Куртки-сорочки, чудове поєднання стилю!

Куртки-сорочки, чудове поєднання стилю!

Мрієте про стильний вигляд навіть у холодну пору? Додайте у свій гардероб стильні куртки-сорочки! Це відмінне поєднання стилю та елегантності, а ще чудовий вибір для популярних образів у стилі кежуал. Саме такі куртки у цьому сезоні підкорили серце багатьох модниць, які впевнено крокують в ногу з гарячими трендами. Не бійтесь експериментувати, адже зимовий гардероб повинен бути різноманітним і максимально комфортним. Переконайтесь у цьому самі!

Куртки-сорочки – стильне доповнення для Вашого образу!

У цьому сезоні дизайнери відкрили для нас стильну новинку, яка обожнює багатошарові поєднання! Йдеться про куртки-сорочки, які своїм дизайном нагадують звичайні жіночі сорочки. Проте існує велика відмінність, а саме матеріал і додаткове утеплення. Для них характерний класичний комір, ряд ґудзиків і місткі кишені. Варто взяти до уваги пошиття. Моделі можуть різнитися довжиною, проте вільний стиль і прямий крій – незмінний атрибут даної куртки. Трендові куртки-сорочки приваблюють своєю універсальністю. З ними Ви забудете про складні комбінації, оскільки дані моделі просто обожнюють повсякденні стилізації у вуличному стилі. Звичайно, Ви з легкістю можете експериментувати з класикою, доповнюючи волелюбні фасони елегантними аксесуарами. 

Жіночі куртки у вигляді сорочки пасуватимуть практично кожній модниці, незважаючи на тип фігури. Про їх практичність можна говорити вічно, а стильний дизайн гарантовано підкорить Ваше серце. У цьому сезоні Ви знайдете не лише однотонні куртки-сорочки, але й оригінальні моделі в принт. Модні дизайнери вирішили задовольнити смаки та побажання кожної з нас. Для сміливих і рішучих пасуватимуть яскраві фасони, які неодмінно виділять Вас серед сірої буденності. Базові фасони не поступаються місцем класичним тренчам і пальтам. Такі куртки ідеально поєднуються з різними елементами гардеробу, створюючи свій особливий характер. Не знаєте з чим комбінувати гарячу новинку цього сезону? Наші експерти з радістю Вам допоможуть!

Довга куртка-сорочка коричневого кольору в поєднанні з світлими джинсами та кофтою
Куртка-сорочка – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Моделі, про які повинна знати кожна жінка!

Як Вам відомо, стилісти просто обожнюють модні експерименти. Вони не зупиняються на досягнутому та прагнуть дивувати любителів моди все новими та новими рішеннями. Тому у цьому сезоні ми насолоджуємось волелюбними та максимально зручними куртками у стилі сорочки. Більшість жінок обирають їх за легкість і універсальність, а хтось за оригінальний дизайн і любов до лаконічних образів. Щоб краще зрозуміти, як стилізувати дані куртки у зимових стилізаціях, варто переглянути популярні моделі. Отож, поїхали!

  • шерстяні куртки-сорочки

Шерстяні вироби – ідеальне рішення для зимових образів. Саме вони надійно зберігають тепло і приваблюють своїм простим дизайном. Масивні кишені на грудях вважаються головною родзинкою даних моделей. В’язані светри з високою горловиною часто доповнюють образи з шерстяними куртками. Не варто забувати про затишні комплекти, кепки та панами букле, які в найкращий спосіб підкреслять Вашу індивідуальність.

  • кашемірові куртки-сорочки

Кашемірові куртки з утепленою підкладкою просто обожнюють жінки, які віддають перевагу класичним образам. Дані моделі ідеально пасуватимуть з тканинними штанами, улюбленими джинсами прямого крою та стильними блузами. До них можна додати шкіряну сумку та навіть кашеміровий капелюх. Такий образ гарантовано не залишить нікого байдужим. Стильні доповнення та лаконічні форми допоможуть залишатись на висоті при будь-яких погодних умовах.

  • стьобані куртки-сорочки

Стьобані моделі з плащівки – стильний вибір для повсякденних і вуличних образів. Вони обожнюють утеплені худі, толстовки, об’ємні светри та затишні спортивні костюми. Це надзвичайно універсальна модель, яку обожнюють жінки різного віку. А ще це чудовий вибір для молодих матусь, любителів довгих прогулянок і активного відпочинку. Обирайте моделі з утепленням і тоді ніякі морози не стануть Вам на заваді!

  • куртки-сорочки в клітинку

Клітинка – вічна класика, яка ніколи не покине модний олімп. Верхні сорочки в клітинку стильно виглядають як і в формальних, так і щоденних образах. У цьому сезоні вони приваблюють різноманітністю фасонів і кольоровими поєднаннями. Не лише базові мотиви варті Вашої уваги, але й яскраві та кольорові рішення не стануть зайвими у Вашому гардеробі цієї зими.

Куртки-сорочки: як стилізувати?

Відповідь на це питання цікавить багатьох. Тому наші силісти підготували підбірку стильних образів цієї зими з куртками-сорочками в головній ролі. Верхні сорочки з плащівки зі спортивними костюмами виглядають доволі стильно та доречно при низьких температурах. Такий образ варто доповнити затишними комплектами та масивним взуттям. Кашемірові сорочки обожнюють поєднання з трикотажними сукнями та костюмами. Обирайте моделі в одній кольоровій гамі для створення однотонного образу. Якщо ж обожнюєте експерименти, тоді контрасні аксесуари Вам у цьому допоможуть. Шерстяні моделі ідеально пасуватимуть з широкими джинсами, шкіряними легінсами та класичними брюками. Також сорочки стильно виглядатимуть з в’язаними светрами оверсайз, спортивними худі та жіночими гольфами. Пам’ятайте, що саме Ви створюєте свій індивідуальний стиль!

Час для покупок!

Для любителів покупок в мережі наша команда підготувала цікаві бонуси та щоденні знижки. Саме інтернет-магазин eButik.com.ua презентує широкий асортимент трендового вбрання за доступними цінами. У нас Ви гарантовано знайдете те, що так довго шукали. Про ціни ми не жартували! Дешеві куртки-сорочки – чекають на Вас. Висока якість і різноманіття моделей підкорять серця навіть найвибагливіших модниць. Ще досі вагаєтесь? Тоді поспішіть переглянути наші новинки на eButik.com.ua

Читайте також: Жіноче пальто оверсайз – до якого типу фігури пасує?

Подивіться ще: Кардиган в стилі бохо – чим відрізняється і як його стилізувати?