Лижна куртка — must have на схилі!

Ти любитель лижного спорту і не уявляєш собі перерву без снігу? Або ви просто шукаєте, щоб почати свою пригоду на сноуборді? Кожна причина вимагає гарної підготовки, яка буде гарантувати безпеку і комфорт їзди. Куртка гірськолижна є абсолютним Must have на схилі, який не можна пропустити в спеціальному спортивному вбранні і саме з цього потрібно починати. По суті, ця модель вийде при грі в будь-який зимовий вид спорту. Сьогодні ми нагадаємо, чим слід характеризувати однотонну лижну куртку і які моделі вписуються в гарячі тенденції в жіночій і чоловічій моді. Не соромтеся читати!

Лижна куртка повинна бути водонепроникною!

Без сумніву, першим питанням, на який варто звернути увагу при покупці гірськолижної куртки, є її стійкість до смаку. Поки ніхто з нас не планує снігопад, варто готуватися до якоїсь несподіванки. Водонепроникна гірськолижна куртка також буде доведена під час снігопаду або опадів. Завдяки правильно високій мембрані куртки волога не проникне всередину, і ви уникнете простудних захворювань організму. Хорошої якості гірськолижні куртки, які є водонепроникними, це моделі, мембрана яких маркується від десяти тисяч мм H2O. Комфорт їзди в такій моделі буде набагато вище, ніж у звичайній куртці, яка швидко промокнути після декількох разів контакту зі снігом.

kurtka narciarska
Куртка гірськолижна — виняткові моделі на Ebutik.pl

Ставка на дихаючий матеріал!

Друге, не менш важливе питання, яке буде гарантувати комфорт і безпеку водіння, полягає в тому, щоб надіти не тільки водонепроникний матеріал, але і таку модель, яка буде одночасно пропускати повітря і провітрювати інтер’єр. Така куртка для лижі запобіжить перегрів тіла. Будь що, катання на лижах – це багато зусиль, однак, і людина дуже швидко потіє під час таких тренувань. Дихаючий матеріал принесе великий рельєф саме в такі моменти. В цьому випадку відмінно будуть сітчасті вставки в куртку, які можна відкрити самостійно застібкою на блискавку або ворс і принести полегшення всьому тілу. Відмінна якість куртки гірськолижні, які виготовлені з гарної якості дихаючого матеріалу, який є водонепроникним, ви замовите в магазині Ebutik.pl.

Жіноча і чоловіча гірськолижна куртка — що ще важливо?

Мода на схилі дуже важлива. Тому варто зробити ставку на такі моделі, які не тільки відповідають всім критеріям безпеки і гарантують комфорт, але і ті, в яких ви будете почувати себе модно і стильно. В даний час в стаціонарних і інтернет-магазинах ви знайдете великий вибір цікавих моделей, які відрізняються сучасним дизайном. Це все можна максимально поєднати з практичністю і юзабіліті тієї чи іншої моделі.

Якщо ви хочете купити куртку для катання на лижах, дуже важливо, щоб вона мала великий, глибокий капюшон. Жінкам, безумовно, більше буде цікава модель, прикрашена бадочкою, яка в даний час модна також і в класичних, пушових моделях на зиму. Обов’язково зверніть увагу на комір, який повинен бути стоячим і високим, щоб він захищав від вітру шию. Кишені також необхідні — як зовнішні, так і внутрішні, що дозволить зберігати скіпас, телефон або ключі. Відмінним вибором стане ставка на модель з додатковими світловідбиваючими елементами, які будуть одночасно фантастичною прикрасою куртки. Куртка гірськолижна є найважливішим елементом в сукні для сноуборду. Однак не забувайте про інші елементи, такі як відповідні штани, рукавички, додаткові окуляри і шолом і, перш за все, теплі шкарпетки!

Модні на схилі — стильні гірськолижні куртки

ЯКА жіноча гірськолижна куртка в даний час відповідає гарячим тенденціям? Безумовно це моделі, які переплітаються класичним чорним, білим і гранатовим з модними пастелями або неоновими квітами. Троянда, жовч, помаранчевий або синій відмінно підійдуть для спортивного наряду для схилу. Наш номер один, який абсолютно вкрав серце у жінок, – це лижна куртка в пудрово-рожевому кольорі з практичним і декоративним кишенею кенгуру спереду. Така модель, зіставлена модним шапочкою, шарфом і рукавичками, створить рваний комплект на зиму. Чоловіки найохоче тягнуться за спортивними моделями в декоративному принті — наприклад, моро або стильні нашивки, які прикрашають піджак. Якщо ви хочете подивитися на більш цікаві моделі на схилі, загляньте в Ebutik.pl!

Лижна куртка від Ebutik.pl — замовити дешевше звичайного

Магазин Ебутік.pl в своєму асортименті є безліч фантастичних моделей теплих курток для лиж, як для жінок, так і для чоловіків. Вже зараз ви можете купити їх за набагато меншою ціною. Скористайтеся чудовими акціями і готуйтеся до зимової перерви. Нехай цей час буде таким, як треба — безпечним, комфортним і стильним! Фантастичні моделі чекають вас в пропозиції магазину Ebutik.pl. Ласкаво просимо!