Куртки бомбардувальників — яке їх явище?

Куртки бомбардувальників — яке їх явище?

Вже кілька сезонів куртки бомбер є найпопулярнішим кроєм верхнього одягу. Чому вони так популярні? Яке їх явище? Сьогодні, ми опишемо для вас витоки цієї моделі і підкажемо, які фасади варто робити ставки зараз.

Куртки бомбер

Куртки бомбардувальник (Від англійського бомбер куртки) асоціюються з двома стилями одягу: військовим і спортивним. Як вони виглядають? Характерними елементами жакетів цього типу є наплавлені на кінці рукавів, внизу і на лінії декольте. Вільний зріз, що доходить до лінії стегон, забезпечує комфорт і повну свободу руху. спочатку куртка бомбер використовувалися військовими пілотами. Вони були оливковою або хакі кольору і часто прикрашалися м’яким хутром і військовою нашивкою. Модель стала популярною. З іншого боку, бомбардувальники нагадують бейсбол толстовки — мають зварні шви, орнаменти у вигляді букв, написів або смуг. На популярність цієї моделі вплинуло схожість з військовим і спортивним одягом. Куртки бомбер відмінно виступають в спортивних, військових комплектах, але вони також вписуються в інші тенденції. Вони є відмінним доповненням до різноманітних укладок — тим, як на кожен день, так і для великих виходів. Уже кілька сезонів такі моделі високо оцінені як з боку жінок, так і з чоловіків.

Куртки бомбардувальник в найкрасивіших кольорах

Вибір куртки бомбардувальників важливим є відтінок. Можна зробити ставку на класичні відтінки для цього типу одягу, тобто чорні, темно-сині, оливкові і хакі моделі. Універсальна також буде куртки в білому і сірому кольорі Зі світлих тонів можна вибрати яскраво-рожевий, синій або світло-жовтий. З міцних квітів рекомендуємо червоний, троянди, кобальт, бордовий і жовтий. Ефективно виглядають куртки бомбардувальників w metalicznych kolorach – złote czy srebrne, ale także z metaliczną powłoką na intensywnych barwach. Uwagę z pewnością przyciągną kurtki w kolorach fluorescencyjnych.

kurtki bomberki
Kurtki bomberki – sklep ebutik.pl

Гламурні прикраси

Однорідні моделі без зайвих прикрас, звичайно, дуже універсальні і відмінно поєднуються з багатьма комплектами, але на наш погляд, крім класичної моделі, варто зробити ставку і на фасади з прикрасами. Куртки бомбардувальник можуть бути прикрашені вставками контрастних відтінків по відношенню до всієї куртці, хутряним коміром, декоративними замками або ремінцями на зварних швах. Ефектно представлені моделі з мерехтливими аплікаціями, кольоровими вкрапленнями і вишивкою. Крім уніфікованих моделей, варто також зробити ставку на куртки бомбардувальників у шаблони. Прекрасний вибір завжди модних квіткових, овочевих або тропічних мотивів. Вони виглядають цікаво куртки в візерунку моро — класика або поєднання декількох інтенсивних відтінків. Варто додати, що зовні класичних моделей можна визначитися з бомбардувальники з подовженим кроєм, виконаним з стьобаного матеріалу або зі вставками з інших матеріалів (наприклад, на рукавах).

ТОП-5

Ми вибрали для вас п’ять чудових моделей курток. Номер один є класичним, єдиним для нас куртка без зайвих прикрас в темно-синьому кольорі. Також відмінно підійде військова модель в темно-зеленому кольорі з кольоровими скобами. Також заслуговує на увагу золото куртка, Який відмінно впишеться в тренд металевих відтінків. Що стосується моделей в візерунках, то до нашого смаку найбільше припало нам чорним куртка у квіткових мотивах. Варто також вибрати модель в барвистих візерунках моро.