Купальники: що вибрати для свята?

Купальники: що вибрати для свята?

Деякі з вас, безумовно, планують відпустку. Ми з прицілом до свята підготували для вас огляд найцікавіших купальників. Ознайомтеся, які моделі ми рекомендуємо і які останні тенденції пляжної моди.

Найважливішим є розріз

Купальники різноманітні, але перше, з чого варто почати, це вибір крою. Для басейну хороші, на наш погляд, цілісні купальники, У свою чергу, пляж буде краще бікіні. З цільних моделей рекомендуємо вам фасади, які виглядають майже як боді. Вони представляють себе чудово цілісні купальники з напівпрозорими вставками. У разі бікіні слід обговорити фазу обох частин наряду. Розріз більшості нижніх частин наряду дуже схожий — трусики виглядають як класичний інжир. Вони можуть бути зав’язані з боків, мати високий стан. Що стосується верхньої частини гардероба, то необхідно враховувати, чи робимо ставку на ліфчик, Футболка або топ. Якщо вибір припав на ліфчик model powinien być dopasowany do rozmiaru naszego biustu. Jeśli masz mały lub średni biust warto zdecydować się na trójkątne miseczki lub bralet bez ramiączek. Z kolei dla pań z dużymi piersiami idealne będą modele z mocnym usztywnieniem, które sprawią, że biust będzie zawsze na miejscu. Jeśli wolisz mieć bardziej zakrytą górną część ciała możesz postawić na trapezowe topy.

stroje kąpielowe
Stroje kąpielowe – sklep ebutik.pl

Барвисті купальники

На які кольори робити ставку, вибравши купальники? З одного боку, одяг в приглушених тонах, таких як чорний, коричневий, білий, сірий або гранатовий – хороший вибір. З іншого боку, літо – це і веселий час, і свято відпочинку, тому варто вибирати інтенсивні кольори, які додадуть нам енергії в ці вихідні. Рожеві, червоні, помаранчеві, фіолетові або жовті виглядають чудово купальники. В цьому році також варто зробити ставку на фіолетовий, обраний за кольором року. Пам’ятайте, що ви не повинні робити ставки на один колір. Бікіні є різновидом наряду з верхньою і нижньою частинами — ці елементи можна підбирати на основі контрасту або привабливості, наприклад, декорувати на одній з деталей. Хорошим вибором є також різнобарвна купальники.

Прикраси

До цікавим прикрасам на купальниках надзвичайно модні на одязі в цьому сезоні рюші. Оборки красиво виглядають в воді і додають нам витонченості. Хорошим прикрасою є також палітурки або банти на мисках. Купальники візьмуть на себе характер, якщо на них є вставки з напівпрозорих матеріалів або елементи, виконані з різних кольорів, ніж інша частина одягу. Варто також зробити ставку на купальники у шаблони. Прекрасний вибір – це квіткові мотиви, які вписуються в літню ауру. Для сміливих рекомендуємо тваринні візерунки. Ефектно виглядають декорації або рослинні візерунки. Геометричні візерунки також є непоганим вибором. Завжди добре виглядають моделі в горох або смужку. Пам’ятайте, що для свята варто мати не менше двох купальники — в той час як один отримує посуху або брудний, ви можете використовувати інший. Магазин ебутік.pl пропонує безліч цікавих моделей цільних костюмів і бікіні, Ми впевнені, що кожен з вас знайде щось для себе.