Кофти омбре на осінь – наймодніші поєднання кольорів!

Кофти омбре на осінь – наймодніші поєднання кольорів!

Бажаєте додати своєму осінньому гардеробу яскравих кольорів? Кофти омбре на осінь – ось саме те, що Вам потрібно! Цікавий градієнт додасть будь-якому образу оригінальності та стилю. До того ж, речі з градієнтами – це справжній тренд сезону! Чорні та сірі речі тепер у минулому! Задайте колір цій осені! А ми із задоволенням допоможемо зробити Ваш шопінг легким та вдалим! 

Трендові кофти омбре на осінь: історія градієнту 

Градієнт на одязі став популярним ще в далеких 70-их та 80-их роках. Все це сталось саме завдяки культурі хіпі. Творча та неймовірно смілива молодь прагнула продемонструвати свій протест проти нудного світу. Хіпі бажали бачити цей світ у яскравих кольорах. Вони були готові до нових кольорових поєднань та вражень. Молодь йшла назустріч пригодам та ризикам, не соромлячись своїх поглядів та переконань. Перші стильні кофти омбре на осінь з‘явились саме завдяки їм. Правда, перший плавний кольоровий перехід виглядав, як вицвіла на сонці річ. Це сьогодні ми здатні насолоджуватись плавними та складними переходами. Дизайнери використовують цей дивовижний ефект не лише на одязі, а в на аксесуарах та на взутті. Різноманіття фарб вражає! Особливо це можна відслідкувати на кросівках. На сьогоднішній день техніка градієнту дивує нас своїм різноманіттям фарб та різноманітними фактурами. Цей цікавий кольоровий прийом допоможе Вам підкреслити всі переваги Вашого неймовірного тіла та приховати незначні недоліки. Наприклад, плавний перехід зверху вниз може зробити Вас візуально стрункішою. 

Кофта омбре памаранчево-коричневого кольору на замок в поєднанні з джинсами
Кофта омбре на осінь – трендові моделі на eButik.com.ua!

Яскраві кофти омбре на осінь: огляд трендів 

У цьому сезоні облягаючий трикотаж вже не модний. Нарешті в нас з‘явилась можливість вільно дихати. На зміну облягаючому одягу прийшли вільні фасони. Сьогодні в моді легкий оверсайз. І навіть наші улюблені водолазки у цьому сезоні стали трохи вільнішими. Тепер вони такі, що крізь низ не проглядається контур білизни. Ви любите, коли речі Вас облягають? Тоді ми рекомендуємо Вам надати перевагу щільному трикотажу. Проте все рівно варто уникати таких ситуацій, коли проглядається контур Вашої білизни. Щоб легко можна було цього уникнути, ми рекомендуємо Вам придбати комплект коригуючої білизни. У цьому сезоні в моді трохи авангардні фасони. Моделі з об‘ємними рукавами, цікаві пояси та розрізи в нестандартних місцях. Сьогодні ми сміливо демонструємо наше тіло. Кофти омбре з вирізами на осінь легко стануть головною родзинкою Вашого образу! Тому сміливо купуйте такі моделі та насолоджуйтесь неперевершеним образом! А для довгих прогулянок знайдіть варіант потепліше. Кофти oversize також актуальні у цьому році. Серед широкого різноманіття Ви точно здатні віднайти свій ідеальний варіант!

Як носити кофти омбре на осінь? 

  • з поясом 

Зручні кофти омбре на осінь вільного крою добре поєднуються з поясом. Такий маленький аксесуар допоможе Вам візуально підкреслити талію та додасть жіночності Вашому силуету. 

  • з сорочкою 

Зараз популярністю користуються багатошарові образи. І для осені це якраз те, що треба! Теплі кофти з омбре на осінь стануть чудовою базою для створення багатошарового образу! Одягніть під низ базову однотонну сорочку та майку. В такому вбранні Ви точно не замерзнете! Ось так Ви легко створите трендовий образ в стилі casual! 

  • з джинсами

Під моделі оверсайз ідеально підійдуть вузькі блакитні джинси та масивні черевики. Також Ви можете спробувати розкльошені джинси, якщо у Вас високий зріст. Добре виглядатимуть тут масивні чоботи.

  • з широкими брюками 

Для створення елегантного образу Вам точно знадобляться широкі брюки. Ви можете заправити передню частину кофти, а задню залишити приспущеною. Поєднуйте цей образ з теплим пальто та масивними чоботами. Не забудьте про аксесуари! Яскрава сумка, яка відповідатиме одному кольору з палітри градієнта, стане найкращим доповненням! 

Якісні кофти омбре на осінь: як обрати

При покупці кофти варто врахувати виріз. Не кожен тип вирізу підійде Вам. Найкращий спосіб визначитись, що підходить Вам – це поміряти кілька моделей. Тип вирізу варто підбирати відповідно до форми Вашого обличчя та шиї. Ви не любите вузькі коміри? Тоді Вам краще надати перевагу кофті з високим та широким коміром. Тепер ми поговоримо про довжину. Короткі кофти з омбре на осінь – це непоганий варіант. Проте Вам краще подумати про холодну погоду. Надайте перевагу довгій моделі, яка точно захистить Вас від пронизливого вітру. Навіть краще розглянути моделі-кардигани. В такій кофті Ви точно не замерзнете! Врахуйте довжину спідниці або брюк, з якими Ви збираєтесь поєднувати кофту. Уважно перевірте якість матеріалу. Ніде не повинні стирчати нитки. Усі шви повинні бути рівними. Тепер поговоримо щодо тканини. Щільний трикотаж, шерсть та ангора – ідеальні варіанти для осіннього сезону. Ці матеріали якнайкраще зігріють Вас та подарують Вам відчуття затишку! Розгляньте варіанти з капюшонами – на осінній період ця деталь буде як ніколи доречною. 

Настав час для вдалого шопінгу!

Ви ще до сих пір витрачаєте свій час на довгі черги у торгових центрах? Настала нова ера – ера онлайн шопінгу! Відчуйте всі переваги разом із інтернет-магазином eButik.com.ua. З нами шопінг – це суцільне задоволення! Забудьте про торгові центри та довгі безрезультатні пошуки стильного та якісного одягу. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua допоможе Вам швидко придбати все для створення неймовірного та стильного образу на кожен день або для особливих подій. Наша мрія – щасливі та стильні клієнти. Ми хочемо бачити Вас усміхненими та вишуканими! Ми щодня створюємо одяг за актуальними трендами! Для виготовлення ми обираємо лише якісні матеріали! Наш широкий асортимент здатний задовольнити модні потреби будь-якої жінки. Витрачайте дорогоцінний час лише на приємні емоції та час з близькими людьми! З нами виглядати на всі 100 щодня – це більше не мрія. Це реальність! Наші дешеві кофти омбре на осінь стануть справжньою родзинкою Вашого гардеробу! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсових курток! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Читайте більше: Утеплені костюми – з легкістю створять затишні та теплі образи!

Подивіться також: Класичні піджаки – елегантне доповнення для різноманітних поєднань