Літня колекція 2022 – дізнайтесь тренди нового сезону

Літня колекція 2022 – дізнайтесь тренди нового сезону

Літо – це про сміливі рішення, яскраві образи та сонячні дні. А ще соковиті новинки в світі моди, котрі диктують нові тренди цього сезону. Літня колекція 2022 надихає на кардинальні зміни, адже короткі міні, атласна легкість, пастельна ніжність і відкриті плечі творять неймовірні комбінації. У цьому сезоні лідирує універсальність, яка вдало поєднується з стилем. Переконайтесь, які привабливі образи можна створити з простими джинсами з широкими штанками та високою талією. Хочете дізнатись більше? Вперед!

Літня колекція 2022 – перегляд головних трендів сезону!

Літню пору ми всі чекали з нетерпінням. Адже спекотні дні надихають на модні експерименти. Це завжди про яскраві кольори, відкриті фасони одягу та цікаві принти. Лише погляньте як приковує погляди квіткова романтичність, яку з легкістю знайдете в жіночих сукнях, блузках і спідницях. Більше рослинного принту та тваринних мотивів – такий закон літа! Сьогодні ми детальніше поговоримо про головні тренди сезону. Літня колекція 2022 презентує спідниці 80-х років, атласні та розкльошені сукні, джинси з прямими штанками, елегантні піджаки та різноманіття жіночих костюмів. Увагу привертають також моделі з прозорих тканин. Так, спокусливі та пікантні рішення сьогодні в моді. Сучасний стиль виділяє універсальність, яку можна зустріти в плісированих спідницях, джинсовому одязі та вбранні пастельних тонів. Адже класику та стильну основу ніхто не відміняв. 

Стильна літня колекція 2022 – це про вдале поєднання екстравагантності та простоти. Так це звучить дивно, але погодьтесь базові сукні з принтованими та яскравими аксесуарами виглядають куди цікавіше. Тому модні додатки повинні бути в Вашому гардеробі. Цього літа варто взяти до уваги короткі спідниці. Це своєрідний виклик, який можуть дозволити собі не всі. Це рішення сміливих і впевнених жінок, з ідеальними формами та стрункими ногами. Базова літня колекція 2022 виділяє однотонні топи, розкльошені штани та бавовняні джогери. Це найпопулярніші моделі серед активних жінок. Тому не зволікайте з покупками!

Міні спідниця з розрізом червоного кольору в поєднанні з базовою червоною блузкою на короткий рукав
Літня колекція 2022 – трендові фасони лише на eButik.pl!

Які тренди не варто ігнорувати?

Сучасна мода є надзвичайно мінливою. Адже те, що було модним вчора, сьогодні можна віднести до головних анти трендів сезону. Таке зустрічається часто. Адже актуальні тенденції в першу чергу залежать від нас. Експерти оцінюють рівень життя, потреби та уподобання. Це спостерігають у повсякденному житті, спираються на відомі фільми та покупки в мережі. Цю статистику аналізують модні дизайнери та створюють нові колекції, в яких Ви гарантовано знайдете щось для себе. Літня колекція 2022 створена саме на підставі таких фактів. Тому в цьому сезоні Ви гарантовано зустрінете стиль оверсайз. Саме він вже кілька років поспіль залишається в тренді, адже такий своєрідний контраст до вподоби багатьом модницям. Цього літа лідирують укорочені моделі, які варто носити з завуженим низом. Пам‘ятайте, що додатковий об‘єм пасуватиме далеко не всім. Наступний хіт літньої колекції 2022 – кольорові монолуки. Так, увагу привертають яскраві рішення, тому наважтесь на експерименти. Створити такий образ важко, адже насиченість тонів може суттєво відрізнятись. Але кінцевий результат того вартий. 

Далі повертається мода 2000-х, а саме: занижена талія. Якби ми не любили високу посадку, але бренди йдуть на хитрощі, тому очікуйте нові фасони низу. Бахрома та блискітки – оригінальне рішення цього сезону. Спідниці з бахромою стильно поєднуються з базовим верхом. Наважтесь поєднати її зі спортивними фасонами, наприклад, з улюбленою худі чи толстовкою. Спідниця з боковими розрізами і драпіруванням також повинна бути в Вашому гардеробі. Такі сексуальні моделі створені для особливих подій і романтичних зустрічей. Спідниці варто носити в відповідні місця, адже для роботи такий вибір буде дещо відвертим. Улюблене вбрання багатьох – короткі худі. В неонових кольорах вони диктують нові тренди. Їх основна ціль – практичність, а стиль відноситься до спортивного. Але ж як вони виглядають з класичними фасонами. Звучить фантастично! Стилізуйте їх з футболками, майками та сорочками. Отож, трендова літня колекція 2022 варта Вашої уваги.

Літня колекція 2022 – зовнішній вигляд має значення!

У цьому сезоні не варто забувати про яскраву кольорову палітру. Тут і соковиті рішення, пастельна ніжність і всіма улюблена класика. Варто згадати також і про неонові відтінки. Цей екстравагантний вибір пасуватиме далеко не всім. Ми рекомендуємо поєднувати його з базовими рішеннями. Наприклад, білий ще більше виділить контрастність, а чорний підкреслить всю сміливість образу. З кислотними кольорами варто бути обережними. Вони пасують далеко не всім. Лише погляньте як таке вбрання виглядає на засмаглій шкірі! Тому радимо спробувати. Про актуальний колір цього сезону, а саме: синьо-фіолетовий з червоним підтоном, знає практично кожна модниця. Відтінок very peri заслуговує бути в літній колекції 2022. В повсякденних і святкових образах він виглядатиме стильно то доречно. Цей колір створили спеціально для весняно-літнього сезону. Його оцінили як творчий порив з нотами таємничості. Хочете здивувати всіх, тоді Ви потрапили в правильне місце!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце стилю, краси та натхнення. Саме у нас Ви знайдете всі модні тренди цього сезону. Адже ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Щоденні знижки та тематичні акції приємно здивують запеклих модниць. Нова літня колекція 2022 доступна на нашому сайті. Вже сьогодні Ви можете вибрати головні хіти цього літа. Запалюйте стилем разом з нами. Запрошуємо на покупки в eButik.pl! 

Подивіться: Неонове вбрання – відрізняйся стилізаціями на весну

Перегляньте: Жіночі костюми з шортами – зручний образ на кожен день