Куртка-косуха – повернення великого хіта!

Куртка-косуха – повернення великого хіта!

Ще досі не знаєте, що додати у свій весняний гардероб? Тоді Ви потрапили у правильне місце! Саме ця стаття значно полегшить активні пошуки правильних моделей на весну. Саме куртка-косуха допоможе у створенні стильних комбінацій не лише для щоденних рішень. Про її універсальність не здогадується більшість модниць. Всі секрети та стильні лайфхаки читайте у нашому блозі. Саме тут ми ділимось трендовими рішеннями, які допоможуть у створенні актуальних стилізацій. Залишайтесь з нами!

Куртка-косуха – актуальний тренд цієї весни!

Про неї неможливо забути і мабуть вона, як і більшість жіночих суконь завжди є в гардеробі кожної з нас. Ця куртка повна характеру та стилю. Вона буває різною. Для кожної з нас знайдеться своя модель, адже такі куртки заслуговують уваги не лише на щодень, але й для особливих подій. Пам’ятайте, що жіночі куртки – це перш за все, вагома інвестиція в жіночий гардероб. Вибирайте класичні фасони, які довго залишатимуться на вершині популярності в фешн індустрії. Куртка-косуха з еко-шкіри – відіграє роль нової класики в цьому сезоні. Її з легкістю можна зустріти у образах з сукнею, спідницею та спортивним костюмом. Практичності та універсальності не має меж. Такі фасони заслуговують уваги шанувальникам бунтарного стилю та лаконічної скромності. Шкіряні куртки стильно виглядають у будь-яких модних рішеннях. Вже кілька сезонів поспіль вони не втрачають своєї популярності, а навпаки здобувають нових любителів сміливих рішень. 

Стильна куртка-косуха може презентувати неординарність дизайну та цікаве пошиття. Звичайно, цієї весни неможливо не згадати про яскравий колір. Любителям базових відтінків не варто перейматись, адже чорний та білий ніколи не вийде з моди. Принти також повинні бути в цьому сезоні. Наважтесь на експерименти з принтованими вставками та оригінальними написами. Універсальна куртка-косуха – це про однотонні фасони в простому пошитті. Головною родзинкою залишається масивна фурнітура, яка часто доповнює ремень, блискавки та кнопки. Будьте стильною разом з нами!

Коротка куртка-косуха чорного кольору з еко-шкіри в поєднанні з білим топом і чорними штанами
Куртка-косуха – актуальні фасони знайдете на eButik.pl!

Які фасони обрати? 

У цій частині статті ми поговоримо про актуальні фасони, які гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Цієї весни більшість з нас обирає волелюбні фасони, моделі оверсайз і куртки в чоловічому стилі. Так, саме масивні куртки часто привертають увагу жіночої аудиторії. Сьогодні немає обмежень в одязі та чітких правил, щодо стилізацій. Прояв індивідуального стилю та максимальний комфорт – головні критерії в моді. Жіночі куртки становлять невід‘ємну частину весняного гардеробу, а косухи стали елементом нової класики. Сучасна мода є доволі непередбачуваною, тому якщо Ви прагнете носити куртки не один сезон, варто звертати увагу на довговічні моделі. Йдеться про стильне пошиття і класичний дизайн. Давайте переглянемо, які куртки користуються популярністю у цьому весняному сезоні. Поїхали!

  • коротка куртка-косуха

Так, короткі фасони знову повернулись в моду. Все через лаконічний дизайн і універсальність. Більшість жінок обирають їх для стилізацій з класичними елементами гардеробу. Такі моделі важко уявити в брутальному та сміливому стилі, тому більшість схильні до романтичних рішень. Проте комбінації з базовим топом і джинсами з високою талією варті Вашої уваги.

  • куртка-косуха оверсайз

Вільне пошиття допоможе кожній відчути насолоду від носіння. Додатковий об‘єм з легкістю зрівноважить пропорції Вашого тіла та подарує впевненість в собі. Адже більшість з нас комплексують через зайві сантиметри чи інші особливості фігури. Пам‘ятайте, що модельні параметри лише на глянцях модних журналів.

  • замшева куртка-косуха

Вироби з замші доволі цікаво виглядають у щоденних образах. Куртки в пастельних кольорах ідеально вписуються у стилістику весняного сезону. Якщо ж поєднати їх з повітряними фасонами суконь в квітковий принт, то Ви гарантовано не залишитесь без уваги оточуючих.

  • куртка-косуха з стійкою

Комір у верхньому вбранні відіграє важливе значення. Стійка в свою чергу привертає увагу сміливих жінок. Часто вона допомагає хоча б частково приховати декольте. Такі моделі є доволі практичними на весняний сезон. Тому не зволікайте з вибором!

Куртка-косуха: колір має значення!

Якщо ж розглядати модні тренди цієї весни, без насиченої кольорової палітри неможливо обійтись. Більшість дизайнерів прагнуть відійти від базових тонів і заохочують жінок наважитись на модні експерименти з кольором. Такі рішення є доволі привабливими для тих, хто хоче спробувати себе в новому амплуа. Весняний період часто прирівнюють до часу кардинальних змін. Все через зміну температури, виходу з зимової хандри та розквіту. Експерти стверджують, що кольорове вбрання здатне покращити наш емоційний стан і навіть підняти настрій іншим. Тому якщо класичні косухи вже є у Вашому гардеробі, вибирайте яскраві моделі. Йдеться про рожевий, зелений, червоний, синій, фіолетовий та жовтий кольори. Саме вони найкраще презентують енергійність і життєрадісність весняного сезону. Не бійтесь змінюватись і додайте кольору в свій гардероб!

Час для покупок!

Шопінг в мережі став доволі звичним явищем для нас. Ми все частіше обираємо мобільність, швидкість і доступність через шалений ритм життя. Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це про стильні фасони та трендові рішення в доступних цінах. У нас кожна знайде те, про що так довго мріяла! Адже широкий асортимент різноманітного вбрання та кольорової гами приємно вразить модниць з першого погляду. Дешеві куртки-косухи також доступні на нашому сайті. Тому, якщо Ви наважились додати її в свій гардероб, поспішіть з вибором своєї моделі. Запрошуємо на покупки в eButik.pl!

Читайте більше: Сукні по фігурі – які фасони вибрати?

Перегляньте також: Міські стилізації plus size – цього одягу не повинно забракнути у Вашій шафі