Лорди на сезон весна-літо: цікаві моделі

Лорди на сезон весна-літо: цікаві моделі

Дуже популярною взуттям в весняно-літній сезон будуть лорди. Сьогодні ми підготували для вас огляд найцікавіших моделей. Перевірте, на які фасади варто робити ставки і знайдіть для себе ідеальну модель.

Як виглядають лорди?

Протягом декількох сезонів лордів дуже популярні взуття, однак, деякі з нас не знають, як вони виглядають. Це певний вид мокасини, з тією різницею, що передні чоботи мають невеликі вирізи. Вони полегшують надягати і роблять лордів виглядати оригінально. Зручне взуття виготовляється зі шкіри або екошкіри. Вони також відмінно виглядають замшеві лорди. Вони спочатку представляють себе чоботи зі спеціального виду гуми, аналогічного тому, що використовується для виготовлення тюків з лимона. Крім класичних моделей, варто також зробити ставку на лакованих лордів, На покриття якого неодмінно звернуть увагу і зроблять чоботи вони будуть ще більш витонченими. Що стосується кольору, то рекомендуємо вам класичні і перевірені рішення. Хорошим вибором стане білий, сірий, чорний або темно-синій взуття. Навесні і влітку також варто надіти пастельні відтінки, такі як світло-рожевий, синій або бежевий. Якщо ви віддаєте перевагу інтенсивним кольорам, виберіть взуття w kolorze czerwonym lub kobaltowym. Gorącym trendem są nadal metaliczne odcienie, dlatego polecamy Wam modele złote i srebrne. Świetnie wyglądają też fasony w jasnych odcieniach (beż, róż) z metalicznym połyskiem.

lordsy
Lordsy – sklep ebutik.pl

Незвичайні прикраси

Крім крою, матеріалу або кольору, дуже важливі прикраси. Звичайно, можна вибрати фасади і без них, але прикраси додають взуття незвичайного і неповторного характеру. Як і будь-яке взуття, також лордів мають свої класичні орнаменти. Це різні види бахроми і бур’янів, бантів і золотих пряжок. Що стосується останніх тенденцій, то яскрава вишивка і патч користуються величезною популярністю. Це можуть бути прикраси у формі фламінго, комічні візерунки або інші мотиви. Вони також красиво презентують себе чоботи з модними перлами, намистинами і камінням спереду. Варто також зробити ставку на оригінальні комахоподібні аплікації, наприклад бджіл або бабок. Хорошим вибором є також чоботи зайчики з м’якою банної прикрасою. Хорошим шаблоном є також чоботи зі вставками металевих відтінків, особливо на кінчиках. Також ефектними є моделі з ажурними вирізами або вставками з сітчастого матеріалу.

Найкрасивіші моделі

Магазин ебутік.pl має багато цікавих моделей, тому за допомогою нашого стиліста ми підібрали для вас п’ять відмінних моделей. Перший з них – червоний лордів з металевими нитками і гумкою на спині взуття. Взуття класична, але їх колір робить її міцним аксесуаром. Друга відмінна модель – це класична лакованих лордів в бежевому кольорі з бур’яном спереду. Варто також зробити ставку на світло-рожевий чоботи з декоративними намистинами і камінням на передній частині взуття. Прикраси додають взуттєвому шику. Рекомендуємо вам також чорний замшеві лорди з рожевою вишивкою у формі фламінго і кантом. Фламінго – наймодніший візерунок на одязі і аксесуарах в весняно-літній сезон. Також відмінно підходять темно-сині чоботи прикрашені квітковими мотивами.