Куртка-бомбер крій: толстовки і куртки

Куртка-бомбер крій: толстовки і куртки

Обидві згадані в назві одягу мають однаковий незвичайний крій. Популярність цих предметів гардероба з кожним днем зростає, тому ми вирішили підготувати для вас огляд найцікавіших моделей. Перевірте, на які моди варто робити ставки!

Куртка-бомбер

Бомбери – це не що інше, як одяг з зварювальними швами внизу, в кінці рукавів, а іноді і в декольте. Популярними є обидва куртки як і толстовки про такий зріз. Fason характерний як для спортивного стилю ( толстовки бейсбол), а також військові ( куртки військові льотчики). Прикраси залежать від того, який з цих двох стилів одягання ближче до конкретного одягу. Таким чином, дизайн може бути принтами, вишивкою і спортивними смугами або пагонами, золотими частинами або патчами. Бомбери мають вільний зріз, що забезпечує максимальну зручність. Модний одяг в цьому стилі зараз є абсолютним Must have по сезону осінь-зима.

Толстовки бомбардувальник

Почнемо з більш тонкої одягу, яка відмінно працює в укладанні для різних сезонів. Зазвичай ми носимо їх під верхнім покриттям, але в теплі дні весни і літа Худі бомбардувальники Вони також будуть працювати як альтернатива легким курткам. Толстовки спортивні є кнопкові засувки і мають злегка коробчату форму. Класичним вибором є Худі бомбардувальники з колірно-контрастними рукавами і декоровані бретелями на зварних швах. Добре представлені обидві моделі для вальмовой і довші фасади до середини стегна. Також відмінним вибором є моделі з триколірною накладкою замість ремінців. Постріляли в джек-пот спортивні толстовки з кольоровою вишивкою у формі квітів. Найбільш універсальними є, звичайно, однорідні толстовки. Тим не менш, ми любимо розбризкувати, і ми раді надіти моди в візерунках теж. На наш смак вони припали до нас Худі бомбардувальники z motywy kwiatowe, we wzory tropikalne lub moro. Dobrze wyglądają także modele w malarskie desenie czy pióra w stylu boho.

bomber jacket sezon jesień-zima
Ubrania o kroju bomber jacket – sklep ebutik.pl

Куртки бомбер

Однозначно теплішим одягом є куртка бомбер. Великим вибором є однорідні моделі, які відмінно підійдуть до всіх комплектів. Хороший вибір верхній чохол в чорному, коричневому, темно-синьому або завжди модному осінньому хакі і бордовому. Також варто надіти двоколірні процедури з догляду за обличчям з рукавами іншого кольору. Вже кілька сезонів модні металеві відтінки. При виборі мерехтливого куртка бомбер Добре вибирати не тільки золоті або срібні моделі, але і яскраво-рожеві фасади. Що стосується прикрас, то класичним рішенням є стьобання матеріалу. Вони також добре виглядають куртки з барвистою нашийкою у формі птахів, тигрів, комічних візерунків або військових прикрас. Постріляли в джек-пот верхній чохол прикрашені написами. Вони спочатку представляють себе куртка бомбер у шаблони. На час зараз верхній чохол в стилі мілітарі, наприклад, в візерунку моро. Ви також можете зробити ставку на повнокольорові куртки в тропічних мотивах або тварин візерунках. За сезон осінь-зима відмінним вибором є куртки з більш довгим зрізом, наприклад, доходячи до середини стегна.