.

І Серцева революція

Велику популярність завоювала тіньових палітр Шоколад з лінії I серце революції. З цієї серії ми хочемо порекомендувати вам також запальнички Серце дракона запечений хайлайтер і русалка серце запечений хайлайтер. Не тільки самі косметичні засоби, але і їх красива упаковка — за формою нагадує плитку шоколаду або печива. косметичні засоби з лінії I Heart Revolution ідеально підходять для тих з нас, хто, крім відмінної якості, також цінує естетику і дизайн предметів, які оточують нас щодня.

Революція Про

Кольорова косметика з цієї лінії призначені для того, щоб зробити довгостроковий макіяж і часто використовуються також професіоналами. Варто звернути увагу на великі палітри Iconic тіней — у них на два відтінки більше, а завдяки більшій вазі кольори ростуть довше. Для виконання комплексної макіяж очей добре мати в своєму косметолозі також олівці для очей і брови. На наш смак дуже великий набір з двох косметичних засобів — олівці для очей і запальничка.