Косметика Gdanskin — нова серія Ziaja

Косметика Gdanskin — нова серія Ziaja

Нам подобаються косметичні новинки, тому сьогодні ми опишемо для вас нову серію косметики Ziaja. Після SopotSun, бренд зробив ставку на Gdanskin. Дізнайтеся, які продукти входять в серію і для яких людей вони призначені.

Gdanskin

Косметика серії Гданьськин призначені для людей з сухою шкірою. У новій серії ми знайдемо косметика для догляду за обличчям, Тіло і волосся. Продукція поєднує в собі чудовий дизайн упаковки і пляшок — синьо-білі, прикрашені малюнками Neptune, Crane або суднобудівних кранів. Кольори відразу асоціюються з морем, і будівель з Гданською архітектурою. Gdanskin натякають на море також завдяки натуральним компонентам. Приморські рослини — звичайний шантин, приморське ковдру і мелколистний подорожник використовувалися для виробництва косметики. Продукти також мають натуральні мікроелементи, водорості та активні речовини, отримані з морського колагену. Gdanskin дозволяють правильно зволожувати шкіру, роблячи її добре зволоженою, м’якою і пружною, а зморшки менш помітними. Нам дуже подобається те, що компанія натхненна Польщею і відповідає очікуванням своїх клієнтів, створюючи нову серію косметичних засобів постійно.

Косметика по догляду за обличчям

Марк Зіаджа введено цілих 6 нових засобів по догляду за обличчям. Водорості зволожуюча олія для вмивання буде корисно для очищення обличчя від макіяжу і забруднень. Зволожуючий запах серпанок своїм ароматом до моря освіжить і зволожить епідерміс, діючи як тонізуючий засіб. Якщо ви хочете додати блиск шкірі, нанесіть на зволожуючу сироватку anit-age booster. косметичний wygładzi zmarszczki i długotrwale nawilży skórę. Wieczorem warto stosować kolagenowy krem na noc wygładzający zmarszczki. Na dzień polecamy rozświetlający krem z filtrem. Dwa lub trzy razy w tygodniu możesz stosować hydrożelowe maseczki do twarzy i ciała, które nie tylko nawilżą skórę, ale pozwolą Ci się odprężyć.

kosmetyki gdanskin
Kosmetyki Gdanskin – drogeria ebutik.pl

Догляд за тілом

Морський догляд також включає в себе організм. Асортимент Gdanskin пропонує дві пральні засоби, скраб і лосьйон. Для душу або ванни ми пропонуємо вам освіжаючу рідину і гліцеринове мило. Нововведенням також є масляний скраб, який, завдяки спеціальній формулі, можна використовувати кожен день. Щільна паста відлущує і розгладжує, але також змащує і пом’якшує шкіру. Також хорошим продуктом є освітлюючий лосьйон для тіла, який зволожить шкіру і додасть їй блиску.

Косметика для волосся

У серії Гданьськин ви також знайдете три косметика для волосся. Зволожуючий шампунь розгладить волосся і відповідним чином зволожить його. косметичний Це рекомендується людям з сухим волоссям і ніжною шкірою голови. Його можна використовувати після таких перукарень процедур, як фарбування, постійне ондулювання або зроговіння. Також варто придбати продукт, який подбає про висушене на сонці волосся і відновить пошкоджені волокна — рекомендуємо вам морський кондиціонер з UVB-фільтром і фітокератином. Його наносять на вимиті і злегка підсушені рушником волосся, залишають на 3-5 хвилин і змивають. Після використання кондиціонера волосся легко розчісується. Регулярне використання кондиціонера зробить ваше волосся блискучим, здоровим і міцним. Ви також можете зробити ставку на освітлюючий гель для волосся, завдяки якому вони будуть мати відображення, як ніби вони освітлені сонцем.

Gdanskin вже у продажу аптека ebutik.pl.