Кофта з принтом – як вигляди в ній жіночно?

Кофта з принтом – як вигляди в ній жіночно?

Усі ми бажаємо створити ідеальний образ. Проте ніхто не хоче жертвувати комфортом. Адже людська натура бажає відчуття затишку протягом цілого дня. Є певний перелік речей, які здатні подарувати Вам відчуття комфорту. Кофта з принтом – це справжній фаворит мільйонів жінок. Адже стиль та комфорт ще ніколи не поєднувались так вдало. Екстравагантні, чудернацькі, ніжні та класичні принти допоможуть створити незабутній образ. У Вашій шафі ще до сих пір не з’явилась ця фантастична річ? Настав час виправити це непорозуміння! А наша команда із задоволення розповість Вам усі секрети для швидкої та вдалої покупки!

Актуальна кофта з принтом: огляд принтів

  • квітковий принт

Жінка у речах з цим принтом в прямому сенсі слова розквітає! У цьому році популярністю користуються ніжні квіткові мотиви з польовими квітами. Зверніть увагу на принт з ефектом акварельного малюнку. 

  • клітинка

Вже другий рік поспіль цей принт не покидає модних теренів. Проте у цьому сезоні на піку моди опинилась клітинка у вигляді шахівниці. Цьому сприяв вихід серіалу “Хід королеви”.

  • абстракція

Ніколи не варто зупинятись на простих варіантах. Іноді важливо спробувати щось неординарне. Геометричні мотиви дозволяють швидко створити безтурботній образ без жодних проблем. Молодіжна кофта з принтом – точно про абстракцію.

  • тай-дай

Цей принт прийшов до нас ще з далеких 60-их років. У цьому сезоні – це справжній хіт. Вам точно необхідна ця кофта!

  • горошок

Універсальний варіант для будь-яких випадків. Цей легкий та романтичний принт вже кілька років поспіль не здає своїх позицій. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу класичним кольоровим рішенням. І варто бути обережним під час вибору розміру горошку. Тут Ви повинні врахувати особливості Вашої фігури.

Кофта з принтом білого та рожевого кольру в поєднанні з джинсами
Жіноча кофта з принтом – найбільший вибір у eButik.com.ua

Вишукана кофта з принтом: створюємо довершений образ

Ця річ – ідеальна основа для створення будь-якого образу. Для створення офісного образу одягніть улюблені брюки та зручні оксфорди. А кофта з квітковим принтом візьме на себе головну роль! Ніжний та простий образ для робочого дня готовий! Збираєтесь на побачення з коханим у ресторан? Створити романтичний образ за декілька хвилин – це реально! Принт у горошок – послугує відмінною основою для створення повітряного образу. А до светра найкраще пасуватиме невагома плісирована спідниця. Дотримуйтесь світої колірної гами. Щодо взуття? Ви можете обрати зручні балетки або вишукані босоніжки на платформі – образ однаково вийде неперевершеним! Для ділової вечері краще надати перевагу кофті з геометричним принтом та стриманій спідниці-олівець. А для надання образу жіночності ми рекомендуємо Вам одягнути взуття на невеликих підборах. І не забудьте прихопити з собою елегантний клатч. Збираєтесь на прогулянку? Просто одягніть улюблені джинси та кофту з будь-яким принтом – насолоджуйтесь комфортом протягом цілого дня! 

Якісна кофта з принтом: поговоримо про склад

  • бавовна

Універсальний матеріал для виготовлення жіночого одягу. Цей варіант може похвалитись своєю беззаперечною натуральністю та легкістю. А ще за речами з бавовни доволі таки легко доглядати! Бавовняна кофта з принтом – обов’язкова покупка.

  • поліестер

Цей варіант завжди приваблює. Адже поліестер не мнеться та не вигоряє на сонці. Така кофта буде довго тішити свою власницю. Проте поліестерова кофта з принтом точно не підійде для теплої пори року. Ви почуватиметеся некомфортно у ній.

  • акрил

Цей матеріал обожнюють за його легкість та неймовірну міцність. Акрил практичний та гіпоалергенний. Його часто використовують як один із складників.

  • віскоза

Ми усі палко обожнюємо віскозу за її м’якість. Її ніжність приваблює з першої зустрічі. Тому кофта з віскози – це справжня насолода для тіла. 

  • вовна

В холодний осінній та морозний зимовий періоди вовна користується шаленою популярністю. Вовняна кофта відмінно регулює теплообмін у тілі та поглинає зайву вологу. Ідеальний варіант, який подарує тепло та комфорт!

Кілька секретів для вдалих комбінацій з принтами

Квітковий принт вимагає особливої уваги. З ним найкраще поєднувати однотонні речі. Поєднання принтів – це теж порушення правильної стилізації образу. Стильна кофта з принтом – це головний акцент образу. Все інше – це доповнення. Яскравий акцент у образі може бути лише один. Пам’ятайте про це! Речі можуть бути яскравих тонів, якщо кольори принту Вам дозволяють це зробити. А ось аксесуари до образу краще обирати у стриманому стилі. Ще один важливий момент: принт завжди візуально збільшує об’єм тіла. Тому низ ми використовуємо максимально простий. Це допомагає врівноважити пропорції Вашого тіла. Також варто пам’ятати про доречність принту в образі. Для урочистого заходу Ви точно не можете одягнути леопардовий светр. А ось ніжні флористичні мотиви чи класичний горошок – це вдалий вибір для створення стриманого та ділового образу. А для повсякденного образу варто спробувати створити щось неординарне. Модні експерименти – це завжди весело. Нехай всередині Вас оживе стиліст! Будьте відкритими до нового!

Настав час для шопінгу!

Вас вразила універсальність цієї річчі? І Ви бажаєте оновити свій гардероб? Проте Ви не можете терпіти довгі черги у торгових центрах? А ціни на одяг у мас маркеті Вас розчаровують? Ми знаємо вихід з ситуації! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів!. Адже навіть одна річ може докорінно змінити наш стиль на краще. Наша команда eButik.com.ua завжди слідкує за актуальними трендами. Тому наші каталоги пропонують Вам широкий вибір найновіших дизайнів та гарних моделей. Дешеві кофти з принтом у eButik.com.ua здивують Вас своєю неймовірною якістю. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент вишуканих жіночих штанів. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: 30-ті роки, що було тоді в моді і що залишилось до сьогодні?

Подивіться також: Чоловічі шорти – перегляд найкращих моделей на спекотні дні