Куртка вітровки — must have навесні!

Куртка вітровки — must have навесні!

Весна може бути дуже непередбачуваною. Чергування дощів з жарким сонцем, снігом, зливою, вітром — все це вкрай ускладнює вибір правильного гардеробу. Вранці може світитися сонце, а вдень буде дощ. Яка куртка, таким чином, дозволить цій погоді вижити навесні? На наш погляд найкращим буде куртка вітровки, В якому нестрашно не змінюється погода. Мало того, що ця модель надзвичайно практична і найкраще підходить для суворої погоди, вона виглядає для цього дуже стильно. У нашому магазині Ebutik.pl ви знайдете виняткові моделі для чоловіків і жінок, які вписуються в найсвіжіші модні тенденції. Завдяки цьому ви полюбите куртки вітровки і будете раді носити їх не тільки при суворих погодних умовах. Сьогодні ми перевіримо, які моделі варто мати у вашому розпорядженні!

Куртка вітровки ідеально підходить для весни

Практичні куртка вітровка – справжній скарб, особливо в весняний період. Якщо ви збираєтеся в майя, то така модель необхідна. Хороша куртка вітровки захистить не тільки від великого подих вітру, але і від дощу або снігу. Водонепроникність – це її величезна перевага, без якого вона не обійдеться навесні. Хороша куртка вітровки – це та, яка захистить від найменшого мряка, але і величезної зливи, тому потрібно звернути увагу на її параметри водяного стовпа — чим вище, тим краще. Добре, якщо така куртка також має ламіновані шви і гумові замки, адже це надає їй стовідсоткову стійкість до незручних погодних умов. Для цього в пропозиції магазину Ebutik.pl ви знайдете моделі курток, які вам підійдуть для багатьох укладок, а не тільки в спортивному стилі. Модні дизайнери подбали про те, щоб жінки могли відчувати себе як і раніше жіночними і модними в таких куртках.

kurtka wiatrówka
Куртка вітровка — магазин Ebutik.pl

Куртки з капюшоном або зі стійкою?

У стаціонарних і інтернет-магазинах вас чекає величезний вибір різноманітних курток навесні. Для початку варто задуматися, чи віддаєте перевагу ви піджак з капюшоном або може бути зі стійкою без капюшона. Перша модель, безумовно, буде більш практичною зі зрозумілих причин — вона захистить голову від дощу і вітру. Друга модель менш спортивно і дуже модно, так як комір комірцевого типу в даний час є одним з найгарячіших модних тенденцій. Розглянемо, що вас турбує найбільше і виберіть модель, ідеальну для себе. На Ebutik.pl ви знайдете унікальні куртки вітровки і з капюшоном і зі стійкою, і модель «два в одному», тобто зі знімним капюшоном. Ви знаєте, який з них ви виберете для себе?

Куртка спортивна вітровка

Куртка вітровка в основному асоціюється зі спортивним стилем, тому таких моделей ви знайдете найбільше. Найчастіше в продажу представлені гладкі куртки з практичними кишенями збоку і застібкою на блискавці. Це класична модель, яка поставляється в різних кольорах – від класичного чорного до більш жіночних, пастельних і неонових кольорів. Також можна вибрати дуже стильну, спортивну модель, вставлену через голову з декоративною кишенею спереду на рівні грудей. Такий жакет відмінно вписується в вуличний стиль і відмінно виглядає в укладанні з джинсами і adidas. Жінки, які люблять спорт виглядає, люблять цю модель носити щодня. Виглядає ще цікавіше, коли на спині є декоративні принти. Якщо ви хочете мати саме такий піджак у вашій колекції, то обов’язково подивіться на сайті Ебутік.pl, Де ви можете мати його за кілька десятків золотих!

Куртка стьобана вітровка

Шукаєте більш елегантний варіант куртки вітровки? Ви кажете — ви робите! Кращим вибором стане піджак стьобана вітровка, яка виглядає мега стильно і жіночно. Така модель відмінно підійде з повсякденною укладанням. Ідіть вперед, ви можете покласти його в комплект з джинсами, спідницями або легінсами. Стьобана модель як і раніше в моді і відмінно