Костюм зі светром — елегантне обличчя комплектів

Костюм зі светром — елегантне обличчя комплектів

Минулий рік доставив усім нам безліч незапланованих “атракціонів” та сильно вплинув на мінливі тенденції. Дизайнери стали більше цінувати зручність та комфорт, тому що люди залишалися в домівках й потребували саме такого одягу. В такий спосіб з’явився костюм зі светром, який підкорив серця любительок комфортних й водночас жіночих нарядів.

Костюм зі светром виходить в люди

Знаходячись у своєму home office, коли нас не бачать інші люди, окрім домашніх, ми не дуже піклуємося про те, як ми одягнені. Тому протягом декількох останніх місяців величезною популярністю користувалися спортивні комплекти, легінси та інший зручний одяг. А все-таки, мода ніколи не спить, і дизайнери намагаються адаптуватися до нової реальності. Бажаючи трохи урізноманітнити наше перебування вдома, дизайнери втілили в життя жіночий костюм зі светром, тобто трикотажний варіант тренувальних комплектів. Більш того, вони стали настільки популярними в Instagram, що в них із задоволенням почали показуватися впливові особи й медіазірки. Деякі з них зробили ще один крок вперед та почали виходити в них на вулицю, тому що їх дизайн заслуговував на більше, ніж просто сидіти в них на дивані.

Модний костюм зі светром виявився неймовірно жіночним нарядом, який ідеально вписується в повсякденний стиль. Це комплект одягу, що найчастіше складається з трикотажної кофти та довгих, але не дуже грубих трикотажних штанів. З’являються все нові й нові версії таких комплектів, але зараз наймоднішими є ті, що з широкими трикотажними штанами. Проте, на пяти їм наступають, звичайно, приталені моделі зі штанами в обліпку.

Жіночий костюм зі светром з магазину ebutik.com.ua
Елегантний костюм зі светром в образі з підборами – магазин ebutik.com.ua

Як носити костюм зі светром вдома

Для початку, давайте докладніше розглянемо які Ти можеш створити образи з костюмом зі светром для дому. Почнемо з того, що це дуже жіночний варіант класичного тренувального комплекту, який міцно асоціюється зі спортивним стилем. Однак костюм зі светром та штанами виглядає вже набагато вишуканіше, хоча все ще залишається casual. Крім того, м’який трикотаж прекрасно впишеться в затишний декор Твого інтер’єру, особливо в холодні дні. Коли за вікном мороз або дощ, чи є що-небудь приємніше, ніж стрибнути в такий м’який комплект та зануритися в читання? До цього можна одягти теплі вовняні шкарпетки або хутряні капці з кролячими вушками. На такий трикотажний комплект накинь також ажурну накидку або довгий кардиган без застібки. Такий затишний стиль прекрасно поєднується з хутряними килимами, флісовими покривалами або в’язаними ковдрами, що прикрашають інтер’єр. Пам’ятай, що костюм зі  светром поза домівкою можна носити й самостійно, без додаткових елементів гардероба. Підберіть до нього також ніжні золоті прикраси!

З чим поєднувати костюми зі светром для виходу?

А що, якщо Вам захочеться з’явитися на вулиці в трикотажному комплекті? Не проблема. Образи з костюмом зі светром дуже легко створювати. Вони гарантують комфорт, витриманість у стилі casual, але також і не позбавлені жіночого шарму. У найпростішому варіанті, досить одягнути сам в’язаний комплект, а до нього туфлі на високих підборах та велику поясну сумочку, перекинуту через плече. Шанувальницям спортивного стилю рекомендуємо жіночий костюм зі светром та штанами high waist та укороченою толстовкою з капюшоном. До цього одягни білі спортивні туфлі або кросівки на високій танкетці. Для елегантнішого наряду обери костюм зі штанами palazzo й трикотажним лонгслівом та скомбінуй його з підборами. Високі чоботи відмінно підійдуть до такого образу, адже на їх тлі в’язані штани виглядатимуть вишуканіше.

 

Жіночий костюм зі светром з магазину ebutik.com.ua
Костюм зі светром в стилі casual, що складається з двох частин – магазин ebutik.com.ua

Якщо вже стало холодніше або ти маєш охоту на щось інше, то перед Тобою багато можливостей. В такому разі, зроби ставку на костюм зі светром, що складається з 3 частин, найчастіше з топа, довгих штанів та трикотажної кофти або светра. Заміни підбори на чоботи або тімберленди, які вписуються у гранж-стиль. Поверх однотонного комплекту накинь куртку-сорочку oversize або джинсову катану з хутром. До такого костюму також підійде класичне просте пальто в гусячу лапку, а також біле спортивне взуття. У такому вигляді ти без побоювання підеш в місто в справах, але й також можеш зустрітися з друзями для того, щоб випити кави. Сміливо поєднуй окремі елементи трикотажного комплекту з іншими предметами гардеробу, адже таким чином ти створиш більше цікавих комплектів.

Читай також: Зимові укладання – кілька модний пропозицій 

Дивись також: Футболки для хлопчика навесні – я крутий!