Косметична лабораторія Joanna: косметика для брів і вій

Косметична лабораторія Joanna: косметика для брів і вій

Ви звикли говорити, що брови є обрамленням особи, а очі – дзеркало душі. Так само вірно, що брови і вії є невід’ємним елементом нашої зовнішності і правильно доглянуті і піддаються можуть надати жіночому обличчю унікальний характер. У сьогоднішньому вступі з серії Lovely вівторків ми розповімо вам, як доглядати за бровами і віями за допомогою косметики Joanna.

Косметична лабораторія Джоанни та її місія

Косметична лабораторія Джоан працює на міжнародному ринку вже 35 років. Компанія вважається експертом у виробництві косметики для волосся і тіла. Портфель бренду знайде щось для себе як індивідуальних клієнтів, так і професійних салонів волосся. Косметична лабораторія Джоан і індивідуальної продукції бренду не раз були визнані престижними нагородами, такими як: Qltowy Cosmetics і Pearls косметичного ринку. Асортимент бренду включає в себе широкий асортимент товарів для чоловіків і жінок різного віку. Компанія Джоанна Вона вийшла всупереч очікуванням клієнтів, які мріють про ідеальні брови і зачаровують вії.

Відмінні брови — в чому секрет?

З біологічної точки зору основне завдання брови є захист очних яблук від поту і забруднень. Жіноча потреба в привабливому зовнішньому вигляді змусила їх почати виконувати зовсім іншу роль. Доглянута і правильно стилізована брови не тільки складають виразну прикрасу особи, але перш за все вони додають глибини погляду, підкреслюють очі і можуть навіть висловлювати емоції. Форма ідеального жіночного брови розвивалася протягом багатьох років. Колись модними вони були виразними, міцно позначеними і скоригованими, в інший час натуральними, не надто густими. Незалежно від того, якого результату ви хочете досягти, достукайтеся до спеціалізованого туалетні товари фірми Джоанна. Жорсткий, неслухняний італієць допоможе викласти стайлінг гель для брів MultiLashes, який, завдяки вмісту пропандіолу, додатково виховує, зміцнює і ополісовує. Нанесення полегшить спеціально підібрана кисть.

Пофарбуйте брови!

Коли ваш брови вже правильно влаштовані, час для фарбування. Доступний у трьох кольорах, консилер MultiLashes призначений для людей, які хочуть підкреслити форму і колір їх брови. Формула косметичного засобу включає в себе Вітамінний комплекс, який виховує і підсилює італійський. Коректор також підкреслить їх природний колір, дозволить контролювати неслухняну форму, блищати і зміцнювати. Вибирайте найбільш підходящий для вашої краси відтінок: темно-коричневий, русявий або чорний. Спеціально підібраний аплікатор зробить щоденну укладку брови стане безшовним.

Ваші вії «hypnotajzing»!

Неземні довгі і щільні вії є мрія кожної жінки. Фахівці косметичної лабораторії Джоанна вони про це знають і тому в портфелі компанії з’явилися чорнило з фактором, який стимулює ріст вій MultiLashes. Косметика була розроблена, щоб максимально потовстити і збільшити обсяг вій від коренів до самих кінчиків. Спеціалізований рецепт робить чорнило тримається до 12 годин, не мулиться, не кришиться і не мажеться. Відповідна щітка в дві частини (класична велика або силіконова) дозволяє зробити акуратний гребінець, розгін і подовження вій. Унікальна суміш екстракту з трьох рослин: казкової щитовидної, зародків пшениці і сої стимулює ріст волосся, надає їм адекватний догляд і рівень харчування. Регулярне використання косметичних засобів робить ваш вії товщі і щільніше, зменшує випадання волосся і покращує стан.
Ефективність чорнила була підтверджена дослідженнями застосування, проведеними під контролем дерматологів в незалежній науково-дослідній лабораторії. Косметичний засіб випускається в двох варіантах (10 мл або 12 мл), які відрізняються ємністю і типом аплікатора.

Щільний вії і відмінно дряпаються брови є атрибутами не тільки красивого вигляду, але і квінтесенціальної жіночності. Жінки, які хочуть спокусити поглядом, також можуть підтримати себе правильним макіяжем. Сучасні туалетні товари для догляду та укладання брови і вій від Косметичної Лабораторії Джоанна полегшить вам це завдання.