Купальник – must have на літо

Купальник – must have на літо

Літо завжди асоціюється у нас з відпочинком, морем, сонцем та піском. А ще з неперевершеними пляжними образами! І перше, що спадає на думку красуням: мені потрібен купальник! Дійсно, без красивого купального костюму важко відчути себе впевненою на пляжі! І про покупку цієї річчі ніколи не пізно задуматись! Ви можете завчасно про це потурбуватись. Не знаєте з чого почати пошуки ідеального купальника? Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для швидкої та вдалої покупки! Отож, поїхали!

Жіночий купальник: на що варто звернути увагу

Ви повинні відчувати себе у купальнику максимально комфортно. Він не повинен Вам створювати незручності на суші чи у воді. Вам не повинно нічого перетискати. Важливо правильно підібрати розмір. Плавки та бюстгальтер повинні правильно сидіти та не стискати Вас. Забудьте про чорний колір. Цей колір найбанальніший варіант. Дозвольте собі більше. У цьому році надзвичайно актуальні яскраві моделі купальників. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на жовтий, салатовий, ліловий, помаранчевий, рожевий та блакитний кольори. Також можна переглянути принтовані варіанти. Анімалістичний принт, купальник у смужку, квіткові мотиви – обирайте те, до чого лежить Ваша душа! У Вас обмежений бюджет та немає можливості купувати кілька купальників? Тоді Вам варто зробити акцент на функціональні моделі. Є цікаві варіанти-трансформери, які можна по-різному зав’язувати. Таким чином Ви зможете урізноманітнити свій пляжний образ! Також ми рекомендуємо Вам звернути увагу на якість матеріалу. Він повинен бути безпечним для Вашої шкіри. 

Роздільний купальник жовто-білого та чорного кольору
Роздільний купальник – трендові моделі на eButik.com.ua!

Стильний купальник: враховуємо особливості фігури

Бажаєте вигідно підкреслити свої соковиті об‘єми? Тоді наша команда рекомендує Вам надавати перевагу купальникам у світлих відтінках. Також додати об‘єму Ваш допоможе купальник з принтом або модель з горизонтальними смужками. Хочете приховати свої проблемні місця? У цьому Вам допоможе цільна модель. Зазвичай, такі варіанти виготовляють з лайкри. Цей матеріал допомагає візуально витягнути фігуру. Відчути себе більш впевненою дозволять Вам плавки форми танкіні. У Вас струнка талія? І у Вас виникає бажання похизуватись нею? Моделі з вертикальними вставками, вирізами та баскою – Ваш найкращий варіант. Купальний костюм з поясом зробить Ваші ніжки довшими! В такому купальнику Ви відчуватимете себе зіркою пляжу! Вам потрібно відвернути увагу від об‘єму у бедрах? Тоді Вам краще зупинити свій вибір на моделях з американською проймою. Цікаві вирізи, об‘ємний декор у області грудей чи плечей також здатні привернути на себе увагу та відволікти від небажаних місць! У Вас широкі плечі? Тоді Вам краще надавати перевагу моделям без бретельок або варіантам з асиметричними бретельками.

Актуальні купальники: огляд трендів

  • мінімалізм

Цього року мінімалізм захопив нас з головою. Особливо круто виглядають однотонні цільні моделі купальних костюмів. Вам потрібно всього лише обрати улюблений колір!  

  • клітинка

Цей принт захопив абсолютно всі позиції нашого гардеробу. Вона вдало виглядає як на роздільних, так і на суцільних моделях. Зустрічаються доволі такі нестандартні кольорові рішення. 

  • анімалістичний принт

Леопард, змія, тигр – основні фаворити дизайнерів у цьому році. І хибно вважати, що такі принти – це повний несмак. Мода на анімалістику знову повернулась! Настав час продемонструвати свою хижу сторону!

  • оборки

Рюши та оборки – головні герої у цьому сезоні. Вони сміливо увірвались у пляжну моду. Купальник з рюшами – класний спосіб привернути до себе захоплені погляди! 

  • вирізи

У цьому сезоні головний тренд – усім продемонструвати своє підтягнуте тіло. В цьому Вам допоможуть моделі з ефектними вирізами в області бедер та та талії. Якщо Ви власниця апетитних форм, то такий купальний костюм – ідеальний для Вас варіант! 

Якісний купальник: важливі характеристики 

Модний купальник – це не лише про зовнішній вигляд купального костюма. Особливу увагу варто приділити якості матеріалу. Адже матеріал напряму контактує з Вашим тілом. Тому важливо надавати перевагу безпечним гіпоалергенним матеріалам. А ще зручний купальник обов’язково повинен володіти певними особливими технічними характеристиками:

  • еластичність

Купальний костюм повинен щільно облягати Ваше тіло та не збиратись ніде в некрасиві складки.

  • формостійкість

Річ не повинна деформуватись після намокання або тривалого перебування під сонячними променями. 

  • безпека

Тут ми говоримо про гіпоалергенні матеріали, не шкідливі для нашої шкіри. Приділіть цьому достатню кількість уваги! 

  • надійність

Важливо, щоб колір купальнику не змінювався від впливу солоної води та сонячних променів. 

  • гігроскопічність

Купальний костюм повинен швидко висихати на сонечку. Це дозволить Вам комфортно себе почувати після купання.

  • форма

Класно, коли купальний костюм добре утягує Вас та легко корегує Ваше тіло. Ви повинні почувати себе максимально впевнено!

Настав час для покупок!

Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Бажаєте створити елегантний образ? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними. Тому присвячуємо свій час виготовленню якісного та справді стильного одягу. Забудьте про довгі черги в магазинах! Адже придбати речі з нами надзвичайно легко! І це суттєво зекономить Вам час та гроші. Наші каталоги завжди допоможуть Вам в модних пошуках! Дешеві купальники у eButik.com.ua допоможуть Вам відчути себе справжньою зіркою на відпочинку! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: Блузки з воланами – як їх носити?

Прочитайте: Сукні міні – огляд найкращих фасонів