Літо в стилі бохо: одяг та аксесуари

Літо в стилі бохо: одяг та аксесуари

Літні укладання можуть бути дійсно різноманітними. Сьогодні ми хочемо познайомити вас з літом в стилі бохо. Підкажемо на які моделі одягу та аксесуарів варто робити ставки, щоб створити вдалу укладку. Виїзд обов’язково!

Літо в стилі бохо

найменування бохо походить від слова богема, тобто визначити середовище індивідуумів, пов’язаних з художнім життям і прогресує за власними правилами. Одяг художники завжди відрізнялися оригінальністю і індивідуалізмом. Там було багато кольорів в стилі, часто розміщені на великій кількості прикрас і ювелірних виробів. бохо стиль дуже сильно поєднується з хіпі, етно і фолк — стилі взаємно надихають і доповнюють один одного.

Одяг

На який одяг робити ставки, коли ми хочемо спланувати укладання бохо? Хороший вибір – довгі спідниці і сукні максі. Любителям штанів ми рекомендуємо широкі моделі в барвистих візерунках. Також варто вибирати різнокольорові туніки і блузи. Зверху варто надіти джинсові куртки, жилети шуби і верхні покриття із замші. Одяг можуть бути прикрашені барвистими візерунками, такими як квіткові мотиви, лакофарбові візерунки, печворк або батік прикраси. Елементи гардероба в стилі бохо часто мають кисті, мереживні вставки, кольорову вишивку і декоративні палітурки. Магазин ебутік.pl пропонує безліч цікавих моделей одягу, також в стилі бохо. Серед них ви знайдете барвисті сукні максі, Комбінезон з оригінальними візерунками з китицями по низу або замші жилети.

lato w stylu boho
Lato w stylu boho – sklep ebutik.pl

Взуття

Яке взуття хороша для укладання бохо? Влітку варто робити ставки в першу чергу на босоніжки. Кращими представленими вважаються моделі коричневих тонів. Добре вибирати фасади, прикрашені палітурками, китицями або кольоровими вставками. Ви віддаєте перевагу туфлі на підборах? Одягніть босоніжки на підглянутий носок стовп (з розкритими пальцями) з ажурними вирізами матеріалу. Бохо стиль оригінальна, тому нікого не здивує носити ботильйони або навіть козаки на такі набори. Відмінною взуттям для укладання також стануть кольорові еспадрілі або мокасини.

Додаткові послуги: прикраси та багато іншого

Літо в стилі бохо Ми майже відразу ж асоціюємося з укладанням повної прикрас. Для комплекту варто вибрати не один, а кілька браслетів за один раз. Ви можете зробити ставку як на кольорові, так і на металеві елементи. Колеса, намиста з декількома підвісками або кільцями також є хорошим вибором. Ще одним типовим доповненням для стилю бохо є шапки. Моделі з великою сіткою і зроблені з хороших матеріалів будуть пострілом в джек-пот. Відмінним рішенням є шапки прикрашені тургусом або пір’ям. Додаткові послуги У стилі бохо також представлені сумочки з бахромою, сумки з кошиками і матеріальні моделі в барвистих візерунках. Для укладання бохо Ми також рекомендуємо широкі бретелі, які можуть відмінно підкреслити вдавлення в талії. Також відмінним доповненням є візерункові хустки і аксесуари для волосся, наприклад, смужки з квітами.

Літо в стилі бохо — не тільки укладання

Варто зазначити, що домогтися чудового ефекту, плануючи укладання бохо Крім одягу, ви також повинні зробити ставку на макіяж і зачіску. Важко підкреслені очі і губи є лише одним з визначальних чинників. Бохо натякає на художній стиль — тут немає меж, переважає повне свавілля і авангард. зачіски в стилі бохо, як правило, прикрашені смугами і навіть сильно прикрашені аксесуари для волосся, які стримнуться ні з чим ювелірні вироби.