Кращі рамонески на весну 2018

Кращі рамонески на весну 2018

Цей короткий жакет з характерним кроєм є безперечним хітом цього сезону. За смаком вони надягають їх різноманітним укладанням знаменитостей і модних блогерів. Ми підготували для вас зіставлення останніх тенденцій, які будуть натхнені пошуками рамоніска навесні 2018 року.

Шкіряні рамонески – дуже витончений тип укладання верхнього одягу. Вони підійдуть як повсякденні укладання, так і для вечірнього виходу в клуб або на каву з подругою. Ви також можете успішно носити його на роботу, якщо не застосуєте жорсткий дрес-код. В цьому році, крім самого класичного чорного варіанту, ми також носимо моделі в самих різних кольорах – від коричневих до червоних і пастельних відтінків. Коротка шкіряна куртка привносить весняний вигляд в життя і додасть вам дівчачого шарму. До уваги аплікації, вишивка і патч також є цікавою новинкою.

До сих пір модні рамонески в основному асоціювалися з рок-стилем і хижими стилістиками відданих важкої музики. Протягом багатьох років, однак, вони були елементом модної укладання і часто з’являються в сезонних пропозиціях від створених дизайнерів. Ми носимо їх не тільки для вечірок або концертів, але і в casual casual, роботу або коледж.

Не тільки чорний

Це, безумовно, найбільший сюрприз для любителів класичного рок-рамоніску – цього сезону ми носимо їх в різних, часто дивних, кольорових варіантах. Згідно з сучасними тенденціями, рамонески навесні 2018 року набувають найрізноманітніші відтінки, від тих менш насичених до більш насичених. Якщо ви любите дивувати своїм стилем і хочете виділитися з натовпу, надіньте куртку в фіолетовому або темно-зеленому кольорі. Він ефектно контрастує із загальним чорним поглядом. Ви б віддали перевагу більш романтичний вигляд? Для барвистого ramonesque виберіть дихаючий квіткове плаття, і контрастуйте все з важкими рок-ботильйони.
Для угруповань ніжного, дівочого стилю одягання, у нас також є хороші новини. Крім барвисто виразних рамонесок в укладанні знаменитостей дуже часто з’являються куртки в солодких пастельних відтінках. Найбільше до душі відносяться моделі в пудрово-рожевому і синьому кольорі, але можна успішно дотягнутися до версій екру або вибіленого жовтого кольору. Рамонески на весну 2018 в світлих відтінках підійдуть як повсякденні джинси, А також елегантні спідниці і сигаріллос. Обов’язково спробуйте спосіб зірок для цього типу верхнього одягу і поєднуйте його з фатинової спідницею, базовою блузкою і туфлями на високих підборах.

modne ramoneski na wiosnę 2018

Гламурні добавки

Якщо вам набридла класична форма Ramonesque і хочеться оживити її, ніщо не заважає вам надіти куртку з гламурними аксесуарами в цьому сезоні. Сучасні короткі куртки зараз прикрашені всілякими вкрапленнями (нам найбільше подобаються ті, що у формі помад, губ і фламінго), які привертають увагу і додають укладанні неочевидного шніта. Поєднуйте рамонески з нашивками з неочевидними елементами, такими як мереживне плаття або сорочка-туніка. Таким чином, ви даєте знати, що ви можете грати з тенденціями і нечужими модними експериментами.
Гаряча новинка, яка буде виглядати в цьому сезоні, – рамонески, прикрашені кольоровою вишивкою. Вдалим квітковим або райським птахам найкраще буде носити з темними ушитими брюками, футболка з написом і ботильйони на широкому каблуці.

Рамонески на весну 2018 – з чим їх носити?

Модні короткі куртки відмінно підійдуть практично для будь-якого випадку. Якщо у вас немає жорсткого дрес-коду на роботі, вдала повсякденна укладка створить з нею джинси класичного крою, вільну сорочку і зручні кросівки. Рамонеск в пастельному відтінку або прикрашений барвистою вишивкою також підійде для типово міських укладок з кроп-верхом, вінтажними джинсами і зручним спортивним взуттям. На вечір покладіть в нього трубильну сукню і шпильки і відчувати себе однозначно жіночно.

Рамонеск, безумовно, ідеальний вибір для весни. Вони хлинуть своїм характерним кроєм, але і оновленою палітрою кольорів. У вас ще немає нового рамоніска у вашому гардеробі? Настав час змін! Сезонні уцінки – це прекрасна можливість придбати куртку, яку ви будете надягати на роботу і особливі випадки.