Косухи з еко-шкіри – стильний тренд цієї осені!

Косухи з еко-шкіри – стильний тренд цієї осені!

Бажаєте створити стильний осінній образ? Тоді Вам точно не обійтись без косухи з еко-шкіри! Ця річ повинна бути у гардеробі кожної жінки! Ви ще до сих пір не придбали її? Зараз у Вас є чудова можливість виправити цю ситуацію! Наша команда із задоволенням допоможе Вам придбати стильну куртку!

Актуальні косухи з еко-шкіри: історія популярності

Ця стильна куртка з‘явилась ще у далекому 1928 році. Її творцем прийнято вважати засновника фірми Schott Ірвіна Шота. Чому ця куртка носить саме таку назву? Все максимально просто. Вона отримала таку назву завдяки класичному розташуванню блискавки. Взагалі, перші куртки користувались популярністю серед байкерів. Їх приваблювала брутальність куртки та неймовірна практичність. Адже, як відомо, шкіра – доволі міцний матеріал. Пізніше трендові косухи з еко-шкіри стали носити і жінки. Але все це відбулось лише після появи кіноактрис та співачок в них. Саме світові красуні популяризували цю річ і вона здобула славу серед мільйонів жінок. Сьогодні ж короткі косухи з еко-шкіри – це базовий елемент гардеробу ледь не кожної жінки. І мільйони красунь не уявляють свого осіннього образу без них! Ви до сих пір не знаєте, з чим їх носити? Наша команда із радістю розповість Вам усі секрети! Відкиньте всі стереотипи про шкіряні штани та армійські черевики. Ви можете дозволити собі носити такі куртки з сукнями та милими плісированими спідницями! Так, і це не буде виглядати дивно! 

Стьобана косуха з еко-шкіри чорного кольору в поєднанні з голубими джинсами
Косуха з еко-шкіри – актуальна модель на eButik.com.ua!

Стильні косухи з еко-шкіри: плюси та мінуси матеріалу

Цей матеріал поєднує в собі переваги натуральної шкіри та за деякими характеристиками навіть перевершив її. Отож, які ж переваги актуальних курток з еко-шкіри? Еко-шкіра цілком безпечна для нашої шкіри. Адже в ній не присутні пластифікатори. Тому вона не викликатиме жодних алергічних реакцій. Зручні косухи з еко-шкіри виглядають доволі естетично. А ще такий різновид матеріалу можна забарвити у будь-який колір. А це не може не підкупити. Еко-шкіра чудово пропускає повітря. Що дозволить Вашій шкірі вільно дихати. Вона гіпоалергенна та не має специфічного запаху, як натуральна. Еко-шкіра нічим не пахне. Така куртка слугуватиме Вам не один рік. Звісно, за умови правильного догляду. Це хороша інвестиція у Ваш гардероб. До того ж, косуха – це своєрідна класика, яка ніколи не перестане бути актуальною. Ви вважаєте себе практичною жінкою? Тоді така куртка точно повинна з‘явитись у Вашому гардеробі. Звісно, є і певні недоліки. Ніщо не ідеально. Хоч еко-шкіра і володіє хорошою еластичністю, вона має здатність тріскатися на згинах та дряпатися. Тому будьте обережні. 

Чорні шкіряні косухи: як вибрати?

Косуха легко може стати однією з Ваших улюблених речей! Проте потрібно підійти до вибору цієї річчі з особливою уважністю. Найважливіше – підібрати куртку з правильною посадкою. Вона повинна ідеально сідати на Вашій фігурі. Довжина до талії або трохи нижче. Рукава можуть бути на Ваш смак – вузькі або прямого крою. Особливу увагу потрібно приділити плечам. Куртка повинна добре сидіти на Ваших плечах. Інакше Ваш образ виглядатиме неохайним. Куртка повинна легко застібатись та не обмежувати Ваших рухів. Важливо, щоб вона на Вас не висіла. Ми з впевненістю можемо сказати: жіночі косухи з еко-шкіри  – річ, яка завжди буде актуальною. Тому є сенс витратитись на неї. Ви можете обрати щось з класичної палітри. Синій, чорний, сірий, червоний, смарагдовий – ідеальні варіанти на кожен день. Як на рахунок коричневої куртки? Вона додасть певного шарму Вашому образу. Вважаєте себе сміливою та відкритою до експериментів? Тоді можете розглянути моделі у яскравих кольорах. У цьому сезоні актуальними вважається салатовий, рожевий, жовтий та помаранчевий. Отож, оберіть щось на свій смак! 

Як носити косухи з еко-шкіри?

Найпростіший варіант – це поєднати базові косухи з еко-шкіри з джинсами та білою футболкою. Як на рахунок чогось цікавішого? Для початку замініть базові джинси на штани з костюмної тканини. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на модель з широкими штанинами. Замість футболки Ви можете одягнути сорочку або блузку. Якщо ж на вулиці прохолодно, то Ви з легкістю можете одягнути джемпер. М‘який та ніжний трикотаж – ідеальний компаньйон для шкіряних речей. 

Цікаво виглядають контрастні поєднання. Відійдіть від звичайних рамок. Куртки з еко-шкіри класно виглядають з жіночними сукнями та спідницями. Обираєте спідницю? Тоді Вам краще зупинити свій вибір на довгій та широкій моделі. Адже короткі спідниці будуть виглядати куцо та невдало у поєднанні з такою курткою. Цікава ідея – носити куртку у поєднанні зі спортивним худі. В такому образі Вам не потрібно застібати куртку. Спробуйте створити total black look з косухою. Одягніть базову чорну сукню в рубчик та доповніть свій образ масивним взуттям. Додайте до образу невеликий шарф яскравого кольору. 

Настав час для шопінгу!

Шукаєте дешеві косухи з еко-шкіри? Мода повинна бути доступною для кожного. Наша команда завжди слідкує за актуальними трендами та із задоволенням приділяє час якісному пошиттю одягу. З нами Ви можете забути про всі свої невдалі покупки у торгових центрах. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас широким асортиментом одягу та аксесуарів. Ви ніколи не зустрінете в наших каталогах високі ціни. Ми бажаємо бачити кожного нашого клієнта стильним та щасливим! Не відмовляйте собі у задоволенні носити якісний та вишуканий одяг вже сьогодні! Наші речі стануть стильним доповненням будь-якого Вашого образу. Ви закохаєтесь в наші сумки з першого погляду! Ми допоможемо Вам зекономити Ваш дорогоцінний час та гроші! Шопінг у інтернет-магазині eButik.com.ua підкорить Ваше серце з перших секунд! З нами легко та швидко створити стильний образ за лічені хвилини! Не вірите? Настав час переконатись у цьому на власному досвіді! Ми щодня наповнюємо наші каталоги якісним одягом та стильними аксесуарами! Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди. Тому з нами легко бути у тренді! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш асортимент стильних жіночих футболок. Така річ точно стане Вам у пригоді! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Читайте більше: В’язані светри – перегляд теплих та затишних моделей цього сезону

Подивіться ще: Сукні з довгим рукавом – Твій ідеальний вибір на холодні дні