Легінси та базові кофти – створи зручний образ

Легінси та базові кофти – створи зручний образ

В жіночому гардеробі є речі, які не підвладні моді та часу. Те, що підкорює нас універсальністю та максимальним комфортом. Сьогодні ми поговоримо про легінси та базові кофти. Адже саме вони завжди знайдуться в нашій шафі. І це не дивно. Мода на зручність в цьому сезоні займає основне місце! Більшість жінок відмовляються від розкоші, віддаючи перевагу стильній практичності. Сучасний ритм життя вніс свої корективи, тому не зволікайте з покупками!

Легінси та базові кофти – Ваш повсякденний вибір!

Попереду шалені весняні будні, які вимагають комфортного вбрання. Важко перебувати на плаву в обтислих сукнях, пишних спідницях або ж взутті на високих підборах. Залишається одне: знайти свої максимально зручні фасони вбрання. Наші стилісти впевнено радять вибирати легінси та базові кофти для щоденних стилізацій. Оскільки стильна основа завжди буде в моді! Сьогодні варто переглянути свій гардероб і додати трішки легкості та кольору. Все частіше ми стаємо залежними від універсальності, адже це значна економія часу та коштів. Стильні поєднання створюються лише за кілька хвилин. Вони приваблюють простотою, тому мінімалістичні образи гарантовано Вам сподобаються. 

Жіночі легінси та базові кофти можуть бути різними. Не варто вважати легінси примітивним елементом гардеробу, адже крім гладких моделей Ви неодмінно знайдете й оригінальні фасони. Цієї весни слід звернути увагу на колір, тому не зволікайте з вибором свого улюбленого. Не варто приховувати любов до неординарних рішень. Саме цієї весни таке ставлення диктує найгарячіші тренди. Щодо базового гардеробу, тут Ви з легкістю виберете щось для себе. Якщо ж розглядати жіночі кофти, тоді однотонні фасони успішно виглядатимуть в щоденних образах на весну. Адже душа прагне кольору та змін! Стильні легінси та базові кофти запорука стильного образу. В поєднанні вони створюють модний тандем, який пасуватиме для роботи, навчання, прогулянок з друзями та неформальних зустрічей. Поспішіть переглянути широкий асортимент базового вбрання вже сьогодні!

Легінси коричневого кольору в поєднанні з темно-бежевою толстовкою та чорною панамою в принт
Легінси та базові кофти – актуальні моделі лише на eButik.pl!

Все про легінси!

Спочатку легінси виникли як елемент спортивного одягу. Оскільки такі облягаючі штани мають мінімальну кількість швів і не сковують свободу рухів. Тому вони ідеально вписуються в стилістику спортивного одягу. Згодом їх оцінили і в щоденному застосуванні. Вони щільно прилягають до тіла, підкреслюючи всі сильні сторони жіночої фігури. В повсякденних образах виглядають доволі стильно, адже поєднуються практично з усіма елементами гардеробу. Весняний сезон обіцяє бути цікавим. Тому не обмежуйте себе гладкими та однотонними фасонами. Легінси в рубчик стильно виглядають з класичними піджаками, короткими топами та спортивними худі. Улюблений образ цієї весни складається з легінсів і довгої кольорової толстовки. 

Трендові легінси та базові кофти також варті Вашої уваги. Грайте з кольорами. Додайте яскраві відтінки, адже це сьогодні в топі. Легінси з розрізами виглядають цікаво в будь-якому стилі. Ви сміло можете стилізувати їх з жіночими блузками, базовими футболками та спортивними кофтами. Наступна модель легінсів з високою талією. Їх обирають за стиль, універсальність і як чудовий спосіб виділити красиву талію. Ще більше модних експериментів Ви зробите разом з базовими легінсами. Адже стильна основа – запорука модного образу. З цим не посперечаєшся! Тому вперед за своєю улюбленою парою легінсів!

Легінси та базові кофти: поговоримо про стильний верх

Базовий гардероб налічує велику кількість шанувальниць з усього світу. Про нього знає практично кожна модниця, адже однотонні та прості фасони одягу – це нова класика жіночого гардеробу. Основа завжди цінувалась в світі моди. Адже це своєрідний фундамент лаконічних і стильних стилізацій. В цій статті ми поговоримо про базові кофти. Їх універсальності не має меж, тому жінкам, котрі люблять зручні та функціональні образи ми радимо звернути на них свою увагу. Попри шалений асортимент принтованих моделей, завжди знайдеться місце для базових фасонів. Кофти в повсякденних образах займають основне місце. Вони вдало комбінуються з будь-яким низом, тому це вигідна інвестиція в Ваш гардероб. Легінси та базові кофти на весну відрізняються кольоровим дизайном. Популярна палітра відтінків презентує весняну легкість, насиченість і водночас романтичність. Адже за допомогою кольору можна кардинально змінити характер майбутнього образу. Все залежить від правильних акцентів і поєднань.

Базові кофти можна комбінувати також із жіночими сукнями. Мабуть, Ви здивовані? Цієї весни всі оригінальні рішення на вершині популярності. Вибирайте джинсові сукні чи сарафани з еко-шкіри. Саме вони з базовими кофтами на довгий рукав створять стильні поєднання за кілька хвилин. Легінси та базові кофти вдало комбінуються з класичними фасонами. Про це ми вже згадували, тому вибір за Вами. Елегантні піджаки та суворі фасони брюк чекають саме на Вас. Поєднуючи їх з базовими кофтами, варто пам‘ятати про правильне поєднання кольорів і фасонів. Адже стильна база може бути різноманітною. Кофти з відкритими плечима та глибоким декольте приваблюють все більше і більше. Тому не зволікайте з покупками!

Час для покупок!

Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl створений з думкою про кожну модницю. Саме у нас широкий асортимент стильного вбрання вразить любителів модних рішень. Актуальні тренди вже доступні на нашому сайті. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної, тому дешеві легінси та базові кофти чекають саме на Вас. Такі базові фасони допоможуть залишатись на висоті, де б Ви не були. Адже стильна основа – маст хев в гардеробі кожної жінки. Ще більше натхнення та стильних пропозицій на сайті eButik.pl!

Читайте: Квітковий тренд повертається – як його поєднати в стилізаціях?

Дізнайтесь більше: Базова колекція для кожного – переглянь чи маєш її в своїй шафі