Кросівки — ідеальна взуття для весни

Кросівки — ідеальна взуття для весни

На наш погляд, найкраща взуття для теплих сезонів – це кросівки. Зручне взуття відмінно підходить для різноманітної укладання. Ознайомтеся, які моделі відповідають останнім тенденціям і знайдіть взуття для себе.

Які відтінки вибрати?

Наймоднішими є кросівки в білому кольорі. Такі взуття навесні підходять всі укладання і завжди виглядають стильно. Крім білого, чорного, темно-сірого або сірого також універсального взуття. Зараз модні пастельні відтінки — персиковий, синій або яскраво-рожевий стануть пострілом джекпоту. Для весняно-літнього сезону варто вибрати ще й взуття в інтенсивних і навіть неонових кольорах. Модними вважаються червоний, рожевий, фіолетовий або кобальтовий чоботи. Якщо ви хочете виділитися, ви можете зробити ставку на лайм або апельсин. Гарячий тренд – металеві відтінки. Мова йде не тільки про срібло або золото, це будь-який колір з металевим блиском. Ефективно виглядають взуття навесні прикрашені блиском, тобто ефектом блиску. Також важливим є і сам матеріал взуття. Все більшої популярності набувають кросівки wykonane z jeansu czy modele z miękkiego weluru. Warto stawiać również na odporne modele z ekoskóry.

trampki
Trampki na wiosnę – sklep ebutik.pl

Основні моменти декорацій

Серед наймодніших прикрас – кольорові скоби і вишивка на взуття. Найпопулярнішими є комічні візерунки — емодзі, зелена цибуля або субтитри. Фламінго також є сильною тенденцією. Цікаво виглядають так звані кросівки зайчик, тобто з кролячими вушками і черешком. Це оригінально взуття стане чудовою прикрасою укладання. Відповідні останнім тенденціям також кросівки прикрашені перлами. Невеликі прикраси роблять взуття шикарною і відмінно підходять, наприклад, спідниця або плаття. Атлазитові стрічкові черв’яки замість шнурків теж модні. Вони також показують чудові взуття декоровані вставками з інших матеріалів, наприклад, мереживом. Крім уніфікованих моделей, варто також зробити ставку на кросівки в викрійках. Красиво презентувати себе взуття навесні прикрашені квітковими мотивами, які добре вписуються в ауру теплих днів. Хороший вибір – моделі з тваринними візерунками (наприклад, пантерою), розписом прикрас або геометричними мотивами.

Кросівки відомих брендів

Напевно не всі знають, що ebutik.pl магазин також має продукти Big Label у продажу. Одяг та чоботи відомі бренди доступні за привабливими цінами. Коли справа доходить до кросівок ebutik.pl магазин пропонує, серед іншого, знакові конверси або взуття від Big Star. Ви також знайдете тут кросівки Джинси Пепе або Nike. Такі взуття безумовно, більш довговічний, ніж інші моделі. Відомі своєю продукцією відмінної якості, бренд пропонує сучасні прикраси. У їх пропозиції ми також знайдемо дуже оригінальні моделі, які дозволять нам виділитися з натовпу. На наш смак ми дуже високі кросівки Велика зірка в блакитному кольорі, прикрашена фламінгоподібними скобами. Вони також чудово виглядають бордовими чоботи від Nike велюру або класичного білого конверсу. Пам’ятайте, що, слідкуючи за магазином в соціальних мережах або підписавшись на розсилку, у вас більше шансів на привабливі знижки.