Косметика для подорожей: дорожні розмірні лінії

Косметика для подорожей: дорожні розмірні лінії

Кожен з нас іноді подорожує. Сьогодні у нас є косметика для вас, щоб подорожувати. Ми розповімо, яким параметрам вони повинні відповідати і які продукти краще. Ознайомтеся з нашим оглядом і створіть свого косметолога для вашої поїздки.

Якою має бути косметика для поїздки?

Все залежить від того, про яку подорож йде мова. Якщо ми подорожуємо автобусом, поїздом або автомобілем, завжди обмежуйте нас деяким багажем, але ми можемо взяти туалетні товари в який розмір ми хочемо. Це інше для подорожей літаком. Якщо ми не купуємо зареєстрований багаж і маємо тільки сумку або ручну валізу туалетні товари обмежені в розмірах. Ви можете перевозити 10 косметичних засобів в ручній поклажі, по 100 мл. Весь повинен бути в поліетиленовому пакеті або прозорому косметологу. Для рідкої косметики понад очевидні елементи, такі як рідина для ванни або Гель для обличчя, Також включають флюїди або туш для вій.

Косметика для подорожей

Дрота ебутік.pl передбачено спеціальну вкладку розміру подорожі, де ви знайдете продукти, які ідеально підходять для подорожей. Пропоновані нами подорожі розмір косметики мають потрібний розмір (під 100мл) і можуть перевозитися безпосередньо в багажі. Дрота ебутік.pl пропонує вам косметика для подорожей відомих брендів, таких як Ziaja, Allverne або Inveo, серед інших. Ви також знайдете продукти, розроблені спеціально для чоловіків. У свою чергу, у вкладці ароматів ви знайдете парфуми в пені. Oferujemy naprawdę wiele przepięknych zapachów, które na pewno przypadną Wam do gustu.

kosmetyki na podróż
Kosmetyki na podróż – drogeria ebutik.pl

Які продукти завжди варто мати з собою під час подорожі?

Припустимо, у нас є тільки ручна поклажа. Вибір 10 косметичних засобів є великим обмеженням. На що краще зробити ставку? На наш погляд на наступні продукти. Перш за все, ви повинні мати з собою гель для душу або рідке мило, рідина для інтимної гігієни, шампунь і дезодорант — більшість з нас щодня використовує ці продукти. У наш косметолог також слід включити невелику зубну пасту і зубну щітку. Також варто придбати собі невеликі парфуми. Хорошим варіантом є флакони місткістю до 30мл або парфуми в пені. Навіщо брати менший вміст, хоча ми можемо взяти 100 мл? Якщо ми підемо на кілька днів, ми, звичайно, не будемо споживати, що великий пакет. Однак, якщо упаковка стане синяком, нам буде дуже шкода. З іншого боку, це завжди зайва вага, і ручна поклажа зазвичай може мало важити.

На що ще подорожі розмір косметики Ставка? Для жінок також будуть корисні макіяж або очищаюча рідина Гель для обличчя. Коли справа доходить до туалетні товари Для макіяжу варто нанести денний крем, рідина і туш для вій. Безкоштовна косметика, така як пудра в камені або тіні для повік, може бути розташована в будь-якому місці багажу. Чоловіки повинні запастися по черзі пінкою для гоління і кремом або лосьйоном для використання після гоління. Якщо ви збираєтеся у відпустку і знаєте, що ви будете засмагати, не забудьте про крем з фільтром.

Слідкуйте за нами в соціальних мережах, підписуйтесь на розсилку і відвідайте наш сайт для відмінних знижок і знижок!